KATA Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 26, 2007 Hatırlıyor musun İbrahim'in ilk seslendiği geceyi Yıldızlara? Saturn’e haykırdı: “Benim Rabbim sensin!” Ne mutluydu! Seher Yıldızını gördüğünde, haykırdı “Benim Rabbim sensin!” Nasıl yıkılmıştı Onların batışını seyrettiğinde. Dostlar, o da bizim gibi: Batan yıldızları Rab belliyoruz kendimize. Sadakatsiz yıldızların sadık yoldaşlarıyız. Kazıcılarız, porsuklar gibi; seviyoruz duyumsamayı Toprağın uçuştuğunu arka pencelerimizden. Hiç kimse ikna edemez bizi çamurun Güzel olmadığına. Porsuk nefsimizdir böyle düşünen. Hazırız kalan ömrümüzü yürüyerek geçirmeye Çamurlu ayakkabılarla ıslak tarlalarda. Yılanın kırallığındaki sürgünlere benziyoruz. Soğan tarlalarında durup yukarıdaki geceye bakıyoruz. Kalbim sakin bir patates gündüz vakti, ve ağlayan Terkedilmiş bir kadın geceleyin. Dost, söyle ne yapayım, Ben ki batan yıldızlara âşık bir adamım Robert Bly Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.