Barki Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2009 Astral seyahate çıkmadan önce sadece sabah kahvaltı yapıp akşama kadar birşey yemeyince konsantrasyonda inanılmaz artış oluyor.Denemenizi tavsiye ederim.Dün denedim gerçekten artış var ama çıkamadım.Birşeyler atıştırıp uyudum bayılacak gibiydim Zamanla alışılacak bir yöntem.Daha sonra sadece denemelerden 4-5 saat önce birşey yemeden konsantrasyon sağlanabilir. Not:Herşeyi denedim zihnimi susturamıyorum diyenlere... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Allah allah kimden öğrendin ki () Eline sağlık koç ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barki Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2009 bilmem kimden acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
root Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Açlıkla alakası yok. Sadece siz öyle sanıyorsunuz. Eğer günlük yemek yemezseniz yorulursunuz, yorulursanız beyniniz boğulur / gevşer. Halsiz kalırsınız dolayısıyle ve hemen uyumak istersiniz. O yüzden beyniniz gevşediği için sizi halsiz bırakır, halsizlik uyku getirir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 bence olabilir çünkü halsizlikten bişey düşünemeyiz ,tek bişey düşündüğümüzdede ona yoğnlaşabilirz,aç karnına meditasyonun daha verimli olduğunu biliyorum en azından.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 yemek yedikten hemen sonra da yapmayın tabi meditasyon falan bütün kan bağırsaklarda sindirim için uğraşırken olmaz yani.ama aç da kalmayın canım.yani beyin diğer organlarla meşgul olmazsa daha iyi olur kanısındaym Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Normal şartlarda konsantrasyonda zorlanan biri açkenmi konsantrasyon sağlayacak ? Hangi psişik çalışma enerjin düşükken sonuç verir acaba lütfen teknik verirken biraz mantıklı olun yaptığınız çalışmaların amacını geçiş süreçlerini beden ve ruhunuzun durumunu hatta astrolojik durumunuza göre hareket edin . Öyle açken daha kolay astrala çıkıyorum , tuvaletimi yapmadığımda eşyalar havada uçuşuyo, tek ayak üstünde 2 saat beklediğimde demonlar kul köle oluyo falan,yok öyle birşey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Öyle açken daha kolay astrala çıkıyorum , tuvaletimi yapmadığımda eşyalar havada uçuşuyo, tek ayak üstünde 2 saat beklediğimde demonlar kul köle oluyo falan :rofl: ,alem adamsın valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Açlktan ziyade sebze ağırlıklı beslenme (tabii bu bir günlük yapılacak birşey değil genel olarak benimsenmesi gereken bir yol) ve uyku süresini kısıtlı tutmak astral seyahat için bazı kolaylıklar sağlar.Ayrıca kök chakra ile ilgili bazı teknikler de var astral seyahati kolaylaştırmak için ama tehlikeli yöntemler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2009 bahsettiğin tekniği bende okumuştum ama aç kalmak konsantrasyona etki etmiyor,kendini ruyanda yemek görünce astral seyahata çıkmaya şartlayıp aç olduğun için ruyanda yemek görme ihtimalini attırıyorduk... ayrıca aç kalmak yerine susuz kalmak daha etkili olur bence .Maverick in dediğini de okumuştum ve o yüzden 3 aydır et yemiyorum gerçekten konsantrasyonda artış var ama belkide bunun nedeni sadece kendimi et yemeyince daha iyi konsantre olduğuma şartlandırdığım içindir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 Tabiiki placebo da yadsınamaz bir gerçek ama et eterik bedeninizin titreşimlerini olumsuz etkileyen bir besin maddesi ve vücuttaki ağır metal birikiminde önemli bir yere sahip Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 haklısın hiç birinin işe yaramadığını saysan bile her karnın acıkınca kanını doyurmak için yiyebileceklerin arasında et olduğunda neden etmediğini hatırlayıp adanmışlığını görüyorsun ve bu bile fayda sağlıyor ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.