doqukan_gs Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 27, 2007 photoshop programı ile gnoxis'in evini yaptım umarım beğenirsiniz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 Güzel Biraz daha çalış. Hizalama için View > Show > Smart Guides seçeneğini işaretli tut. Nesne boyutlarını Ctrl + T (Free Transform) ile kolaylıkla ayarlayabilirsin. Üst kattan bir odayı da bana ayırmayı unutma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 herkese bir oda verilecek mi güzel olmuş,geliştirilebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 guzel olmus ama azcık daha buyutmek lazım hepimiz sığmayız oraya:D yoksa rose red konağı gibi kendi kendine mi buyucek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2007 ohoooo herkese bi oda olmaz bana da güsel bi oda o zmn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2007 pcler ve masalar olsun yeter.....site buydukce evide buyutmek gerekir sanirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2007 ben ayrı oda isterimmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2007 paintmi photoshopmu? anlayamadım pek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 benim yanima bi bayan verin yeter ahaueaheau yok yha ben banyoda yatarim genelde orda sizarim da guzel oluo ... deneyin... tamam! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.