mescalin Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2006 Bir grup genç, seyahatleri sırasında küçük bir kasabadan geçerken, arabalarına aldıkları bir kadının kendisini vurması üzerine yetkililere ulaşmaya çalışırlar. Gençler sırayla elektrikli testereli maskeli bir adamın vahşetine kurban olacaklardır... Filmin Fragmanı Gerçekten çok güzel film izlemenizi tavsiye ederim, enazından framgamınını izleyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 bencede çok güzel bir film severek seyretmiştim (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 berbat filmler sıralamamda, sadece 10 dk izleyebildim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 1974 yapımı ilk filmin tadını veremiyor malesef. ama yine de sıkılmadan baştan sona izledim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.