Typhon Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2009 Merak ettim, düşündüm biraz da taşındım dedim neden bu hala küçük? Tamam saçma bir konu olabilir ama aydınlatılmak istiyorum 20 sene sonrada bu küçük mü olacak Yazık değil mi? Lütfen söyleyin neden bu kız küçük Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 kendisine sormak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 Ruhu genç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 Bu sorunun cevabı için piste sayın Nora'yı davet ediyorum Çünkü aynı soruyla ben de kendisine başvurdum ama henüz küçük kalmam gerektiği söylendi bana Kısacası ben bilmem Nora ablam bilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2009 yerim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2009 ben senı bole sevıorum psısık XD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 pisişiğim aradan 20 geçse de benden de geçeceği ve yaş farkımız devam edeceği için ebebeyn isali sen en aından benim hep küçüğüm olacaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 valla bizzat sahidim elimde buyudu resmen her gecen gun buyudugunu gozlerimle gormek ah ah duygulandım bak. :D.. o artık kocaman bir genc kız oldu zaten guzeldi öyle bi guzellestiki sormayın :D ama yinede o bizim kücügümüz ve hep böyle kalacaksın tatlım benim özledimmm be haftasonu gel goruselim eheh seviyorum seni ufaklık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 Valla yazık ya ... Büyüdü bu genç kız oldu hala küçük hala psişik plué istiyodun kuzu biraz daha bekliycen demek ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
haykomania Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 küçük psisik neden bu kadar seviliyor ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 küçük psisik neden bu kadar seviliyor ? Tanımak gerek önce ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2009 Küçük filan değil aslında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.