Admin33 Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2009 Arkadaşlar süper bir program bayadır kullanıyorum kuş sesleri yağmur suları herşey var çok güzel bir program canlı şelale görüntülerinden tutun bulutların hareketine kadar bütün güzel görüntüler var ve meditasyonunuzu kolaylaştıracak program tavsiye ederim LİNK: http://rapidshare.de/files/48628769/Natura_Sound_Therapy_By_Admin33.rar.html NOT:Alıntı Değildir.Tamamen benim uğraşımdır.Program son sürüm ve full'dur. Programın adı Natura sound Therapy 3 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 Zorluk çekmiyorum ama seviyorum bu sesleri teşekkürler paylaşım için . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 ewt bende kullanıyorum bu programı.özellikle native american flute çok güzel;) yalnız bişey soracağım.dalgaboylarına göre belirli kalıplar var da.ben kendim ayarlamak istediğim de gevşemek için düşük seviyede 8 hz alfa dalgası açıyorum.ama 4 farklı hali var aynı dalgaboyunun.bunların arasındaki fark ne hiç anlamadım.bilgisi olan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin33 Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2009 Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.Elfstitan sorunuza gelince dalgaboylarının arasındaki tek fark hızlı olmasıdır sesler aynı ama dalga boyunun en düşüğü 1 hz hızındadır en yüksek dalga hızı 16 hz olmasıdır.Sesleri aynı çıkar ama sesin hızı hz ye göre değişir dikkat ettiysen seçeneğin yan tarafında hz var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.