mescalin Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2006 http://sinema.mynet.com/Images/2961-omen666-p.jpg Robert Thorn ve eşi Kathryn doğum sırasında bebeği kaybederler. Bu üzücü haberi eşini söylemek Thorn için dünyanın en zor şeyidir. Çünkü bu ilk bebek kaybedişleri değildir. Hastanenin rahibi annesi doğum sırasında ölen başka bir bebeği Thorn'a verir. Gerçeği hiç bilmeyecek olan Kathryn bebeği bütün sevgisiyle büyütür. Bebeğe Damien adını verirler. Aradan geçen zamanla beraber Thorn'un hayatında gelişmeler olur. Kariyerinin zirvesine çıkar. Ancak oğlunun etrafında sürekli enteresan ve korkunç olaylar gelişir. Çeşitli krizler geçiren Damien'nin çevresinde cinayetler olur. Çocukla ilgili bir gerçek bütün dünyayı tehdit eder. Damien sıradan bir çocuk değildir. Belki de seçilmiş bir kıyamet habercisidir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 klişe klişe tavsıye etmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 klişe olmayan korku filmi de kalmadı ki artık zaten hepsi aynı,, senaryo yazıp kendimiz mi çeksek acaba gnosis koyarız adında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 çok gitmek istemiştim bu filme ama olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 eyvallah baba ben derimki çekelim ama inli cinli bişiler olsun nerden bılıyım bıde bole gercek die gazladıkmı( blair witch tarzı )devam fılmı cekerız dvdler fılm muzıgı bılgısayar oyunları derken paranın dibine vururuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 bizim sitenin diğer adminiyle öyle bir kısa film çekme niyetimiz var zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 ozmn bana rol verin dur bı dusunıyım hmmm sole mesela sey cok ıı olur benden cinin geldıgıne ınanmayıp bı gece evınde kanlar ıcınde bulunana ve cin in gazabına ugrayan küçük emre rolünü gonullu olarak ustlenebılırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 ALINTI(emre @ 6 08 2006, 15:20 ) 2389[/snapback] ozmn bana rol verin dur bı dusunıyım hmmm sole mesela sey cok ıı olur benden cinin geldıgıne ınanmayıp bı gece evınde kanlar ıcınde bulunana ve cin in gazabına ugrayan küçük emre rolünü gonullu olarak ustlenebılırım [/b] hakkaten ha bende Lönk! diye çıkıyım o sıra sahneye, Seni uyarmıştım! Seni uyarmıştııııımmm!!! diye bağırıyım saçım sakalım karışmış olsun elimdede böyle eski püskü bi büyü kitabı olsun, maksat karizma görünerek ölelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 açın turk gençlerinin önünü ya bu siteden yazılanlardan 2 tane uzun metrajlı fılm cıkarırım cın buyu fal astral seyahat bıde araya evrım teorısı sıkıştırdıktan sonra gazladık mı oldu ya artık kım tutar bızı aaaa en onemlı ayrıntıyı unuttum bı de taş hatun bulmamız lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rocio Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 konusu çok ilgimi çekmişti de kısmet olmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 işte bayan oyuncumuzuda bulduk rocio.. senaryoyu kim yazyo? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rocio Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 ben ben ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 senaryomu ben yazarım ya nolucak kolay iş o 1 gecede hallederım sarıyer ormanlarında çektımmı ortaya super iş cıkar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 ne o senaryomu falan? hemen sahiplendiysen projeyi olmaz git çek kendi kendine rocio sana caddı rolü verelem sana baya yakışır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 oo sen ne dıosun ben cast a bıle karar verdım senı ne rolune koydum bılmek ıstermısın hanı bole vardır ya korku fılmlerınde bole toplanır saftırık amerıkan teenage takımı grubun da bıde bole korku hıkayesı meraklısı yok su ev lanetlı yok mezarlık anlatan tıp sen osun ıste Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rocio Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 sonunda cadı esas oğlanı öldürcekse seve seve. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 ALINTI(emre @ 6 08 2006, 19:56 ) 2428[/snapback] oo sen ne dıosun ben cast a bıle karar verdım senı ne rolune koydum bılmek ıstermısın hanı bole vardır ya korku fılmlerınde bole toplanır saftırık amerıkan teenage takımı grubun da bıde bole korku hıkayesı meraklısı yok su ev lanetlı yok mezarlık anlatan tıp sen osun ıste [/b] ben senin role karar vericem birazdan ama "bknz: Yasaklı Üye" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 bakınızımı da verırım emrenın kıcına tekmeyıde koyarım eyvallah ben olmasam kım muhalefetlık yapıcak burda kım ona buna laf yetıstırıcek tadı tuzu kalmaz valla kendımle beraber koçlu tayfayı uye yapıp yandaş bulmazmıyım bulurum bekleyın ve gorun haftaya sınemalarda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rocio Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 çıkışa gelin çıkışa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 çıkışa gelın çıkısa bak benı lıse yıllarıma goturdun ya ole kavga edırdılırdı kız mız ıcın(ben etmedım o ayrı) dımı hey gıdı gunler hey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 emre elini attığın her yeri kurutuyosun ya film bölümü bu git geiye kafana göre bi konu aç orda yapalım geiimizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 aa sıte sahıbı sensın aç sole manyak geyık muhabbet benım aklıma gelmıo bıseyler okuorum ders vsle ılgılı sen aç yapıyım yoksa topmodel yarısmasındakı çirkin kızları ızlemek zorunda kalıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 ya bnm yarn 2 finalim var ve acaip acıktım yani, bu akşam ben iptalim,,, aklıma geldi pratik yemek tarifi bölümü mü açsak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rocio Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 lahavlevelakuvved. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 senın neden sınavın var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.