Beautiful_Death Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2009 Şimdi gidiyorsun ya Çok güzelsin Caddeler soğuk Hafif yağmur Hava soğuk Şimdi gidiyorsun ya Çok güzelsin Sensizliği çek Kendini çek Geri çek Hava güzel Hava soğuk Geri çek Beni eve geri çek Şimdi gidiyorsun Beni arkadan geri çek Yalnızım Yalnızsın Hava çok soğuk Hafif yağmur Islandın ya Uzaktasın Çok güzelsin Çok güzelsin ne olur , gitme dur Geri çek Bizi geri çek Gitme dur Çok güzelsin ne olur , gitme dur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 haha çok hoşuma gitti besteye yazılır gibi olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Ne kadar gitme desende gidicek olan hep gidiyor arkasına bile bakmadan:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 biraz tuhaf sanki ama güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Gidenin bedenini çeksende ruhu zaten gitmiş olmaz mı zaten çoktan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Nefiss....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Senin yorumların benim için her zaman önemli palyacho Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2009 Teşekkür ederim sevgili Beautiful_Death... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2009 Şuan bayaa bir arabesk hava sezdim ben kendimde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2009 Alındım doğrusu.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2009 Çok güzelsin, gitme dur ruh mu bedenmi ? Gitme dediğin an , ruh için geç kalmışsındır , beden belki biraz daha kalır o bana yeter diyorsan , evet çok güzel lütfen gitmesin Eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoOrrcHhHaaA Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2009 sevdiğini rahat bırak gitsin dönerse... eğer dönerse=/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 dönerlermi bee...giden bir daha dönmüyor nekadar deger vermiş olsan bile :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Alındım doğrusu.... Neye alındınız sevgili palyacho Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Yazdığınız şiirin arabesk olmadığını ve son derece samimi olduğunu düşündüğüm için; "Şuan bayaa bir arabesk hava sezdim ben kendimde" bu sözü üstüme alınarak, yazımı arabesk bulduğunuzu düşündüm sevgili Beautiful_Death... Sanırım yanlış algılama oldu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Yanlış anlaşmışız. Ben kendi kendime öyle bir eleştride bulundum o an için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 döktürmüşsün yine. tarih kısmı boş dilekçe havası gibi:) tükenmezle doldurasım var o noktaları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Teşekkür ederim nevermore. Bu sitede bayaa şiirimi ve yazımı paylaştım. Eğer merak edip okursan değerli yorumunu ve eleştirilerini dinlemek isterim:). Bu siteyi seviyorum insanlar kısmen diğer forumlara göre daha bilinçli ve ilgili. Normalde pek paylaşımda bulunmam ama burayı ve burada paylaşmayı seviyorum. Tabii herşeyi burada paylaşamıyorum yaklaşık 70 tane türkçe 30 tanede ingilizce şiir ve yazım var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.