ArchangeL Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2008 Güneş ve çölün kumları asılıyken gökyüzünde, dalgalar denizde çarpışır ve buluşurken toprakla, rüzgar, yıldızlar ve gökkuşağı nasıl parçalarsa dağları dümdüz edene dek, evet, devam edeceğiz denemeye, bulmak için o ince çizgiyi. Zamanımız geçiyor ama. Irka, renge ve inanca göre yaşarken, kör bir delilik ve ucuz bi tamahla yönetilirken, gelenekler, hurafeler ve düzmece dinlerin buyruğundayız hala... ezelden ebediyete kadar. Ama evet, denemeye devam edeceğiz. Bulacağız o ince çizgiyi. Sonuna kadar. "Bütün bu acı ve şatafat içinde, alınmayın imalarımdan..." İstediğin şey olabilirsin, Sadece olabileceğini bil yeter Yolunda özgür ol, özgür! Vazgeç egondan, özgür ol bu kez kendin için! Bir tanrı ya da herhangi bir adalet varsa şu gökkubbe altında, bir işaret, bir sebep varsa yaşamak veya ölmek için ve sormaya mecbur olduğumuz soruların cevabı varsa... Göster kendini, yok et korkularımızı, indir maskeni! Evet denemeye devam edeceğiz, ulaşmayı o ince çizgiye. Evet, gülümsemeyi sürdüreceğiz ve ne olursa olsun, denemeye devam edeceğiz. Sadece denemeye devam edeceğiz. Sonuna kadar. Sonuna kadar. Sonuna kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Empty spaces - what are we living for Abandoned places - I guess we know the score On and on Does anybody know what we are looking for Another hero another mindless crime Behind the curtain in the pantomime Hold the line Does anybody want to take it anymore The show must go on The show must go on - yeah Inside my heart is breaking My make - up may be flaking But my smile still stays on Whatever happens I'll leave it all to chance Another heartache another failed romance On and on Does anybody know what we are living for I guess I'm learning I must be warmer now I'll soon be turning round the corner now Outside the dawn is breaking But inside in the dark I'm aching to be free The show must go on The show must go on - yeah Ooh inside my heart is breaking My make - up may be flaking But my smile still stays on Yeah, oh oh oh My soul is painted like the wings of butterflies Fairy tales of yesterday will grow but never die I can fly - my friends The show must go on - yeah The show must go on I'll face it with a grin I'm never giving in On with the show Ooh I'll top the bill I'll overkill I have to find the will to carry on On with the, On with the show The show must go on, go on, go on, go on, ... ---------------------------------------------------------- Boş alanlar - ne için yaşıyoruz Terk edilmiş yerler - Sanırım sebebini biliyoruz Sürüp gidiyor Neyi aradığımızı bilen birileri var mı? Yeni bir kahraman, yeni bir aptalca suç Perdenin arkasında, pandomimde Sınırı tut Buna daha fazla tahammül etmek isteyen var mı? Şov devam etmeli Şov devam etmeli - evet İçimde kalbim parçalanıyor Makyajım dökülüyor olabilir Ama gülümsemem hala duruyor Ne olursa olsun tamamen şansa bırakacağım Yeni bir kalp ağrısı, yeni bir başarısız aşk macerası Sürüp gidiyor Ne için yaşadığımız bilen birileri var mı? Sanırım öğreniyorum Şimdi daha sıcak olmalıyım Yakında köşeden dönüyor olacağım Dışarda şafak söküyor Ama içerde karanlıkta, özgür olmak için acı çekiyorum Şov devam etmeli Şov devam etmeli - evet Ooh içimde kalbim parçalanıyor Makyajım dökülüyor olabilir Ama gülümsemem hala duruyor Evet, ooh ooh ooh Ruhum kelebeklerin kanadı gibi boyalı Dünün peri masalları büyüyecek ama asla ölmeyecek Uçabiliyorum - dostlarım Şov devam etmeli - evet Şov devam etmeli Bununla gülerek yüzleşeğim Asla teslim olmayacağım Şovla birlikte Başı çekeceğim Sınırı aşacağım Devam edecek arzuyu bulmalıyım Şov ile, şov ile Şov devam etmeli, etmeli, etmeli,... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 güzel parçadır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Değil mi usta harbiden dinlemeside,söylemeside çok güzeldir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 kesinlikle katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ThreeNiL Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Bencede en harika parçası... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 We Are The Champions,We Will Rock You,Bohemian Rhapsody,Somebody To Love vs. falan diye gider ve bitmez yani Queen klasikleri hem zordur en iyi şarkısını seçmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2009 I'm just the pieces of the man i used to be Too many bitter tears are raining down on me I'm far away from home And i've been facing this alone For much too long I feel like no-one ever told the truth to me About growing up and what a struggle it would be In my tangled state of mind I've been looking back to find Where i went wrong Too much love will kill you If you can't make up your mind Torn between the lover And the love you leave behind You're headed for disaster 'cos you never read the signs Too much love will kill you Every time I'm just the shadow of the man i used to be And it seems like there's no way out of this for me I used to bring you sunshine Now all i ever do is bring you down How would it be if you were standing in my shoes Can't you see that it's impossible to choose No there's no making sense of it Every way i go i'm bound to lose Too much love will kill you Just as sure as none at all It'll drain the power that's in you Make you plead and scream and crawl And the pain will make you crazy You're the victim of your crime Too much love will kill you Every time Too much love will kill you It'll make your life a lie Yes, too much love will kill you And you won't understand why You'd give your life, you'd sell your soul But here it comes again Too much love will kill you In the end... In the end. --------------------------------------------------------------------------------------------- Ben sadece beni oluşturan adamın parçalarıyım, Çok fazla acı, gözyaşı düşüyor payıma, Evimden çok uzağım, Ve ben bununla tek başıma yüzleşeceğimi sanmıyorum, Benim için çok fazlalar. Ben, hiçkimsenin şimdiye kadar, Bana gerçeği söylemediğini hissettim. Yaşlanmanın nasıl olduğunu ve onunla nasıl mücadele edebileceğimi, Aklımın karıştığında, Geriye Bakmadan yanlış yola sapmadan, Nasıl yolumu bulabileceğimi... Çok fazla Aşk seni öldürür, Eğer karar veremezsen, Ayrılmana Sebep olacak aşklara, Geride bıraktığın sevgi, Felaket Getirir, Çünkü sen asla, Sana söyleneni yapmazsın. Çok fazla Aşk Seni öldürür Her zaman. Ben Şimdi sadece Beni Oluşturan adamın gölgesiyim, Ve bunu yapmaktan başka çaremin olmadığını görüyorum, Ben, Senin bana verdiğin güneş ışığını kullanarak, Herşeyi yaptım, şimdi sen onu kestin. Nasıl olacaktı? Eğer sen, benim başucumda duruyor olsaydın? Bir Seçim yapmamın imkansız olduğunu göremiyormusun? Hayır bunu yapanın hisleri olduğundan şüpheliyim, Ben gittiğim her yolun sağlam olmasına özen gösteririm. Çok fazla Aşk seni öldürür, Eğer yeteri kadar emin değilsen, Sende olan bütün gücü yok eder, Seni yalvartır, haykırtır ve süründürür, Bu acı Sonunda seni deliye döndürür, Kendi işlediğin suçun kurbanı olursun. Çok fazla Aşk seni öldürür, Her zaman... Çok fazla aşk seni öldürür, Hayatını yalan eder... Evet, Çok fazla aşk seni öldürür, Neden olduğunu anlayamazsın bile... Yaşamını vereceğin yere satmış olursun; Ama sonunda döneceğin yer aynıdır. Çok fazla aşk seni öldürür, En sonunda; En sonunda.......... Teşekkürler typhon 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Hehe bana bi teşekkür var ama konuyu açan sizsiniz hanımefendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2009 Ben, hiçkimsenin şimdiye kadar, Bana gerçeği söylemediğini hissettim. Yaşlanmanın nasıl olduğunu ve onunla nasıl mücadele edebileceğimi, Aklımın karıştığında, Geriye Bakmadan yanlış yola sapmadan, Nasıl yolumu bulabileceğimi... ikinizede teşekkürler bence:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2009 This thing Called love i just can't handle it This thing Called love i must get round to it I ain't ready Crazy little thing Called love This thing (This thing) Called love (Called love) It cries (Like a baby) In a cradle all night It swings (Woo woo) It jives (Woo woo) It shakes all over like a jelly fish I kinda like it Crazy little thing Called love There goes my baby She knows how to rock'n'roll She drives my crazy She gives me hot and cold fever Then she leaves me in a cool cool sweat I gotta be cool relax get hip! Get on my track's Take a back seat Hitch hike And take a long ride on my motor bike Until i'm ready Crazy little thing Called love I gotta be cool relax get hip! Get on my track's Take a back seat Hitch hike And take a long ride on my motor bike Until i'm ready (Ready Freddie) Crazy little thing Called love This thing Called love i just can't handle it This thing Called love i must get round to it I ain't ready Crazy little thing Called love... --------------------------------------------------------------- Bu aşk denen şey, ben beceremiyorum Bu aşk denen şey, üstesinden gelmem lazım Hazır değilim Bu aşk denen çılgın şey Bu aşk denen şey Bebek gibi ağlar Gecenin bir yarısında Danseder Deniz anası gibi sallanır Aslında hoşuma gidiyor Aşk denen bu çılgın şey Bebeğim gidiyor işte Rock'n roll yapmayı bilir Beni delirtiyor Bana soğuk ateşler veriyor Sonra soğuk terler içinde bırakıyor Sakin olmam lazım, rahatlamam, kendime gelmem Yoluma geri dönmem Arka koltuga geçip Otostop yapmam Motorsikletimle uzun bir yolculuk yapmam lazım Hazır olana kadar Aşk denen çılgın şey Sakin olmam lazım, rahatlamam, kendime gelmem Yoluma geri dönmem Arka koltuga geçip Otostop yapmam Motorsikletimle uzun bir yolculuk yapmam lazım Hazır olana kadar (Hazır Freddie) Aşk denen çılgın şey Bu aşk denen şey, ben beceremiyorum Bu aşk denen şey, üstesinden gelmem lazım Hazır değilim Bu aşk denen çılgın şey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2009 There's no time for us There's no place for us What is this thing that builds our dreams, yet slips away from us Who wants to live forever Who wants to live forever Oh ooo oh There's no chance for us It's all decided for us This world has only one sweet moment set aside for us Who wants to live forever Who wants to live forever Ooh Who dares to love forever Oh oo woh, when love must die But touch my tears with your lips Touch my world with your fingertips And we can have forever And we can love forever Forever is our today Who wants to live forever Who wants to live forever Forever is our today Who waits forever anyway -------------------------------------------------------- Vakit yok bizim için Yer yok bizim için Nedir bu rüyalarımızı inşa eden? Şimdi bizden uzaklaşıyorlar Kim sonsuza dek yaşamak ister ki? Kim sonsuza dek yaşamak ister ki? Oh ooo oh Şans yok bizim için Kararlaştırılmış herşey adımıza Bu dünyanın sadece bir tek güzel anı var,bizim için bir tarafa yerleştirilen Kim sonsuza dek yaşamak ister ki? Kim sonsuza dek yaşamak ister ki? Ooh Sonsuz sevgiye kim cesaret edebilir ki? Sevgi ölmek zorunda kaldığında Ama gözyaşlarıma dokun dudaklarınla Dünyama dokun parmak uçlarınla Ve sonsuza dek sahip olabiliriz Ve sonsuza dek sevebiliriz Sonsuzluk bugünümüzdür Kim sonsuza dek yaşamak ister ki? Kim sonsuza dek yaşamak ister ki? Sonsuzluk bugünümüzdür Kim sonsuza dek bekler ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=53671968925964470&hl=tr# (Radio) I'd sit alone and watch your light My only friend through teenage nights And everything I had to know I heard it on my radio (Radio) You gave them all those old time stars Through wars of worlds -- invaded by Mars You made 'em laugh -- you made 'em cry You made us feel like we could fly So don't become some background noise A backdrop for the girls and boys Who just don't know or just don't care And just complain when you're not there You had your time, you had the power You've yet to have your finest hour (Radio) All we hear is Radio ga ga Radio goo goo Radio ga ga All we hear is Radio ga ga Radio blah blah Radio what's new? Radio, someone still loves you! We watch the shows -- we watch the stars On videos for hours and hours We hardly need to use our ears How music changes through the years Let's hope you never leave old friend Like all good things on you we depend So stick around cos we might miss you When we grow tired of all this visual You had your time, you had the power You've yet to have your finest hour (Radio) All we hear is Radio ga ga Radio goo goo Radio ga ga All we hear is Radio ga ga Radio goo goo Radio ga ga All we hear is Radio ga ga Radio blah blah Radio what's new? Someone still loves you! You had your time, you had the power You've yet to have your finest hour (Radio) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 etkileyici bir kıvılcım partisi olmuş klip , teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.