Jump to content

Arındırma ve Korunma Büyüsü(Ritüeli)

hexagram

Önerilen Mesajlar

Bu yazıyı bir arkadaşım paylaştı,buraya eklemek istedim,sanırım sorun yaratmaz ;)

Zaten bu genel bir uygulama sanırım,kendi bulduğu birşeyse de özür dileyerek iznini alıyorum...

Eğer kendinizi evinizde çok rahatsız hissediyorsanız, birileri tarafından sürekli olarak rahatsız ediliyorsanız, birinin gölgesini evde sürekli olarak var düşünüyorsanız bunu uygulayın.. %100 işe yarar .. :cool:

Malzemeler

1 adet büyük (kullanılmamış) mavi mum

Bir miktar sofra tuzu

Birkaç sayfa gazete kağıdı

Uygulama

Bunu evde kimse yokken yapın. Çünkü rituel bitene kadar o eve kimsenin girmemesi gerekiyor.. Akşama kadar eve kimsenin girmeyeceğinden emin olun!! Sonra evinizin tam ortası, bel kemiği olarak gördüğünüz bir yer bulun (evin hol kısmı olabilir mesela ).. Gazete kağıtlarını o kararlaştırdığınız kısma genişçe ve kalınca yerleştirin. Mumu kağıdın üzerine tam ortaya yerleştirin. Mumun etrafınada, tuzu bir parmak kalınlığında olacak şekilde daire çizerek dökün.. hiçbir tuz tanesinin halıya yada gazete kağıdının dış kısmına GELMEMESİNE özen gösterin.. Daha sonra mumu yakın ve hafifçe şuna benzer birşey söyleyin; "Bu majiyle birlikte evimi temizliyorum ve bu yere korunma istiyorum.. Lütfen kabul edin .." Mumu yaktıktan sonra evi boşaltın ve arkanızdan da kapıyı 3 kere kilitleyin.. Evden uzaklaşın .. Ama hatırlatıyorum o mum tamamen yanıp bitene, kendi kendine sönene kadar eve kimse girmeyecek.. Neyse tamamen bitmesine doğru evi 1 kere kontrol edin ama dikkatlice.. Mum söndükten sonra çok dikkatlice tuzları sakın ola yere göğe saçmadan toplayın siyah bi poşete koyun.. iyice açılmayacak şekilde bağlayın ve denizden aşağı atın .. yada öyle bir imkanınız yoksa evinizden çok uzak bi yere toprağa gömün.. ve denizden atarken yada gömerken şunları söyleyin; "Bununla birlikte kötülüğü atıyorum(gömüyorum), uzaklaştırıyorum kendimden.. Ol,Ol,Ol.." deyin ve atın(gömün) ..

*Deniz tuzu kullanılması daha iyi olur..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sanırım buradaki uygulamada evdeki negatifliği mum, düşünce sayesinde tuza aktarılması. Tuzun zaten negatifliği çekme özelliği var. Bu sayade korunma sağlanıyor. Kristallerde de söz konusu şey var aslında. Mesela turkuaz negatiflikten korunmak için birebir ama mutlaka daha sonra akan ve serin suda 5-10 dakika yıkamak gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

peki mum gazete üzerinde yanarken biz evden kapıyı çıkacağız. biz evde yokken mum ateşi gazete yi yakarsa oradan da yangın çıkıp ev yanarsa ne olacak?

tmam işte ev yanınca tüm kötülükler otomatikmen kaybolacak sende o evde oturamayacaksın ama amç nasıl olsa kötülükten korunmak::D

birde ya bizim kapı 3 kez kilitlenmiyor napcam dalga geçmek maksadıyla söyledmedim bunun önemi nedir paylaşımın için saol

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu guzel bır arındırma yöntemi..eğer oturdugunuz evde sızden once oturanlar varsa ve bu ınsanların huzursuz bır yapısı varsa o evdekı negatıf enerjı onlar taşındıktan sonrada kalıyor ve gelenlerde onlarınkıne benzer etkıler gösterıyor..bazı evlerın uğurlu geldığı bazılarının ise hıç yaramadığı herşeyın daha kötu gıttığı soylenır..ustelık bu kadarda değil..başkalarından alınmış esyalarda hayatında negatif yaşayan bır kısıden geldıyse onun eşyasını arındırmadan kullanmanız yada eve sokmanızda aynı etkıyı gösterecektır..bu esya basıt bır kolye ,kupe yada bır t-shırt bıle olabılır..

bu arındırma evde hasta bırı varsa yada hastalık sonrasıda yada çok gergınlık hıssedıldığınde uygulanabılır..

bu işlemı yaparken mum yakılan odada çekmeceler ve dolap kapakları hafıf aralanır..

bu mum yakma yontemı evın her bır bolumu ıcın ayrı ayrı yapılır..sadece yaptığınız bolumden çıkmanız yeterlıdır..mum bıttıkten sonra dıkkatlı bır şekılde toplamanız gerekıyor..mum ortamdakı negatıfı çeker tuz çembere hapseder..sonra topladığınız kağıdı akarsuya atmak gerekıyor yapabılıyorsanız denıze..bu ımkanınız yoksa uzağınızda toprağa gömmenız yeterli..ve bıraktığınız yere arkanıza bakmadan uzaklaşmalısınız..

arındırmayı güçlendirmek için sandalağacı tutsusu kullanılmalıdır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...