hexagram Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 28, 2007 Bu yazıyı bir arkadaşım paylaştı,buraya eklemek istedim,sanırım sorun yaratmaz Zaten bu genel bir uygulama sanırım,kendi bulduğu birşeyse de özür dileyerek iznini alıyorum... Eğer kendinizi evinizde çok rahatsız hissediyorsanız, birileri tarafından sürekli olarak rahatsız ediliyorsanız, birinin gölgesini evde sürekli olarak var düşünüyorsanız bunu uygulayın.. %100 işe yarar .. Malzemeler 1 adet büyük (kullanılmamış) mavi mum Bir miktar sofra tuzu Birkaç sayfa gazete kağıdı Uygulama Bunu evde kimse yokken yapın. Çünkü rituel bitene kadar o eve kimsenin girmemesi gerekiyor.. Akşama kadar eve kimsenin girmeyeceğinden emin olun!! Sonra evinizin tam ortası, bel kemiği olarak gördüğünüz bir yer bulun (evin hol kısmı olabilir mesela ).. Gazete kağıtlarını o kararlaştırdığınız kısma genişçe ve kalınca yerleştirin. Mumu kağıdın üzerine tam ortaya yerleştirin. Mumun etrafınada, tuzu bir parmak kalınlığında olacak şekilde daire çizerek dökün.. hiçbir tuz tanesinin halıya yada gazete kağıdının dış kısmına GELMEMESİNE özen gösterin.. Daha sonra mumu yakın ve hafifçe şuna benzer birşey söyleyin; "Bu majiyle birlikte evimi temizliyorum ve bu yere korunma istiyorum.. Lütfen kabul edin .." Mumu yaktıktan sonra evi boşaltın ve arkanızdan da kapıyı 3 kere kilitleyin.. Evden uzaklaşın .. Ama hatırlatıyorum o mum tamamen yanıp bitene, kendi kendine sönene kadar eve kimse girmeyecek.. Neyse tamamen bitmesine doğru evi 1 kere kontrol edin ama dikkatlice.. Mum söndükten sonra çok dikkatlice tuzları sakın ola yere göğe saçmadan toplayın siyah bi poşete koyun.. iyice açılmayacak şekilde bağlayın ve denizden aşağı atın .. yada öyle bir imkanınız yoksa evinizden çok uzak bi yere toprağa gömün.. ve denizden atarken yada gömerken şunları söyleyin; "Bununla birlikte kötülüğü atıyorum(gömüyorum), uzaklaştırıyorum kendimden.. Ol,Ol,Ol.." deyin ve atın(gömün) .. *Deniz tuzu kullanılması daha iyi olur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Emeğine sağlık gerçekten de orta karar kovmalar için uygunluğunu onaylattım.Küçük pentagram ritüeli de uygulanabilir ortamı arındırmak için ama bu yöntem daha büyük etkilerden korur ortamı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest praksis Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 peki mum gazete üzerinde yanarken biz evden kapıyı çıkacağız. biz evde yokken mum ateşi gazete yi yakarsa oradan da yangın çıkıp ev yanarsa ne olacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Biraz dikkatli yerleştirirsen mumu sorun çıkmaz rahat ol;)Sanıyorum mumu büyükçe metal bir tepsinin fln da içinde yakabilirsiniz ama emin değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2007 sanırım buradaki uygulamada evdeki negatifliği mum, düşünce sayesinde tuza aktarılması. Tuzun zaten negatifliği çekme özelliği var. Bu sayade korunma sağlanıyor. Kristallerde de söz konusu şey var aslında. Mesela turkuaz negatiflikten korunmak için birebir ama mutlaka daha sonra akan ve serin suda 5-10 dakika yıkamak gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 peki mum gazete üzerinde yanarken biz evden kapıyı çıkacağız. biz evde yokken mum ateşi gazete yi yakarsa oradan da yangın çıkıp ev yanarsa ne olacak? tmam işte ev yanınca tüm kötülükler otomatikmen kaybolacak sende o evde oturamayacaksın ama amç nasıl olsa kötülükten korunmak: birde ya bizim kapı 3 kez kilitlenmiyor napcam dalga geçmek maksadıyla söyledmedim bunun önemi nedir paylaşımın için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 İki kez kilitlemek kesmiyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 bunu büyüyü hazırlayana sormak lazım,bir bilen vardır belki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Rakamlar semboliktir.Sayıların gücü konusunda bir çok tartışma var forumda 4444 defa yapılan okumalardan tutun da 3 defa kilitlenen kapılara kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 o zaman bizim evde olmaz ya da kapiyi degistirmek lazim ama rimmon na hak veriyorum sayilarin gucu konusunda birseyler okumustum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 3kereden kastedilen 3defa açıp kilitlemek olabilir arman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Niemand Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2007 sevgiyle selam can Arkadaşına söyle cok sevindirdi bizleri bu başka yerden aldığı ritueli ve seninde ellerine sağlık hexagram. Sevgiyle kal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 bunu deniyen oldumu:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 evet denendi... ama ben değil başkası denedi,mesajını alıntı yaptığım kişi.Kendisi şuan burda değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 peki musluman bir insanin bunu yapmasinda bir sakinca varmidir?yani o zaman evde ve evin icindeki insanlarda olan buyu yada diger varliklar gidiyormu...bu konuya kesin cözüm oluyormu:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 kesin çözüm olup olmaması konusunda çok bilgim yok.. yani defeder,işe yaracaktır ama bunun süresi ne kadardır bilemiyorum... müslüman olarak uygun olup olmadığına da sen karar ver,ben sorumluluk üstlenemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 tesekkur edrim ayirdigin zaman ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 tesekkur edrim ayirdigin zaman ... teşekkür ederim de bükme başını böyle... bi sorun mu var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 bu guzel bır arındırma yöntemi..eğer oturdugunuz evde sızden once oturanlar varsa ve bu ınsanların huzursuz bır yapısı varsa o evdekı negatıf enerjı onlar taşındıktan sonrada kalıyor ve gelenlerde onlarınkıne benzer etkıler gösterıyor..bazı evlerın uğurlu geldığı bazılarının ise hıç yaramadığı herşeyın daha kötu gıttığı soylenır..ustelık bu kadarda değil..başkalarından alınmış esyalarda hayatında negatif yaşayan bır kısıden geldıyse onun eşyasını arındırmadan kullanmanız yada eve sokmanızda aynı etkıyı gösterecektır..bu esya basıt bır kolye ,kupe yada bır t-shırt bıle olabılır.. bu arındırma evde hasta bırı varsa yada hastalık sonrasıda yada çok gergınlık hıssedıldığınde uygulanabılır.. bu işlemı yaparken mum yakılan odada çekmeceler ve dolap kapakları hafıf aralanır.. bu mum yakma yontemı evın her bır bolumu ıcın ayrı ayrı yapılır..sadece yaptığınız bolumden çıkmanız yeterlıdır..mum bıttıkten sonra dıkkatlı bır şekılde toplamanız gerekıyor..mum ortamdakı negatıfı çeker tuz çembere hapseder..sonra topladığınız kağıdı akarsuya atmak gerekıyor yapabılıyorsanız denıze..bu ımkanınız yoksa uzağınızda toprağa gömmenız yeterli..ve bıraktığınız yere arkanıza bakmadan uzaklaşmalısınız.. arındırmayı güçlendirmek için sandalağacı tutsusu kullanılmalıdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 bana bi ara tütsüle ewı demişlerdi buğur muydu bi ismı vardı ama unuttum:confused: bunu yakarkende felak ve nas oku demişlerdi bunun nekadar faydası var bilen varmı acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2007 hmmm arindirma kelimesi guzel geliyor kulaga Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 paylaşım güzel..teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2008 hmmm denemek lazımm..merak ettim teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metafizika Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Peki evinizde size sürekli büyü yaptığını düşündüğünüz çok yakınınızdan biri varsa bundan nasıl korunup ters tepmesini sağlayabiliriz?O kişinin güçlü olduğunu düşünürsek? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2010 Klasik büyüden korunma yöntemlerinin yanın sıra yapabileceğiniz bir çok çalışma var. Ne kadar güçlü ? sizden ne kadar tecrübeli yada ne tür bir çalışma yapıyor ? bunları biliyorsanız daha net cevaplar alabilirsiniz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.