Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2009 Soğuğum bu gece Birazda yarım Her şey eksik bu gece Oturup düşüneyim dedim Düşünmeye cesaretim bile eksik Yazmaya kelimelerin azaldı Her şey azaldı o geceden sonra Seni zaten kaybetmişim Ama çok daha fazlasını kaybetmişim Seni kaybettim dediysem üstüne alınma Hayallerimde büyüttüğüm seni kaybetmişim Bir ruh hazırlayıp Onu senin bedenine giydirmişim Ben kendi yarattığım kişiliği kaybetmişim Ha kaybetmek dediysem çok da özel sanma kendini Ben seni sevdiğim için o kadar özelmişsin Ben her gece rüyalarımda Ben her gün düşüncelerimde seninle yaşarken Sen kendini başka kollara atmışsın İşte o gün bitti her şey Sana dokunduğum için pişman oldum o gün Kimse tutmayacaktı elini Kimse bakmayacaktı benim gibi gözlerine Ve hiç kimseye bana dokunduğun gibi dokunmayacaktın Pişman oldum elini tuttuğum sana sarıldığım için Pişman oldum çünkü artık başkasının kollarındasın Şimdi başkası tutuyor ellerini… Sana bakarken Sadece bakarken kalbimin ne kadar hızlı attığını hatırladım Seninde kalbin hızla çarpardı Ve başkasının dokunduğunu düşünmek ölüm gibi gelirdi bize Ben öldüm galiba Senide kendimide öldürdüm. Şimdi her şey sıradan Ölümün bile bir anlamı vardı Ben onu bile kaybettim… 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 Ve başkasının dokunduğunu düşünmek ölüm gibi gelirdi bize Ben öldüm galiba Senide kendimide öldürdüm. Şimdi her şey sıradan Ölümün bile bir anlamı vardı Ben onu bile kaybettim… Çok etkileyici gerçekten. Neresinden alıntı yapacağımı bilemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 gerçekten çok güzel.hala aklımda olan kişiyi bir kere daha hatırladım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 sağolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Seni kaybettim dediysem üstüne alınma Hayallerimde büyüttüğüm seni kaybetmişim Bir ruh hazırlayıp Onu senin bedenine giydirmişim Ben kendi yarattığım kişiliği kaybetmişim Güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 sen ölmüşsün de gömen yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 yeniden doğmuşumdur belki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 güzel...etkileyci..içten.. daha ne olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2009 dünyaya hoşgeldin o zaman tekrar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2009 sanırım uygun kelime muhteşem...eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hz_qothica Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 off . çok iyiymiş. emegine yüreğine eline saglık .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.