grim Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2009 gözlerinde bulurum ben huzuru lütfen ayırma gözlerini gözlerimden sesin kulaklarımda hala,gözlerin aklımda seni özledim aşkım varlığını özledim hani ismimle seslenirdin bana hiç aşkım demezdin bende gözlerine bakar efendim aşkım derdim işte bu sahneyi istiyorum,bu sahneyi hep yaşamak seni özledim aşkım varlığını özledim elimi tut yeniden,gözlerime bak yeniden hayatım anlam bulsun seninle nolur bırakma ellerimi,kahverengi gözlerini istiyorum seni özledim aşkım varlığını özledim seni istiyorum sadece seni aşkım uykusuz gecelerde ağladım her zaman hayallerime gelip bir şans vermeni istediğim sadece seni özledim aşkım, seni.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 varlığını özledim....... yüreğine sağlık güzel paylaşım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 umarım o da biliyordur bu ufak ve içten şiirini.. bilmiyorsa da mutlaka yaz derim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 hayır bilmiyor.çünkü bi çıktığı var ve ben rahatsız etmek istemiyorum.. sağolun arkadaşlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 çıksanda bazen pek bişey farketmio .) yanımdayken özlüyorum .) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 ya ama özlem çok kötü. bir erkek olarak ağladımı bilirim ben.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 özlem .) aşkı kuvvetlendirir derler ama inanmam, kişiden kişiye değişiyor bence seven sever.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 erkekler de ağlar ama bir ağlarlarsa daha beter ağlarlar ağlamak insan olduğunun duyguları olduğunun kanıtıdır bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 evet doğru söyledin nedense duygusal bir insanım her şeye ağlarım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libertadores Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 Şiir güzeldi, birkaç düzeltme ile daha güzel olur. Yazdıkça daha iyi olacağını biliyorum. Yalnız sonraki yazdıklarına takıldım biraz. " Bir erkek olarak ağladığımı bilirim." Fena halde takıldım buna. Yanlış bir yargı, yanlış düşünce.. Ağlamak; kötü bir gösterge, kötü bir olay ya da bir ölçüt değildir.. Bir insanın ağlamasından daha normal birşey yoktur.. Bir erkeklik ölçütü değildir. Erkeklerin ağlamadığını ya da ağlayan bir erkeğin erkekliğinden birşey kaybettiğini göstermez.. İnsan olmanın ölçütüdür sadece.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 biliyorum canım açıkca söylerim yani ağladığımı.öyle yazıyım dedim ne biliyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 seni çok iyi anlıorm... sevdiinin başkasını sevmesini filan.. amaağlayabildiğin için şanslısın... en azından duygularını içine gömmüosun.. takdir ettim seni... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.