whitepower Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2006 Find your self, discover God And the truth you can't deny, I shall never die Together we shall fly You will find your God the only one You are his begotten son Beyond the mystic sky I know that I can fly And my soul shall follow the path I paved wlone with love You know the only thing I want is to love How can I lie within you now ? God of darkness, God of light, In my soul day or night, I ride the shadows, yet live in light and cry... If a man could pass through the paradise in a dream and has a flower presented to him as a pledge thus his soul had been here (Nathaniel Hawthorne) As I awaken from slumber my mind filled with sights unreal My only wish is to see you lie To make your soul forever fly You will fly beyond the mystic sky You will lie again with the lord, Allah ! Bu güzel müziğinizden dolayı ne kadar teşekkür etsem azzz...Orphaned Landı burada anmaktan mutluluk duyuyorum...Dinlemeyenlere de en kısa zamanda dinlemelerini öneriyorum!!İnançlı Kalın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2006 -Of Temptation Born- I feel the touch of my demise See the dark begin to rise And I feel the rage, the endless wrath Of the one I served before My love for a mortal being Here it is of temptation born I left the God to witch I am sworn Unto a weak life we are born I won't be forgiven I cannot lie This painfull truth I cannot deny Unto despair was I thrown All that is left is now to mourn As the serpent came to Eve Lead me by charm made belief The folly of earthly shell Now forsaken I must dwell I cry out I call to God where is the hope I once had It lies forsaken now I see, left out cast on from me My dreams are filled now to the bream With godless sights so bare and grim All that is left now is to cry and ask my God now - Tell me why ? Deserted and alone I am forever orphaned !!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2006 -A Neverending Way- When summer's gone and winter's past It seems like a neverending way And thinking of what I have to say It seems like a neverending way I am within you now, with my sinful cry I am within you, now one am I Perish the love, perish your love When the sunfilled summer comes to love It seems like a neverending way It comes to us like a snow-white dove It seems like a neverending way I am within you now with my lonely cry I am within you now 'till the time we die I am within you now 'till the time we perish the love Perish your love Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2006 hanii norra el norra:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2006 El Meod Na'ala yı mı diyon o ibranice yapacak bişi yok sen ingilizcesini bulursan bana da haber ver:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Norra El Norra:(Elemanların ingilizce sölemediğini sölememe gerek olmaz umarım) Nora El Nora, the lord of courage, Return to me my lord, men my wounds my soul is yerning, and in valor we wait. Nora I sing to thee, hymn of praise, to you I give my life and faith Through all time, mighty Nora deliver us the progany of abraham, Offspring of greatness, you are the living God, giver of Torah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Nora El Nora (Entering The Ark) Nora El Nora, ne'ezar begvura shuvi elay malki Dodi refa, nafshi nichsefa, lebeitach malchi Nora El Nora, ne'ezar begvura Nora Ashira, Lach akabira, shir mahalali Lecha etna menat chevly vegoraly Bekol zman azor el nora, geza avraham, netzer tifa'ara, Ata el hai noten torah [Translation:] Nora El Nora, the lord of courage Return me my lord, mend my wounds, my soul is yearning, and in valor we wait. Nora i sing thee, a hymn of praise, to you I give my life and faith Through all time, mighty Nora, deliver us progeny of Abraham, Offspring of greantess, you are the libing God, giver of Torah al sana norra el norra mutlumusun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 http://www.muzikkutusu.com/sarkisozu.php istediğiniz yabancı şarkı sözlerini bulabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Eywallah:)Şu an heidinin keçileri kadar mutluyum:)Zıp zıp zıplıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2006 Heidinin keçileri:D hahahah saolun sözler için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kedumah666 Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 güsel gruptur Orphaned Land değişik bi tarz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 bende klipleri vereyim.. erkin koray estarabim coverladılar onuda vereyim.. http://www.youtube.com/watch?v=q_nhraOxv3w Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minerval_ Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 norra el norra nezar bigvura shuvi elay malkhi dodi refa nafeshi nikh'sefa levetakh malkhi norra el norra nezar bigvura norra ashira, lekha akhbira shir mahalali lekha etna menat khevli vegorali bekhol zeman azor el norra,geza avraham netser tif'ara ata el hai noten torra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 güzel şarkıdır.. kısa zamanda favorilerimden oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2008 Ben de severim, güzeldir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LorDArthaS Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 rüyanda adımı fısılda tahtta onun iç çekişini duyabiliyorum kuzeyin bütün tanrıları beni öfkeyle anıyor benim için şarkı söyle benim kayıp kraliçem burada mutlulukla ölüyorum herşeyi bilen gözlerle görüyorum bitmeyen mutluluk sarar bizi duygularımız yarım kalan bir iş parlak bir güneş gibi köpürür boşalana kadar hisset tutkumu kafanda parlayan ışığı izliyorum ve şu andan itibaren artık biliyorum adımı fısıldıyorsun sen.. rüya görürken... senin için ağlarım tanrım şehvetimin krallığı senindir aşkla bağlıyız birbirimize ben güneşim sen ise ay BUDA İNGİLİZCESİ In this throne that I lay I hear her sigh All gods of north are calling to me with wrath Oh - sing for me my queen of lost In this state with pleasure I die I watch with an all knowing eye Undying pleasure envelops all that we are Our emotions rage like a flaring sun, like a work undone Feel my passion unto you flow I watch the halo slowly grows And from this moment I now know You whisper my name when you... dream on... I cry for you oh my lord, (sing for me) My kingdom of lust is yours (oh, sing for me) Bonded by love we are one, you are the moon and I am the sun Bence çok kaliteli bir müzik ondan paylaşmak istedim Saygılar... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2009 severim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.