Jump to content

Dünyanın en güzel imzası!

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

kesinlikle katılmıyorum, sadece En güzel olduğunu düşünenler içindir ve güzelliğin göreceli olduğunu da unutmamak gerekir

Yanıtlama zamanı:

ama bazı gerçekler vardır ki asla değişmez ;)

tıpki bu imzanın güzelliği gibi

Yanıtlama zamanı:
ama bazı gerçekler vardır ki asla değişmez ;)

tıpki bu imzanın güzelliği gibi

kalıcı olması gücünü arttırdığı kadar bu imzanın günden güne unutulması da acı verici sevenlerine,

Yanıtlama zamanı:

Güzelliği tartışılır fakat çok değerli olduğuna şüphe yok. Değerli olması güzelliğini artırır mı o da tartışılır. Bence gayet şık.

Yanıtlama zamanı:

güzellik göreceli bi kavramdır.herşey görecelidir, ama konuya dönersek bana göre dünyanın en güzel imzası değil, k'yi beğenmedim :D

Yanıtlama zamanı:

Değerli , saygın bir imza.Sahibinin yükünü taşıyabilecek kadar oturaklı bir karizması var.. E koskoca bir şahıs ki bu şahıs ATATÜRK gibi taktire şayan zekaya sahip biri ise paraf acar gibi imza da kullanmaz di :) Imzası şusu busu hepsi güzel ulu önderin , kimbilir biz sevenler için böyledir, Dünyanın en güzel imzasimi ? Bilemem :)

Yanıtlama zamanı:

kesinlikle güzel bir imza,

imzanın güzelliği yapısındaki kaligrafik güzel yazı tekniği ile pek bi alakası yok, yoksa aynı imzayı ben de atıyorum ki benim imzam da aynı tarzda.

bu imzanın güzelliği, imzanın sahibinden geliyor...

Yanıtlama zamanı:

Kesinlikle değerli bir elden çıkmış bir imza bu yüzden güzel evet dediğiniz gibi güzellik göreceli olabilir vs. ama bu imzayı atan el bence çok çok değerli ve saygıyı hakeden bir Atadır(!)

Yanıtlama zamanı:

güzellik kavramı subjektiflik göstersede türkiye tarihi için en güzel belgelerin altına atılmış en güzel atılımlara şahit olan bir imza.

Yanıtlama zamanı:

Bu imzayı görünce ; imza diye attığım çiziklerden nefret ediyorum :)

Süper paylaşım tşk.Ler :)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...