LorDArthaS Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2009 http://img12.imageshack.us/img12/240/s2443585305107791.jpg http://img12.imageshack.us/img12/240/s2443585305107791.jpg 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SoOrrcHhHaaA Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 kesnlikle katılıorm... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 kesinlikle katılmıyorum, sadece En güzel olduğunu düşünenler içindir ve güzelliğin göreceli olduğunu da unutmamak gerekir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 ama bazı gerçekler vardır ki asla değişmez tıpki bu imzanın güzelliği gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 evet çok güzel bir imza:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 ama bazı gerçekler vardır ki asla değişmez tıpki bu imzanın güzelliği gibi kalıcı olması gücünü arttırdığı kadar bu imzanın günden güne unutulması da acı verici sevenlerine, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Güzelliği tartışılır fakat çok değerli olduğuna şüphe yok. Değerli olması güzelliğini artırır mı o da tartışılır. Bence gayet şık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 güzellik göreceli bi kavramdır.herşey görecelidir, ama konuya dönersek bana göre dünyanın en güzel imzası değil, k'yi beğenmedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2009 Değerli , saygın bir imza.Sahibinin yükünü taşıyabilecek kadar oturaklı bir karizması var.. E koskoca bir şahıs ki bu şahıs ATATÜRK gibi taktire şayan zekaya sahip biri ise paraf acar gibi imza da kullanmaz di Imzası şusu busu hepsi güzel ulu önderin , kimbilir biz sevenler için böyledir, Dünyanın en güzel imzasimi ? Bilemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uzi_pogoley Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 Unutmamak ve unutturmamak için koluma dövmesini yaptırdığım imza.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 kesinlikle güzel bir imza, imzanın güzelliği yapısındaki kaligrafik güzel yazı tekniği ile pek bi alakası yok, yoksa aynı imzayı ben de atıyorum ki benim imzam da aynı tarzda. bu imzanın güzelliği, imzanın sahibinden geliyor... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 Kesinlikle değerli bir elden çıkmış bir imza bu yüzden güzel evet dediğiniz gibi güzellik göreceli olabilir vs. ama bu imzayı atan el bence çok çok değerli ve saygıyı hakeden bir Atadır(!) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2009 güzellik kavramı subjektiflik göstersede türkiye tarihi için en güzel belgelerin altına atılmış en güzel atılımlara şahit olan bir imza. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaJmEraN Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2010 Bu imzayı görünce ; imza diye attığım çiziklerden nefret ediyorum Süper paylaşım tşk.Ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.