Hush Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2009 http://www.izlesene.com/splash.php?url=/video.php?/muzik-suavi---yali-capkini/793421 Suspus oldu sazendeler bu gece Hazırlan fırtına kopmak üzere Kalbime tünemiş kuşlar uçuştu Cam kırığı gibi doldun içime Eski bir madende göçük gibiyim Toprağın altında kalabilirim Kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver Uçarı değilim kadir bilirim Kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver Uçarı değilim kadir bilirim Yaban inciri yalı çapkınım örtbas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını Yaban inciri yalı çapkınım örtbas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Teşekkür ederim. Daha bu hafta sonu nostalji yapayım dedim ve dinledim. Hasret Türküsü de güzeldir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.