Benjamin Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2009 SEN VURDUN DA BEN ÖLMEDİM Mİ ? Yokluğunda ne ateşleri hasretinle yaktım da Ben seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun Yasaklar koydun Bitmez, tükenmez yollar koydun Şimdi nerdesin diye sakın sorma Sen çağırdın da ben gelmedim mi ? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara Yağmurlu havalara.. Bu kasvetli akşamlara Sen varken, Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına, Otobüs duraklarına. Sen varken ayrılanlara ağlamazdım Yıkılmazdım biten sevdaların arkasından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım. Sen varken böyle üşümezdim, titremezdim. Masumdum çocuklar gibi Böyle delirmezdim, küfretmezdim Hele ölmeyi hiç düşünmezdim Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehennemin Sen yaktın da ben yanmadım mı ? Biliyorsun Bütün acılarına “yeşil ışık” yaktım olmadı Bütün korkularına “arka çıktım” olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı, yandım olmadı, taptım olmadı Artık benden pes Bu aşkın biletini istediğin gibi kes. Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git. Ama ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya anlıma TİTRERSEM NAMERDİM SEN VURDUN DA BEN ÖLMEDİM Mİ ? Ahmet Selcuk İlkan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 öyle bir şiirdir ki şu hem okuyunca tebessüm yaratır hemde ne kadar içten yazıldığını anlarsın için burkulur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Ahmet selçuk ilhan değil Ahmet Selçuk ILKAN 'a aitdir bu şiir . . . Ne kendisini severim ne de yazdıklarını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Yanlış yazmış olabilirim insalık hali sevmiyorsanız yorum yapmaz okumazsınız kimse silah zoruyla yorum yaptırmıyor size biraz paylaşıma saygı lütfen efendim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 bu şiiri hiiiiç sevmiyorum sebebi kişisel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Bende yorum yaptım zaten:) paylaşıma saygı diye uyaracağınız son kişi benimdir sanırım bu sitede illa sevdiğim konuya mi cevap yazınca yorum oluyor ismi . . evet yanlış yazılmıştır insanlık hali de seven insanların gözünden kaçmasi da ayrı bir ironi . . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Nevermore birbirimize kelime oyunu yapmayalım lütfen...Ne kendisini severim ne de yazdıklarını. ben bunu paylaşıma hakaret olarak algılarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Ahmet selçuk ilkan denen şahsın yazdıklarını sevmiyorum . . Hepsi bu . Konu = ahmet selçuk ilkan'in bir şiiri Yorum = hiç sevmem kendisini . . . Hepsi bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 yalnış algılamışsın arkadaşım paylaşım için teşekkürler muhakkak çok sevileni vardır ki bu kadar çok tutulmuştur ama gereksiz bir yanıt seninki herşey sevilecek diye bir kaide yok şahsına alınmazsan bu yorumları sorun kalkar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Bende diyorum ki sevmeyen yorum yapmasın bu kadar basit arkadaşlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Sen varken böyle üşümezdim, titremezdim. Masumdum çocuklar gibi Böyle delirmezdim, küfretmezdim Hele ölmeyi hiç düşünmezdim Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehennemin Sen yaktın da ben yanmadım mı ? yazarını bilmiyordum öğrenmiş olduk.iyi oldu gece gece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 ya canım benim keşke başlığa ekleseydin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 İyi de sevmeyen niye yorum yapmasın arkadaşım ben yokken darbe filan mı yapıldı sitede? -------------------- Ayrıca misafir olarak geldiği okulda bir kız öğrenci hakkında sarkıntılık derecesine varan konuşmalar yapabilen bi insanı sevmemek gayet doğal bu birebir yaşadığım bir olaydır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Ben adamın kişisel hayatı yaptıgı yanlışlar beni alakadar etmez ki ben Ahmet kaya'da dinlen biri olarak ve bütün şarkılarını ezbere biliyor olarak bakarsak bu benim ....... oldugumu göstermez anlatabildiysem ne mutlu. Şiirlerini sevdigim şairlerden birisidir ekleme gereksinimi duydum keşke eklemeseymişim ne varda yazıyorum ki işte.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Ekledin iyi de oldu , siteye katkı sağlamış oldun . . Ama sevmiyorum . Ayrıca sevmeyen yorum yapmasın diye bir söylem de sadece komik sayın astral gırgır , Yapılan yorumların belli bir düzeni , amacı ve içeriği olmalı . Onun haricinde sitemiz hep türlü konu için yapılan yoruma açık . . . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Tamam arkadaşım sen istediğin kadar sev sevme demiyorum sana Ben de sevmiyorum, yaptığı işleri beğenmiyorum, sağda solda kendisini A.S.İ. diye tanıtmasını sevmiyorum ve bunu dile getiriyorum eğer şikayetçiysen bunu dile getirmemden mesajımı şikayet et moderatöre site kurallarına ve formatına uymayan birşey görürlerse mesajımda silerler ok? Uzun lafın kısası sen beğeniyorsun diye benim de beğenmem gerekmiyo ve beğendiğim şeyleri nasıl dile getiriyorsam beğenmediğim, bana hitap etmeyen şeyleri de dile getiriyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 şimdi efendim, konuyu ilginç bulduğumdan takip ettim. anlamadığım şey, bu "sevmiyonuz olum, yorum falan yapmayın" gibisinden laflar eden kişinin bir başka konu da sevmediğini çok açık bri şekilde dile getirmesi ve buna da böyle bir tepki verilmemesidir. bu, "sevmiyosan yazma oluuummm" ya da "sadece sevenlere aittir" gibisinden tafralara gerek yok. sevilmeyen bir şair olması doğal çünkü sevilecek bir yanı yok. bunun dışında, ahmet kaya sevenler ....... olarak gösteriliyorsa burada benim söyleceğim şey, hem sitenin hem de benim seviye sınırlarımı fazlasıyla zorluyor. yazısını koyduğun müsvedde parçasını ahmet kaya ile bir tutmak zaten gereksiz bu bir. insanları var eden düşünceleri, ideolojieridir. ahmet kaya, senin o söylemekten bile ürktüğün bir düşünceden geldiği için şarkıları yapmıştır. kimse ahmet kayanın sarkıntılığını söyleyemez ama bu alt alta cümleler kurunca şair olduğunu sanan kişinin neler yaptığını söyleyebilir. neyse ya... gereksiz bir adam için uzun cümleler kurdum yine... yazmayı düşünmüyordum ama olayı ahmet kaya gibi bir insana nasıl bağlayıp onu ......... böyle gösterince sinirlendim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Hiç sevmem,beğenmem,takdir etmem ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2009 bu arada sonradan yorumu değiştirmekte yeni trend galiba... ya söylediğinin arkasında dur ya da söyleme!!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2009 Birincisi paylaşılan şeyi illa beğenenler yorumlayacak diye bir şey yok. Beğenmeyenler de yorumunu elbette yazabilir. Aksi takdirde al gülüm ver gülüm hep beğendiğimiz başlıkları övelim gibi bir durum oluşur. Bu yüzden bir şair, yazar ya da eser hakkında başlık açarken olumsuz yorumlara da açık olun ve alıngan davranmayın. İkincisi de arama butonunu kullanmak sizi boş yere emek harcamaktan kurtarır. http://www.gnoxis.com/forum/sen-vurdun-da-ben-olmedim-mi%3B-ahmet-selcuk-ilkan-21107.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar