Jump to content

Saydam Varlıklar

SACREMENTUM

Önerilen Mesajlar

merhaba arkadaslar , son 2 haftadir her gece olan bir olaydan bahsetmek istiorm..gece uyumadan once isiklari kapattigim zaman saydam nasil soleyim predator filminde predator nasil gorunmez olmasina ragmen disardan yuruyen veya oynayan saydam birsey gibi gorunuyor bende bunu goruyorum..beni rahatsiz etmiyor diyecegim ancak tam onumde duruyor sanki iletisim kurmak ister gibi , zararida yok bana acikcasi su ana kadar..ancak mesela yan dogru yatip gozumu kapatip uyumaya calistigimda , sanki arkamdan biri yatagin uzerine oturuyor veyahutta yorgan agirlasior..ancak dedigim gibi hic bir zarari yok..birde baslarken bu saydam goruntuler oncesinde beyaz toz tanecekleri belirior uzerime gelen sonrasinda baslior..merak ettim acaba ayni deneyimi yasayan varmi..bir kerede gece tam uyurken birden uyandim ve yanimda uyuyan arkadasimin sesini disardan konusuldugu gibi yani sokaktan farkettim..ancak dedigim gibi korkucak bisey oldugunu dusunmuyorm..gunduz gorememenin tek sebebi gun isigi..karanlik bir ortama gectigim takdirde biraz bekledigimde veyahutta tanriya kendim yakin hisstegim anda baslayabiliyor. ama dedigim gibi ne avantajini gorebilidik suana kadar nede dez

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aslinda denemis olabilr cunki ona odaklanmayi denedigimde goruntu netlesiyor yada yaklasiyor mu diyim..fakat sonuna kadar gidicek cesareti bulamadim acikcasi..uyuyunca kayboluyor ancak hic bir ruyami hatirlamiyorum ancak gordugumu biliyorum..belki bu olaylara cok ilgilyim psikolojikte olabilr bilemiyorum..ama mesela bu aksamda olucak eminim..baglanti kurmak isterim aslinda ancak nasil kuracagimida pek bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tsk ederim gorusleriniz icin tekrar...bu rehber ruh dedginiz yuksek benlik dedikleri olay mi ? video cekermi tabikide zaten isik ta goremiorm ..kesinlikte karanlikta olmam lazim..ancak dedigim gibi her gordugumde gulmeye basliyorum yani tebessum ediyorum..yani nasil korkmuorm diorm anlamiorm..cok az bir urperti oluyor..ancak yasadigim en extreme 2 olay var...bitanesinde yine kendimi o aralar tanriya super yakin hissediyorrdum ve mutluydum her gun psikoljim saglamdi..bir aksam yurrtta kalirken amerikali bir arkadasim ne yapiorsn dedi ben o sirada yattigim yerden tavana bakiordum ve inanilmaz koyu renkte bole penbe koy renkler enerji gibi birbirine giriyorlardi , elimi kaldirdim parmak uclarimdan cikan enerji ayni renkte o tavandaki enerji ile birlesiyordu..2. olay ise bu gecenlerde oldu bu saydam mi diyim hafif beyaz isinli varliklmi diyim ruh mu diyim bilemiorm , odaklanmaya calsitigmda resmen yuz yuze gelmis gibi oldum ancak bahsettigim sey bizim gibi yuzu muzu yok yani bir isin bu cok az bedensel yani govdesini zar zor gorebiliorsnz diyebilrm...aslinda aradigim herseyin cevabi kuranda olduguna inaniyorum ancak kullanilan dil cok secret ve ilahi oldugu icin kendi yorumlamayada korktugum icin bilgi eksikliginde kendimi iyiyp bitiriorm iste boyleleikle

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Telepati yöntemi ile iletişim kurmayi deneyin, iletişim kurmadan önce sitede yazmış olduğum arınma ritüellerinden birini uygulamanizda fayda var. gelen varlığın cisimsel olarak görünme şekli yada yöntemi kişiden kişiye değiştiği için net bir cevap vermek zor.

Rehber varlıklar genelde bu yöntemi kullanıyor, ama iletişim kurmazsaniz bu fırsatı kaybedebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...