raskolnikov Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2009 söz verecek ne var bilmiyorum kullanılacak sözlerin hangileri seni anlatır, hangilerine sığarsın bilmiyorum... gözlerimden akan yaşların sığınağımdayım şimdi, dudaklarımı ıslatan sulara bakıyorum... yokluğunun kaçıncı gecesi, zamanın hangi safhaasındayız şimdi... oooffff.... bugüne kadar yazdığım bütün sözcükleri topladım dün, alt alta dizdim hepsini, böldüm, çıkarttım, çarptım, yeniden çıkarttım... yıldızlardan bir taç yaptım sana, sönük kaldı hayalimden, bozdum... yok yok... bu da olmayacak sana... bundan da çıkmıyor hiçbir şey... ellerim titriyor, gözlerimden yaşlar akıyor.. kalbim... aaahhh kalbim... ya al içine onu ya da dur... siliyorum bütün yazdıklarımı, gözlerimden çıkarıyorum hıncımı... sen şimdi, ya da dur... sen... ....... ...... ...... ...... ...... ...... kalbim sızılıyor sevgilim... gözlerimden sen düşüyorsun, damarlarımdan sen akıyorsun... gözlerim senden ötesini görmüyor işte, senden sonrası büyük bir körlük... .......................................................... yine yapamadın oğlum rasko... bu seferde yarım kaldı yazı... hatta yarıya bile ulaşamadın... olmayacak işte... hiçbir şey olmayacak... beynindeki bütün kelimeleri toplasan da, kitaplardan alıntılar yapsanda olmayacak... sözcükler bitecek sen seveceksin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2009 bazen kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar vardır ya nekadar uzun yazsanda tonlarca kelimeyi bi araya toplasanda anlatmak istediğini anlatamaz hiç birisi basit ama iki kelimeden öteye geçemiyor işte ''Seni Seviyorum'' sözcüğü bence herşey değer yine döktürmüşsün rasko tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2009 teşekkürler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemtamin Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 kalbim sızılıyor sevgilim... gözlerimden sen düşüyorsun, bu iki mısra yetti de arttı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 sana da teşekkürler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.