theangelofdeath Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2009 İlkbahara hasret sonbahar sancısında demleniyor hayat Hal hatır soran soru cümlesiyle lafa başlamıyor yıllar Hasret olmayınca şiir olmazmış İnsan en çok olması imkan dahilinde olan ama hiçbir zaman olamayacak şeylerin hasretini çekermiş Ezberledim hasret anayasasının bütün maddelerini Bir avukat bilmişliği ile itiraz ediyorum hakkımdaki bütün yalnızlıklara Eşitlikten yana bir ekinoks gününde adalet arıyorum vicdanında Kelimelerim eros tarafından öldürülmüş bir şairin vasiyetnamesinden Zaaflarım her halime uygun ne bol ne kısa Ruhum her afete ve külfete yatkın Yoksul çocukların lüks belediye parklarında yaşım nedeniyle flulaşıyorum Gıcırtısı ay ışığı sonatı çalan bir salıncaktayım Elimde ucuzluğunu her yudumda belli eden ılık bir şarap Ay ışığının asaletiyle kırık kaldırım taşları üzerine gölge oyunları yapıyorum Ardından köpek öldüren işe yarıyor ve bir kahkaha patlatıyorum Köpekler bile gülüyor halime İlk kez gülüyorum hayata Onun bana hiç gülmediği kadar İçten ve Sıcak … Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.