Rimmon Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2009 Belirtmek istediğim iki nokta var öncelikle bu videolar bir arkadaşım tarafından youtube'dan derlenmiştir ve henüz inceleme fırsatı bulamadan direk sitede paylaştım. İkinci konuysa başlıkları görülen videoların hakkıyla anlatıldığını varsayarsak çok kıymetli ve bazı noktalarda tehlikeli bilgiler içerdiklerini düşünüyorum. Davetlere ve celblere dair sorularınıza cevap olacağını umuyorum, maalesef ki başlıklardan anlaşılacağı üzre ingilizceler. Ama talep olursa çevirisini yapabiliriz.... How to summon a demon - Goetic Invocation of Asmodeus Invocation of the Protective Angels. Tzafkiel Evocation; Hypnotic Secret Of Hermetic Summoning; part-1 part-2 The Dark Angel of Death and His Summoning 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LorDArthaS Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Dns deiştirmediğim için youtube giremiorum doğal olarakda videoları göremiorum. Videoların tam tamına ismini verirseniz sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Mesaja quote yaparsan video linklerini görürsün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 bir kaçı order of sain Tzafkiel insiyatörlerinin çalışmaları , Bu konuda son derece söz sahibi kişiler , oluşumları da sonderece kararlı.... Teşekkürler Maverick, order of saint Tzafkiel ile ilgili bazı dökümanlar var elimde pdf formatında yükleyeyim dedim ama hata veriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LorDArthaS Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Mesaja quote yaparsan video linklerini görürsün. Dns deiştirmekten başka yolu yok ! Herneyse masaüstünden izliyeceğim çok merak ettim. Video lar için şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Mesaja quote yaparsan video linklerini görürsün. http://www.gnoxis.com/forum/youtube-a-girmek-icin-15904.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 How to summon a demon-Goetic invocation of asmodeus Demonology-How to summon and control demons Goetic invocation Invocation of the protective angels Tzafkiel Evocation; Hypnotic Secret Of Hermetic Summoning; The Dark Angel of Death and His Summoning video isimleri bunlar arkadaşlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 ahh bide ingilizce anlayabilseydim süper olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Maalesef türkçe kaynak sıkıntısı had safhada ezoterizm alanında... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 süper bir paylaşim eline koluna sağlık çok açiklayici videolar kafama takilan bazi yerler açıklığa kavuşdu bunlari nasil video halinde indire bilirim imkani varmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Youtube den video indirmek için programlar mevcut isim olarak hatırlamıyorum ama googleda ararsan mutlaka bulacaksin flpplayer vs gibi birşey di sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Bir ara yasaktube'den direk indirebiliyordun ama hala öyle mi bilmiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 sağulun biraz arayim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Teşekkürler ciddi çalışmalar gerçekten. Dns değiştirmek istemeyenler linklerdeki dosyayı "C:\windows\system32\drivers\etc" dizinine atıp internet tarayıcılarını baştan başlatarak youtube'a girebilir. RAPIDSHARE | UPLOADED.TO Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 çok güzel bir paylaşım olmuş sağol.. video indirmek için www.youtubeyukle.com youtube tan istediğin videonun linkini buraya yaz ve yükle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Teşekkürler grim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dikili Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 videolarda ilginç hiçbişey göremedim................ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 , bu konuda son derece söz sahibi olan order of saint tzafkiel'in (birkaçı) son derece komplike ve bilinçli varlık davetlerinin çalışmaları size ilginç gelmedi ise sizinkiler daha ilginç ve bilgilendirici olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vylinor Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2016 Davet videolarını tek tek izledim.Ben başka hiçbir yerde bu tarz ciddi bir video bulamamıştım.Davetler hakkında da yardımcı oluyor bir nevi.Paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.