Jump to content

Alienware Phone (Geleceğin Cep Telefonu)

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

http://www.dialaphone.co.uk/blog/wp-content/uploads/2008/02/alienware_mockup_1a.jpg

Alienware phone adlı telefonu Sizlere Paylaşmak İstedim , Geleceğin ve hatta Uzay Çağının Telefonu Olarakta Biliniyor. Biraz traş makinesini andırsada değişik bir telefon.

Yanıtlama zamanı:

tasarımını hangi dengesiz yapmış bunun yahu :blink: daha güzel olabilirdi :ermm: özellikleri çok olabilir ama tasarımı yüzünden alıp kullanmam ben :D

teşekkürler paylaşım için Wink

Yanıtlama zamanı:

uzay çağı geldiği zaman öyle bir kullanırsınki :D , gerçi ozamana biz olmayız gelecek nesil olur , uzay çağında buna benzer dokunmatik ve parlak telefonlar çoğalacak zaten ama benim hoşuma gittti ya gerçi şimdilik samsung corbyden memnunum :=)

Yanıtlama zamanı:

Uzay çağıyla ne alakası var bunun anlamadım. Şimdiki telefonlardan tek farkı tasarım. Ne hologram var ne de başka bir teknoloji.

Yanıtlama zamanı:

kullandınmı peki öyle diyorsun tamam tasarım biraz kaba ama ilerde daha inceleri yapılır diye düşünüyorum yada kibarları, uzay çağı telefonlarından biri demek istedim hologram lı olsa güzel olurdu evet =) bende kullanmadım ama görünüş mimiklerinden anladım =)

Yanıtlama zamanı:

nette gezinirken herkes bu telefonu konuşuyordu bende paylaşim dedim , Avrupada satılıyordur belki Türkiyede henüz görmedim gerçi

Yanıtlama zamanı:

aaa evet geçende static diye bir film izledim beyinlerine burun yoluyla chip takılıyor ve cevapla görüşmeyi bitir, evet haklısın , ama onunda zararları olurmu bilmem herkes chip taktırırmı orasıda meçhul =)

Yanıtlama zamanı:
uzay çağı geldiği zaman öyle bir kullanırsınki :D , gerçi ozamana biz olmayız gelecek nesil olur , uzay çağında buna benzer dokunmatik ve parlak telefonlar çoğalacak zaten ama benim hoşuma gittti ya gerçi şimdilik samsung corbyden memnunum :=)

yok yok sarmaz beni beğenmedim :ermm: vasiyet ediyorum torunlarımda kullanmasın :D

nokia 888 daha bi alienımsı duruyor valla kıyaslarsak :thumbsup:

Yanıtlama zamanı:
yok yok sarmaz beni beğenmedim :ermm: vasiyet ediyorum torunlarımda kullanmasın :D

nokia 888 daha bi alienımsı duruyor valla kıyaslarsak :thumbsup:

vallahi doğru diyorsun nokia 888 daha ilgimi çekti yalnız tuşları göremedim oda ekrana geliyor herşeyi ekranda yapıyorsun , ilerde 888 den sonra nokiamorph ünlü olacak benim hayalimdeki telefon nokia morph ama fiyatıda morph yani :D

gerçi 888 de güzel miillet bize gülermi bilmiyorum :D

Yanıtlama zamanı:
Alienware i oldum olası severim zaten :) Güzelmiş ben sevdim ...

Alienware Tasarımlarını bende seviyorum ÖZellikle pc kasaları çok hoş ama türkiyede yok sanırsam ben hiç görmedim =)

Yanıtlama zamanı:
Alienware Tasarımlarını bende seviyorum ÖZellikle pc kasaları çok hoş ama türkiyede yok sanırsam ben hiç görmedim =)

Ben de türkiyede görmedim hiç , ama laptopları falan harika ... Temasını kullanıyordum bir ara bilgisayarda , ama kastı falan bıraktım sonra ...

Yanıtlama zamanı:
Ben de türkiyede görmedim hiç , ama laptopları falan harika ... Temasını kullanıyordum bir ara bilgisayarda , ama kastı falan bıraktım sonra ...

siyah kırmızı rengi çok seviyorum o tema hoşuma gidiyor, evet haklısın kasıyor biraz ama piyasada ücretsiz ve kaliteli xp tema programı bilmiyorum yada görmedim =)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...