MistikRuh Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2009 http://www.dialaphone.co.uk/blog/wp-content/uploads/2008/02/alienware_mockup_1a.jpg Alienware phone adlı telefonu Sizlere Paylaşmak İstedim , Geleceğin ve hatta Uzay Çağının Telefonu Olarakta Biliniyor. Biraz traş makinesini andırsada değişik bir telefon. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 tasarımını hangi dengesiz yapmış bunun yahu daha güzel olabilirdi özellikleri çok olabilir ama tasarımı yüzünden alıp kullanmam ben teşekkürler paylaşım için Wink Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 uzay çağı geldiği zaman öyle bir kullanırsınki , gerçi ozamana biz olmayız gelecek nesil olur , uzay çağında buna benzer dokunmatik ve parlak telefonlar çoğalacak zaten ama benim hoşuma gittti ya gerçi şimdilik samsung corbyden memnunum :=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Uzay çağıyla ne alakası var bunun anlamadım. Şimdiki telefonlardan tek farkı tasarım. Ne hologram var ne de başka bir teknoloji. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 kullandınmı peki öyle diyorsun tamam tasarım biraz kaba ama ilerde daha inceleri yapılır diye düşünüyorum yada kibarları, uzay çağı telefonlarından biri demek istedim hologram lı olsa güzel olurdu evet =) bende kullanmadım ama görünüş mimiklerinden anladım =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Altında designed by Jas Seehre yazıyor bu sadece görsel bir dizayn galiba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 nette gezinirken herkes bu telefonu konuşuyordu bende paylaşim dedim , Avrupada satılıyordur belki Türkiyede henüz görmedim gerçi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 İleride insanlar telefon olacak haliyle bunlara gerek kalmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 aaa evet geçende static diye bir film izledim beyinlerine burun yoluyla chip takılıyor ve cevapla görüşmeyi bitir, evet haklısın , ama onunda zararları olurmu bilmem herkes chip taktırırmı orasıda meçhul =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 uzay çağı geldiği zaman öyle bir kullanırsınki , gerçi ozamana biz olmayız gelecek nesil olur , uzay çağında buna benzer dokunmatik ve parlak telefonlar çoğalacak zaten ama benim hoşuma gittti ya gerçi şimdilik samsung corbyden memnunum :=) yok yok sarmaz beni beğenmedim vasiyet ediyorum torunlarımda kullanmasın nokia 888 daha bi alienımsı duruyor valla kıyaslarsak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2009 reklamın gücünü kullanmayı iyi bilmişler bence. yoksa çok daha enteresan teller var tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 yok yok sarmaz beni beğenmedim vasiyet ediyorum torunlarımda kullanmasın nokia 888 daha bi alienımsı duruyor valla kıyaslarsak vallahi doğru diyorsun nokia 888 daha ilgimi çekti yalnız tuşları göremedim oda ekrana geliyor herşeyi ekranda yapıyorsun , ilerde 888 den sonra nokiamorph ünlü olacak benim hayalimdeki telefon nokia morph ama fiyatıda morph yani gerçi 888 de güzel miillet bize gülermi bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 kaba bir tasarımı var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Alienware i oldum olası severim zaten Güzelmiş ben sevdim ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Alienware i oldum olası severim zaten Güzelmiş ben sevdim ... Alienware Tasarımlarını bende seviyorum ÖZellikle pc kasaları çok hoş ama türkiyede yok sanırsam ben hiç görmedim =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Alienware Tasarımlarını bende seviyorum ÖZellikle pc kasaları çok hoş ama türkiyede yok sanırsam ben hiç görmedim =) Ben de türkiyede görmedim hiç , ama laptopları falan harika ... Temasını kullanıyordum bir ara bilgisayarda , ama kastı falan bıraktım sonra ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Ben de türkiyede görmedim hiç , ama laptopları falan harika ... Temasını kullanıyordum bir ara bilgisayarda , ama kastı falan bıraktım sonra ... siyah kırmızı rengi çok seviyorum o tema hoşuma gidiyor, evet haklısın kasıyor biraz ama piyasada ücretsiz ve kaliteli xp tema programı bilmiyorum yada görmedim =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.