Urumhamatahayil Oluşturma zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 1, 2007 Amerika'da yasayan bir cocuk 100 dolara sahip olabilmek icin gunlerce, gecelerce dua eder. Sonunda paraya ulasamayinca Tanri'ya mektup yazmaya karar verir. Amerikan Posta Idaresi, ustunde adres olaraksadece "Tanri, ABD" yazan mektubu Amerika Baskani'na vermeye karar verir. Baskan Bushmektubu alinca cok hoslanir, cok duygulanir, fakat 100 dolaryerine 5 dolar koyar.Bu paranin kucuk bir cocuk icin yeterli olacagini dusunur. Cocukgercekten de 5 dolara sahip olmakla tatmin olur ve Tanri'ya tesekkur mektubu yazmaya koyulur:"Sevgili Tanrim, parayi yolladigin icin tesekkurler. Ama mektubu Beyaz Saray uzerinden yollamissin ve tabii her zamanki gibi oradaki 'ibne' de 95 dolarini kesip, silah satin almis olmali. Bana 5 dolar ulasti. Yine de tesekkurler..." 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 baslik gercekten cok guzelmis...(duzeltenden allah razi olsun) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 cok hoş saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 harikaymis yaw cok saol paylasim icin gulmekten kirildim harbi ibne tayfa var o beyaz sarayda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 cok güzeldi gercekten coçuk bile anlamış buştu anlamayanlar utansın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 işte saf duygular,işte söylenmek istenen gerçek sözler... içimizi okumuş çocuk bravo ona:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 ben de her turlu 5$ a acigim walla bende herkese her turlu tesekkur mektubu yolarim :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tetterkous Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 valla banada az once mail olarak gelmis bu fikra sen yayinlamasaydin ben yazacaktim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2007 ben bunu okumuştum niye yorum yapmamışım acaba? Ama yorumuma ihtiyaç yok doğru çocuk yapmış yapacağını.Yüzüne söylemek istese bu kadar olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2007 valla çok güzelmiş.teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okyanussue Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 çocuklar hisseder güzel olmuş saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 elinize saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Çocuk gerçekten akıllıymış anlamış bu adamı daha anlamayanlar var Paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 çok güzel bi paylaşım küçük çoçuk bile anlamış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.