faust Oluşturma zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 1, 2007 http://www.hristiyan.net/nuhtufani.htm Üstte verdiğim linkte Nuh Tufanı'nın Amerika kıtasından Avusturalyaya,Avusturalyadan Güney ve doğu Asyaya oradan Yakın doğu ve Ortadoğuya varana kadar hemen hemen aklınıza gelebilecek m.ö ki mevcut bütün kavimlerin inanışlarında Nuh Tufanı'nın kimi zaman hemen hemen aynı olay örgüsüyle,kimi zaman bir takım ufak farklarla beraber var olduğunun ve tufanla nuh'un gemisine dair birkaç mantıksal çıkarımın olduğu bir video var. Ben izlemenizin konuyla ilgili fikirlerinizi geliştireceği kanaatindeyim. En azından farklı bir yorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 paylasim icin saol faust Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 hoş bir paylaşım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Hristiyanlar işe biraz bilimsellik katmış.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 video açılmıyor:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 Media player ın gerekli sürümü sende yoktur.. gösterileni yap.. açılır. -------------------- Eee fikriniz? İzledim bence şurası şöyle şu noktada ben şunu diyorum,birde şu var..gibi şeyler söyleyebilecek yokmu? Yorum koymak konusunda tembelleştik galiba arkadaşlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2007 ben hala açabilmiş değilim keşke youtube formatında olsaymış,,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.