LorDArthaS Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2009 Melekler Öldürmez (Hiç kimsenin kurtulmasını istemiyorum) Geçerken yürüyen adımlar duyarım İzlerim kendimi, yavaşça ölüyor Kalbimi kazığa oturturken keskin acılar.. Ayrılıyor, yavaşça beni yırtıyor.. Bir dakika, sen kendisinden incelik düşülen bir meleksin.. Sonra, nefret ettiğim korkular... Yukarıdan nazikçe öptüğümü hisset.. O zaman bana onun ne kadar siyah olduğunu göstermesi için kes kalbimi..! Hayır.. Bir daha.. O çok soğuk hisseder.. Lakin ben, eskiye dönmeyeceğim.. Ben yalnız öleceğim.. Geçerken yürüyen adımlar duyarım İzlerim kendimi, yavaşça ölüyor Kalbimi kazığa oturturken keskin acılar.. Ayrılıyor, yavaşça beni yırtıyor.. Sen bir melekte gözüktüğün zaman, Bana vururak, benim aşşağıdaki yoluma bakarsın.. Acıyan kalbimi şimdiye kadar öldürebilirmiydin? . Onlar söylese bile, melekler öldürmez.. Hayır.. Bir daha.. O çok soğuk hisseder.. Lakin ben, eskiye dönmeyeceğim.. Ben yalnız öleceğim.. Hayır.. Bir daha.. O çok soğuk hisseder.. Lakin ben, eskiye dönmeyeceğim.. Ben yalnız öleceğim.. When you appear as an angel Looking me down, looking my way, Could you ever kill the pain in my heart, Even though they say angels don't kill? No! You're no good! It feels so cold, Yet i'm watching by! I'll die alone! No! You're no good! It feels so cold, Yet i'm watching by! I'll die alone!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.