raskolnikov Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2009 (düzenlendi) "bir gün herkes ismail yk dinleyecek" arkadaş. artık herkes bu gerçeği anlamalı... söz ismail yk ya ait ha:D sözleri İnternet cafeye gittim Facebook sayfasına girdimhttp://img03.blogcu.com/v2/images/editor/s/a/r/sarkisozusozleri/589027860838287_1258547125.jpg Adımı çılgın diye verdim Artık ben de üye oldum Tanıştım güzel biriyle Yazışıyoruz günden güne Merhem oluyor gönlüme Artık ben de seven oldum Ama sevmeye bedel Gözleri çok güzel Öyle bir tatlı zor bulursun Herkes sorar nerden buldun Facebook facebook, hergün aradım durdum Facebook facebook, bu kızı orda buldum Facebook facebook, görür görmez tutuldum Facebook facebook, galiba aşık oldum Lokomotif Gülşen, çıtı pıtı Birsen ah bir görsen Cici bici Ebru, esmer Banu tanışabilsen Güzellerden güzel beğen ne istersen Herkesin zevkine göre facebookta Yakışıklı Erkan, karizmatik Serkan canlar yakan Sempatik Ercan, çılgın Ayhan yüzüne hayran İster dost ister yeni aşk bulursun Ben zaten aşkımı facebookta buldum Facebook facebook, hergün aradım durdum Facebook facebook, bu kızı orda buldum Facebook facebook, görür görmez tutuldum Facebook facebook, galiba aşık oldum http://youtu.be/sgeI9_tTWog Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Bu kıytırık sözleri hangi ruh haliyle yazmış acaba 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Beğenmedim yazdığımı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 feysbuka şarkı heeee kimse bana şarkı yazmamıştı ulen feysbuk teknoloji çağında ilerlememiz gerekirken yaptıklarımız Allah'ımmm sana geliyoruuuuummm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Rap hayatımdan kalma şiirlerimi İsmail Yk'ya kaça satarım acaba? Hayır yani bizim yazdıklarımız amatör ise bunun ki bahçelerde muşmula - gel bize bazı bazı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 varsa değerlendir bence alır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Bu adam bu işten para kazanıyorsa bende bozuk cd'lere ip bağlayıp kolye olarak satabilirim sanırım. Üstüne istediklerini yazıp lord of the compact discs olarak gezerler ortada. İsimleri de Kırodo olur. Altın kaplama falan da yaptırırım hmm aklıma yattı bu iş. Sipariş alınır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 arada kalmış kendi savını popülerliğe adamış her yerden bilgi bombardımanına tutulan ama hiç birini süzgeçten geçirmeyen türk gencinin dramı ismail yk ayrıca yaptığı işte baya baya ciddi anlaşılır gibi değil biri bu adamı durdursun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 bu adam yaşamasın yaa ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 o la la... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2009 Kafa kaç milyondu acaba... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Param0re Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 torba getirin kusucam simdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 bu adam yaşamasın yaa ... Harbiden ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pist Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Acaba Facebook la anlaşmış olabilir mi? Parça tutmasa bile face ten parayı götürürüm diye bi ticari mantıkla mı yazdı acaba:) gerçi bir gerçeğide dile getirmiş bu yönden takdir ediyorum, zira facebook'un amacı çöpçatanlık değildi, ama şu an cinsel ilişkiye ait gruplardan kendini pazarlayan kişilerin açtığı hesaplardan tutun, sırf sevgili bulmak için giren insanla doldu taştı, e bu kişelerede hak vermek gerek, milyonlarca insan potansiyeli ve diğer arkadaşlık yada cinsel ilişki partneri bulan web sayfaları gibi ücretli ve kofti değil. Yaşasın Yüzyılın sosyal ağı Faceb.k Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.