Guest arman Oluşturma zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 1, 2007 Dünyanın en dehşet verici lokantası Kaliforniya’da... ABD’de ilginç, ilginç olduğu kadar da tüyler ürpertici nitelikte bir restoranın. 1852 yılından beri faaliyet gösteren restoranın belli bir mönüsü yok. Müşterileri çok önceden ısmarlayarak istedikleri her şeyi yiyebiliyorlar. Fiyatı hiç önemli değil ve hesap da ödemiyorlar. Ancak ufak bir ayrıntı var... Bu yedikleri son yemek oluyor. Hatta yemek sonrası yapılan “ikram” da, ölümcül bir zehirli iğne. San Quentin Eyalet Hapishanesi’nden bansediyoruz. Son 10 yılda sadece 10 kişi bu sözde restorandan. Eyalet Adalet Bakanlığı’nın web sitesinden öğrendiğimiz kadarıyla, idam mahkumu bu talihsiz 7 kişinin ısmarladığı son yemekler arasında ilginç mönüler var. Örneğin bir seri katil, son yemek olarak iyice kızarmış bir tabak patates ve iki bardak vanilyalı milkshake istemiş. Bir başkası, tecavüz ve cinayetten mahkum Tom Thompson ise sıcak bir meyvalı bulamaç yemiş. Ve şehirlerarası karayollarında çok sayıda insanın canına kıyan bir katil ise, son yemeği için iki adet pepperoni ve sosisli pizza ısmarlamış. En mütevazı idam mahkumunun son isteği ise tek bir bardak greyfurt suyuymuş. The Times gazetesinin haberinde, bunları yedikten sonra o insanlara “afiyet olsun” denilip denilmediği ise belirtilmemiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 ben çikolata isterdim herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Sadece şubat ayında yetişen bir mantar vardı çok pahalı.Ben ondan isterdim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 rimmon erteleyebilirsin ölümü ama kaçamazsın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 ben hiç şansımı zorlamazdım herhalde ertelemek için.... her çeşit tonlarca:) çikolata, dondurma birde elma onu özlerim herhalde diğer tarafta.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Şaka bi yana muhtemelen bende güzel bi 45lik isterdim intihar hakkımı kullanmak için yada kurşuna dizilmeyi tercih ederdim.Bilmiyorum ama bana çok onursuzca geliyor zehirler ve asılmak.Hoş oraya düşen insanlarda da onur olmaz ya neyse.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Hoş oraya düşen insanlarda da onur olmaz ya neyse.... bu kadar kesin yargıları anlamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 ilginç gerçekten:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Hoş oraya düşen insanlarda da onur olmaz ya neyse.... bu kadar kesin yargıları anlamıyorum Tabiki haklısın kesin yargılarda bulunmak mantıksız.Bütün genellemeler hataya gebedir nihayetinde ama gerçekten bya bi suç dosyası kabarık insanlar malum ordakiler.Ve ben açıkçası suça eğilimli bireylerin ahlaki olgularında eksiklikler olduğuna inanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 daha yumusak:) ordakıler burdakıler degil yıne de neyse bosverelım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Bence felsefe bölümü için uygun bir tartışma konusu.;)Suç felsefesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 madem konuyu başlattın buyur devamını da getir:) felsefede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Fiyatı hiç önemli değil ve hesap da ödemiyorlar. Ancak ufak bir ayrıntı var...Bu yedikleri son yemek oluyor. Cok İlginçmiş gercekten ya nasıl yermiş öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Bedava sirkeyi bırakın bedava balın bile yeterince tatlı olmadığı bir yer olarak tanımlayabiliriz sanıyorum sensizim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 cennet meyvesi işterdim herhalde:):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 çok mütevazi insanlarmış şu seri katiller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.