LorDArthaS Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2009 Yaklaşık 28 yıldır asparagas haber yapan Weekly World News gazetesi kapandı. 'Vampirler, ABD ordusuna saldırdı'.. 'Hitler aslında bir kadındı'... Dünyanın en ünlü ASPARAGAS GAZETESİ, kapandı İNANILMAZ HABERLERE İMZA ATARLARDI... HEPSİ YALAN BU HABERLERE YILLARCA OKUYUCU BULDULAR... AMA ARTIK: Yaklaşık 28 yıldır okuyucularına dünyanın en ‘saçma’ haberlerini sunan ABD bulvar gazetesi Weekly World News kapandı ve artık okuyucularına adlı internet sitesinden hizmet verecek. İşte Weekly World News gazetesinin geçmişteki inanılmaz haberleri: Titanik kurbanları yaşıyor! Uzaylılar San Francisco’ya yerleşti. Amerikalı askerler bir meleği vurdu. Vampirler, ABD ordusuna saldırdı. Titanik kurbanları yaşıyor. Hitler bir vampirdi. Fidel Castro’yu uzaylılar iyileştiriyor. ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney bir robot. George Bush, Papa olmak istiyor. Ölüme çare bulundu. Hitler bir kadındı. Hesap ödenmeyince doktor ayırdığı siyam ikizlerini geri dikti. Koca Ayak bir oduncuyu kaçırdı ve seks kölesi yaptı. Elvis yaşıyor. Bir Alman elektrikli süpürgeyle evini süpürürken süpürge beynini yuttu. Alman bilim adamları 5 ABD başkanını kopyaladı. VERİLDİMİ BİLMİYORUM. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 haha güzelmiş tşkr ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Hitler bir vampirdi. ((buna katılıyorum bir grup yahudi kafilesini gaz odalarında katletti.. ama kendisi de bir yahudiydi)) Hesap ödenmeyince doktor ayırdığı siyam ikizlerini geri dikti. ((vayh beee )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Başbakan öğlen yemeğinde bilmem ne yedi buda cok sacma olması gerekir :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Zuhahaaa süpermiş bunlar ya ama favorim "Koca Ayak bir oduncuyu kaçırdı ve seks kölesi yaptı.":rofl: Türkiyede çıksa bu gazete kesin alırdım birazda eğlenceli haberler olsun gazetelerde dimi, okurken yazan salak mı acaba diye düşünelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 :D güzelmiş ya valla hep gazetelerde iyi şeyler dışında kötülükler görmekten sıkıldım.böyle haber bizde çıksa süper olur :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 hayatımda duyduğum en saçma şeyler Vampirler, ABD ordusuna saldırdı. Hitler bir kadındı.... heh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 İnanıyorum ki bu haberlere inananlar vardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LQra Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2009 hahaha çok güldüm . Hesap ödenmeyince doktor ayırdığı siyam ikizlerini geri dikti . asdöasjdl :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.