Beautiful_Death Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2009 Gölgemdeyim kalbim Kafam kapkara duman Aklımda koyu yalnızlık türküleri Doğarken yaktığım sigaranında sonuna geldim Son bir nefes verip İyi geceler dedim Tel örgülerin arkasından havlanmış bir hayata Ve İzbe sokaklara doğru kayıp giden ruhuma Not: Bu benim sevdiğim ve çöken hard diskim ile kaybolan pek çok şiirden biriydi. Geçen gün tesadüfen alakasız bir kağıdın arkadasında yazılı buldum ve çok heyecanlandım. Sizinle paylaşmak istedim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 ... oysa o karanlık sokağın içinde nice karanlıklar bekliyormuş beni.. Ve, 'SEN' in gözlerinden bakmaya çalıştığım hayatta , senin dokunşlarınla hissetmeye çalıştığım , bu acınası şehre hiç alışamadım ... 'dedim ki ' , karanlık 'aşk' ................Karanlık 'varoluş' Yuttu !! hepsini yuttu o izbe sokaklar... Yanıldım.... (içimden geldi yazdıklarınızla etkileşerek ) AFFOLA.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 ikisi de güzel bravo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zelzavul Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 wayyy şairlerimize bakın döktürmüşler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 ... oysa o karanlık sokağın içinde nice karanlıklar bekliyormuş beni.. Ve, 'SEN' in gözlerinden bakmaya çalıştığım hayatta , senin dokunşlarınla hissetmeye çalıştığım , bu acınası şehre hiç alışamadım ... 'dedim ki ' , karanlık 'aşk' ................Karanlık 'varoluş' Yuttu !! hepsini yuttu o izbe sokaklar... Yanıldım.... (içimden geldi yazdıklarınızla etkileşerek ) AFFOLA.... Harika bir uyumu olmuş. Eline sağlık nevermore Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 kalıpları, ve sanata gem vuran hertürlü tabuları arkasında bırakan , hissiyatını sanatla bütünleştiren kişilerdir sanatçı.. Bu işden ekmek yemek değil, ekmeği bile sanat gözüyle bakabilmektir aslolan... böyle olunca tek bir cümle bile parlıyor gözümde, kimbilir belki göz kırpıyor:) ilham denen peri misali;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buNch Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 ikisi de çok güzel hatta süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.