buNch Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2009 bu gece yine kırık kalpler diyarında kırılgan düşler göreceğim oraya aitmişim çünkü yine gözlerim uykuya inat yavaş yavaş kapanacakmış yeni umutlarını gidip kırpmak için yavaş yavaş adım atacakmış sonra yeni bir sabahı tekrar başına sarıp umut aramaya hatta kırmaya gerek olmadığını ispatlayacakmış bana BİLİYORUM GÖZLERİM SEN ÇOK ŞEY GÖRDÜN AMA... KEŞKE SANDIĞIN GİBİ OLSA eskiden kalp adlı bir krallığım vardı benim kimseyi karıştırmazdım öyle güçlü surlarım vardı ki içeri kimseyi sokmazdım ben sana kendi ellerimle demir kapılarımı ardına kadar açtım en ufak acı çekeceğimi bilsem yaklaşmazdım tek kaybım vakit olurdu ÇOK TA KAFAYI TAKMAZDIM... keşke anlasaydın yağmurların beni sana getirdiğini seninse içinde kaybolmam gereken bir deniz olduğunu ama ben sende kaybolmak için değil yaşamak için gelmiştim gökyüzünün grisini de dalgalarına kararsın demiştim oysa ben o grinin içine ne düşler hapsetmiştim olgun sanmıştım ama acemiymiş tüm sevişlerin BEN BÜTÜN O KIRIK NOTLARI SENİ SEVERKEN ALMIŞIM ardında tek bıraktığın gözü yaşlı cam kırıkları olsaydı keşke öyle olsaydı kollarıma batırıp yine gelirdim sana ve yine hapsederdim gözlerimi gözlerine bakardım yine hiç birşey söylemeden sessizce kenetlenirdi adeta dudaklarım sanki sarhoş olmamış gibi olurdu bir gün önce AYIkLIĞIMA SUSAMIŞ,BİR DAMLA ARAR ARTIK GEÇİRDİĞİM HER GECE sayıkladığım her ismi yazmıştım duvarlarıma silinmiş şimdi hepsi,dökülmüş yerlere birer birer harfleri karışmış birbirine iz çıkarmış hayaletleri sen kendinde bir iz bulamayınca hemen dönseydin ya bana geri itiraz mı etti sana yoksa sırf canımı acıtmak içiN birileri DUVARLARIMI ARTIK İÇİMDE TAŞIMAMI SÖYLEME BANA EN DERİNE SAPLANILABİLEN JİLETLER BULDU BENİ VE BEN YİNE DİPTEYİM gecenin sessizliğiyle küflenen her sabahı bana sor öğrendim her çeşidini senden sonra hiç uyumadım ki ağlamaklı ve yorgun gözlerim dinledi beni bir tek benim dermanım kalmadı anlatmaya ama dil bu sus deyince susmuyor ya siyah ve beyaz arasında gidip geldi ikisi de olmasın derken şimdi gönlüm düştü sarıya YOLA ÇIKAN HER ACIM İÇİN KONUŞUYORUM SİZLE TANIŞMADAN HERBİRİNİZE ELVEDA her paragrafı yeni bir başlangıç zannettim ben kendimde satır başı yapmaktan korkuyorum şimdi her soru işaretimin üstü başı yırtılmış kan ter içinde işte esas bunlar uykularımdan uyandırandır beni birbirine kelepçelenmiş;anahtarı, yırtık zırh gibi sandıkta daha el değdiremediğim,güvelerinse paylaşamadığı aşkım gibi OLMUŞ KALBİM yediremedim aklıma kendime kızıp küfredebildim BİRGÜN SENİN SEVDİĞİNİN SENİ SEVMEDİĞİNİ ANLARSAN BENİ ARA,TÜM KÖŞELERDEYİM YÜZÜM ASIK ARKAMA DÖNÜK BİR ŞEKİLDE SENİ BEKLERİM bir gözüm acıları bir gözüm umutları görür ama umutlar sadece umuttur gerisi de boştur zaten gerçek olmayınca o da daha çok acıtır beni bilinmez daha çok koşturur o yüzden ben umuda bakan gözümü kapattım gecenin ziftinden geçirip taptığım seni de ,artık unutacağım bitecek kara kışım gelecek baharım sen de diyeceksin hani gözünü umutlara kapamıştın BUNLAR UMUT DEĞİL OLACAKLARI SÖYLÜYORUM BEN SANA ESKİ AŞKIM artık benim de denizim var kendi içimdeyim elbette sende başka sahil kalmayınca gelmek zorunda kalacaksın bu sözlerinle kurşunlayıp delik deşik ettiğin denize yüzüp gideceksin en derinlere kıramplar girmeye başlayacak sonra kalbine boğulacaksın kaybolacaksın dalgalarıma karışacaksın sen de BAKACAĞIM PENCEREMDEN SANA VE GÖREMİYORUM ÇÜNKÜ İKİ GÖZÜMDE KAPALI acıya ve umuda VE SEN EN DİPTESİN BİRGÜN SENİN ACININ BENİM MUTLULUĞUM OLACAĞINI KİM BİLE BİLSİN sana kurban ettiğim her düşüm kadar uykusuz geçen her gecem kadar akan her damla kanımın suladığı yer kadar alacağım var senden yazıldı bunlar birer birer kırık dökük te olsa bir kalp yığınına kalp sevgiye kanıp unutur siler ama sildiğin kadar iz kalır ve yıpranır unutma CANIMI YAKTIĞIN KADAR ALACAĞIM SENDEN NE AZINI NE DE FAZLASINI İSTEMEM pamuk gibi tenine hasret yaşasam ne fayda ben aşka değil sana tövbeliyim kalabalık zannetme aslında yalnızlıktır yazdığın her sayfa güncene işlenmemiş bir gün varsa bil ki o yalnızca benim daha dün koynumdaydı umudum benimle ıslanıyordu yağmurda sitemim GERİYE KALAN BİR AVUÇ MUTLULUK İÇİN SUSTUM ANCA KENDİ BAŞIMIN ÇARESİYİM argo geçen yıllarım için kalkmıştım ayağa sebep bulamayan günlerime yardım etmek için evet dedim bu yaşam savaşına işim bitince emin ol ahirete kayar bu dünya küçük kıyametim sessiz geçer benim dayanıklıyım acıya hassastır çalınca kopuverir inceldiği yerden yaşam telim İŞTE BÖYLE DÖNER BENİM DÜNYAM YARINIM BUGÜNÜME GÖREDİR HESAP SORMAZ BANA SAATLERİM baktım ve gördüm; senle beraber yol aldığı kadar aşınmış kalbim ya dalgalarının attığı senin deyişinle sevda tırmıkları böyle sevda acı verecekse bulsun karanlıkları gecenin ayazından süzülüp ufuk çizgisine takılıp düşen aşk kırıkları sadece onları geri isterim istediğin kadar kalsın sen de aşkımın atardamarı BEN KALBİM KADAR KONUŞTUM EĞER SENİN DE SÖYLEYECEKLERİN KALBİN KADARSA AĞZINI AÇMANA ZATEN GEREK YOK umuttu adım düştüğümde toprağa can suyumu içtiğimden beri kendimdeyim ilk ve son suyumdu;direndim aşk adlı kurağa tek başıma kafa tuttum beni benden alıp götürebilcek fırtınalara ve çiçek olarak geldiğim dünyaya demet olarak veda edeceğim... demet aydınlı(bunch) umarım beyenirsiniz:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Çok hoşuma gittin gerçekten. Eline sağlık eğer varsa diğer yazılarınıda burada görmek isteriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buNch Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cookie Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 eline sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2009 neredeyse her cümlenin yüklemini yazının ortasına bir yerine sıkıştırmışın. buram buram öznellik içeren ve bu açıdan belirsizliğe sebep olan şiirin hoşuma gitmiş bulunmakta.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2009 Gayet güzel fakat bazı kelimeleri yanlış yazıyorsun kıramp, beyenmek gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buNch Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2009 teşekkrler dikkate alıcam;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 anlattığı konuyu anlatıyor ama insanı boğuyor bir yerden sonra ve gerçekten sıkıcılaşmaya başladığı bir kaç yer var. ama yazmaya devam edersen güzel şeyler çıkacağına eminim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Kafiyeye fazla takılma derim.Üstteki yoruma katılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 gerçekten çok güzel olmuş.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 hepsini değil ama yarısına kadar okuyabildim epey hoş duygu yüklü olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buNch Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2009 teşekkürler arkadaşlar söyledikleriniz bi kulağımdan girip diğerinden çıkmadı emin olabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.