Jump to content

Astral Seyahat ve Kediler..

daLga

Önerilen Mesajlar

Selam arkadaşlar.

Dün gece uykumda astrala çıktım ve birşeyi farkettim. Odamda bi süre durdum ardından camdan çıktım dışarıyı izledim gün doğumuydu ardından uçmaya çalışırken dengemi kaybettim uçmayı beceremedim :D arka bahçede bir kedi vardı ve yukardan bana bakıyordu ve üzerine doğru uçtum gözlerimin içine keskin keskin bakıyordu yakınlaştığımda benden kaçtı. Acayip şaşırdım.. ardından uyandım gün doğumuydu camı açtım baktım herşey aynıydı hatta arabaların yeri bile.. işte o zaman farkettim gerçekten astrala çıktıgımı..Hayvanlar Ruhları Görebiliyor mu ?? :blink::blink::blink:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Astral beden ruh değildir.

--------------------

Kediler ruhları görürmü bilemem ama herhangi bir canlının yaşadığımız evrende astral evrende bulunan bir bedeni görmesi imkansız..

Görmesi /görmemiz için astral bedenin eterik bedene geçmesi gerekiyor ki bu da zaten aynaya baktığınızda gördüğünüz beden :) bazı varlıklar boyut değiştirebilir eterik bedene bürünebilir elementleri kullanarak fiziki yapıya sahip olabilir.

Bu farklı birşeydir ,astral beden ise çok farklı birşey . .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

her ne haltsa çıkartıyoruz ya:p:D

Astral beden ruh değildir.

--------------------

Kediler ruhları görürmü bilemem ama herhangi bir canlının yaşadığımız evrende astral evrende bulunan bir bedeni görmesi imkansız..

Görmesi /görmemiz için astral bedenin eterik bedene geçmesi gerekiyor ki bu da zaten aynaya baktığınızda gördüğünüz beden :) bazı varlıklar boyut değiştirebilir eterik bedene bürünebilir elementleri kullanarak fiziki yapıya sahip olabilir.

Bu farklı birşeydir ,astral beden ise çok farklı birşey . .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kedinin kendisine baktığını söylüyor. Bir açıklaması var mıdır?

Çok saygı duyduğum bir üstad kedilere çok değer veriyordu. Evinin küçük bahçesine ne zaman bir kedi girse bir kaç parça yemek verirdi. Bunu yalnızca hayvan sevgisinden yapmadığını biliyorum.

Kedilerin bu dünyadaki enerji düzenleyicileri olduğunu duymuştum. Bir çeşit bekçi, ya da yardımcı gibi. Ruhsal mesajlar arasında Aslan Halkı denen bir topluluktan gelen mesajlarda dünyaya çeşitli amaçlarla enkarne olmak isteyenlerin kedi formunda da bu düzeye inebildikleri söyleniyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kedinin kendisine baktığını söylüyor. Bir açıklaması var mıdır?

Çok saygı duyduğum bir üstad kedilere çok değer veriyordu. Evinin küçük bahçesine ne zaman bir kedi girse bir kaç parça yemek verirdi. Bunu yalnızca hayvan sevgisinden yapmadığını biliyorum.

Kedilerin bu dünyadaki enerji düzenleyicileri olduğunu duymuştum. Bir çeşit bekçi, ya da yardımcı gibi. Ruhsal mesajlar arasında Aslan Halkı denen bir topluluktan gelen mesajlarda dünyaya çeşitli amaçlarla enkarne olmak isteyenlerin kedi formunda da bu düzeye inebildikleri söyleniyordu.

ilginçmiş bende biraz araştırayım bakalım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kediler astral bedenleri görebiliyormu bilmiyorum ama mevcut enerjileri gördüklerine ya da en azından hissettiklerine eminim.Bende ankara kedisi var ve kendisi uslu mu uslu sıksan öpsen soğuk suya soksan gıkı çıkmayan bi şeydir. Evde denediğimiz evokasyon çaılşması sonrası "Koşka "( kedim), odama girmedi,kapının eşiğinde durdu, tüylerini kabartmış vaziyette tıslamaya başladı.O korkutucu kedi sesini bilirsiniz kavgaya hazırlanıcakmış gibi.Ben ilk kez kedimi o vaziyette gördüm ki 1.5 senedir birlikteyiz. Üstelik kendimizi korumaya almışken ve sonrasında Banishing pentagram ritüeli ile ortamı temizledik diye düşünürken.. bi daha böyle bi şey tarafımızca denenmedi zaten:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biz insanlar günlük yaşamlarımızda çoğunlukla beta beyin dalgasında oluyoruz. Özellikle meditasyon yaptığımızda, ve astral seyehatte de alfa dalgasında oluyoruz. Fakat kediler sürekli olarak alfa dalgasında oluyor. O yüzden kedilerin bir ayağının burada, bir ayağının da diğer boyutlarda olduğu söylenir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biz insanlar günlük yaşamlarımızda çoğunlukla beta beyin dalgasında oluyoruz. Özellikle meditasyon yaptığımızda, ve astral seyehatte de alfa dalgasında oluyoruz. Fakat kediler sürekli olarak alfa dalgasında oluyor. O yüzden kedilerin bir ayağının burada, bir ayağının da diğer boyutlarda olduğu söylenir.

Neo-Hurafe olmuş bu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...