ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 6, 2006 PRISON BREAK Michael Scofield (Wentworth Miller) çaresiz durumdadır. Sansasyonel bir cinayet davası yüzünden idam cezasına mahkum olan ağabeyi Lincoln Burrows (Dominic Purcell) Fox River Devlet Hapishanesi’nde infazını beklemektedir. Bütün deliller aksini kanıtlasa da Michael kardeşinin suçsuz olduğuna inanır. Lincoln’un infazı yaklaşırken başka seçeneği kalmadığını düşünen Michael ağabeyine yardım etmek için hapse girmeyi göze alarak bir banka soygunu gerçekleştirir. Hapishanenin planlarını ele geçiren inşaat mühendisi Michael, ağabeyini kaçırıp masumiyetini kanıtlamak üzere çok detaylı bir plan yapar. Ancak Michael hapise girdiğinde, Lincoln’un idamının ardında çok büyük bir devlet komplosunun varolduğunu öğrenir. Michael bir taraftan firar için cüretkar planını gerçekleştirmeye çalışırken diğer yandan dizinin her bölümünde bulmacanın bir parçası daha ortaya çıkar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 cnbce bu isi cokh ii biliyo... her bölumu cok gzl bu disininde.. http://img517.imageshack.us/img517/9514/wentworth151rd2.jpg Wentworth Miller chok yaqışıklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 hatta imzama koyiim o kadar ugrashtım eehuehu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2006 Dövme olayı süpper harika bir makyaj yapılması saatler sürüyomuş..e yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 hapishane hep ilgi çekici bi yer olmuştur...bence butterfly effect deki sahne de iyidir.. the last castle filmi vardır,redford generaldir,ayaklandırma çıkartır... yeşil yol vardı,tom hanks'li.. kaya vardı,nicolas cage ve connery'li.. belki küp'ler ve testere'ler de sayılabilir... uçurtmayı vurmasınlar vardı...rutkay aziz'li...super film.. ilk anda aklıma gelenler bunlar..başka ne avrdı yaws.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest zdsalzbury Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2006 Saatini çoğu zaman işlerim nedeniyle tutturamasamda seyrettiğim bölümleri çok güzeldi.Özellikle isyan sahnesinde insanın nefesi kesiliyor.Ayrıca kaçmaya çalışanların arasına bazı bölümlerde azılı katillerin katılmasıda kahraman açısından zor oluyor.Hapishane filmlerinin en ünlüsü Papillon (Kelebek) Dustin Hoffman ve Steve MC Quinn li film di bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 kelebek etkisinin hapisane sahnesi güzeldi ewet ama benim unutamadığım hapisane dizisi OZ olmuştu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2006 aaa bak yeni aklıma geldi face of face var o da güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 bu ara hastalığım oldu bu dizi:) dvd lerini izliyorum şuan, forumda tanıtımı varmıydı diye baktım da, eğer izlemediyseniz netten indirin bir şey yapın izleyin derim gerçekten oldukça sürükleyici bir diziymiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 ne yapin edin izleyin, izlemeyenlere bilmeyenlere siddetle tavsiye ediyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 henüz izleyemedim ama bağımlılık yarattığını çok iyi biliyorum:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanicWitch Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 gercekten bagımlılık yaratan bir dizi her hafta hiç kacırmadan izliorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 evet çok güzel bir dizi cnbn-e dizilerinin çoğu bağımlılık yapıyor ama oz da harikaydı keşke vcd dvd sı çıksada izleyebilsek yeniden ve bencede adam çok yakışıklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper_orkun Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 dizinin bu sezon bolumlerıde cok guzel ama ılk ızledıgım hapıshane dızısı OZ yerini hıcbırsey tutmaz tam bır dızı adında bır dızıydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missjordison Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle ve kesinlikle bu diziyi izleyin derim inanılmaz sürükleyici bir dizi... evet bağımlılık yarattığı doğrudur :D wentworth miller ahhh ahhh o mavi gözlerine kurban olduğum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 simdi izledim cnbc de durbunu yakaladılar valla:D bi arkadas yukarda OZ dan bahsetmis o filmin yerini tutar gibi genede o da ayrı bi havaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KraKer Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2008 Açıkçası elimde dvdleri olmasına rağmen Lost ve Heroes izlemekten bir türlü fırsat bulupta başlayamadığım dizi,bilmiyorum bu 2 diziden sonra hoşuma gider mi ama kısa zaman içerisinde başlamayı düşünüyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missgarnett Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 ılk bolumunden berı ızlıorum spr dızı ya konusu fln.scorfıeld adamım zaten ya hastayım o adama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 valla bence lost most yanında hiçbişey kalıyor bu dizinin....alem losta ben buna hasta...dizi acaip sürükleyici...soluksuz izliyorum...oradaki çocuğun o vakur,ketum,sakin,soğukkanlı ve asil duruşuna hayran oluyorum... başkalarına sümsük gelebilir ama bence çok karizmatik birisi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darknessgod Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 evet scofield aralarında en iyi 2. sezonunuda izledim bekliyorum 3. sezonu izleyemedim. 4. sezonuda merak ediyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missgarnett Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 merak edenlere solıım amerıka da bu dızı bıtmıs abım abd kanalından ızlıo ben anlamadıgım ıcın ızleyemıorm ama lıncoln oluo oydu sanırım yanı bas rol oyuncularından bırı ölüo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 o dövmeyle falan mükemmel bi dizi .. star tvde dublajlı bi şekilde yayınlanmaya başladı .. bende altyazı taki petme sorunu olmadan en baştan izlemeye başladım .. herkesede tavsye ederim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
regulus Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 merak edenlere solıım amerıka da bu dızı bıtmıs abım abd kanalından ızlıo ben anlamadıgım ıcın ızleyemıorm ama lıncoln oluo oydu sanırım yanı bas rol oyuncularından bırı ölüo ölen micheal. olayın garip kısmı ise. micheal, lincoln'ü kurtarmaya çalışırkentoplam 100 küsür adamın arada ölmesi. o ölümleri gördükçe keşke lincolne elektriği verselerdi diyor insan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2009 .ya benim anlamadığım şey şu geçen hafta cnbc-e de izledim .Bölümün sonlarında 4 yıl sonra diyordu.Michael ölmüştü ve Sevgilisinin de oğlu olmuştu.Ama bu hafta izledim michael ölmemişti sevgilisinin de bebeği hala karnındaydı.Hayır bu eski bölüm olsa dicem ama olamaz cünkü bi sakız sahnesi var adam gecen haftayla ilgili bi diyalog kurdu acıklayamam simdi.haftayada final dio nasıl is anlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
regulus Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 aynısı dün benim de başıma geldi. bitirdiler sanıyordum michael ölüyo falan filan. aradaki olayları da film olarak çekecekler diye duymuştum fakat şaşırdım bunu görünce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.