qbatman Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2009 Arkadaşlar hep merak etmişimdir. Türk kahvesinin özelliği nedir ki içinden falımızı okuyabiliyoruz?? Ve işin ilginç tarafı gerçekten fallar doğru çıkıyor çoğunlukla. Bunun sırrı nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2009 6. his diyelim. ben kendi bakma olayımı açıklarsam eğer içsesim konuşur o anda sanki. görüntülerde gelebiliyor tabiki. p.s. bazı insanlara hiç bakamam. bazen karşı tarafın enerjisine bağlı olarak bazen çok sevdiğim insanlara. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2009 yok yok gerçekten okunabilen belirgin yani kısaca net bir şekilde görünüyor. Örneğin benim lise ikiye başlayacağım yıl bi tanıdık bana bir 52 rakamı altına da x işareti çıkmıştı. Ama son derece belirgindi. Sonra okula başladık. İlk sınıfım 52ydi sonra bikaçgün kaldık o sınıfta. Fakat o sınıf bize yar oldumu?? Hayır :D Bizim sınıf kalabalık değil diye bizi ufak bir sınıfa aldılar.. Acaba bundaki keramet nedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Bak böyle bir konu açtığın iyi olmuş. Ben de çok merak ediyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2009 kesinlikle 6.his bazen sıklıyorum ve bakmak istemiyorum sallayayım diyorum o bile çıkıyor ama enerjiyle alakalı karşındaki insan inanıyorsa çıkıyor inanmıyorsa şekiller dalga geçiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 ben eminim ya 6. his sadece işin bahanesi yani gayet bariz görünen şeyler var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 o gördüğün şeyleri hislerin yorumluyor ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 bence orda önemli olan o görüntülerin anlamlı bir şekilde oluşması hemde yani böyle elle çizilmiş gibi olması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 ama bu zaten kendiliğinden oluşan birşey fincanı kapattığın da şekiller oluşuyor ama sen yoramazsan şekiller birşey ifade etmez ki.benim fincanım da gayet net şekiller çıkar ama kendi falıma bakamam o şekilleri yoramam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 sende haklısın fakat şekillerin elle çizilmiş gibi olması ilgincime gidiyorr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 aslında ilginç değil o fincanın dibindeki telvenin yoğun olması ile alakalı hafif sallıyorsun neden telvenin kıvamını ters çevirdiğimiz de fincana yayması için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Bence kahve falı tamamen niyet ve fal bakan ile bakılan arasındaki bağa , enerji akışına özel bir olaydır. Kişi karşısın dakine hissettiği ve ya öngördüğü şeyleri söyler. Bu imajlar kahve falının içinde de olabilir kişinin zihninde de. Ayrıca kişiler arasında bir spiritüel bağ kurulmuşsa insanların birbirlerinden çok uzaktada fal bakabileceğine inanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 ben uzaktan fal bakabiliyorum karşımda ki enerjisini bana iletirse ve bana açılırsa hepsi herşey enrji ile alakalı eğer sen inanmazsan bakamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 ben uzaktan fal bakabiliyorum karşımda ki enerjisini bana iletirse ve bana açılırsa hepsi herşey enrji ile alakalı eğer sen inanmazsan bakamam Siz bayağı ilgilisiniz sanırım. Müsait bir vaktinizde banada bakar mısınz? Yüzssüzlük mü oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 artık bakmamaya özen gösteriyorum aslında oldukça fazla ağırlık alıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Tüh kaçırdık desenize Ağırlık alıyorsanız demek ki siz enerjiyi kendinize çekerek bakıyorsunuz. Birde dışa yollayıp aratarak deneyin , ağırlık azalacaktır diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2009 enerjim tükeniyor ozaman da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2009 geçen hafta eşi yeni ölen bir bayana bakım. eşinin henüz gitmediğini, mavi akım elbisesiyle hala evde durduğunu, ortağına (ismiyle birlikte söyledim) ya da ortağıyla ilgili birşeyler söylemek istediğini söyledim. ve resmen ihanet yazıyordu! ve kadın hepsinin doğru olduğunu felan söyledi. abi hala kaldığından emin değiliz ama mavi akım elbise evde oturduğu yer, giydiği çoraba kadar bilince..:/ şu an hala etkisindeyim..bir daha bakmamak için yemin felan da ediyorum ama ne bilim çekiyo bişeyler -------------------- t tuşum bozuk olmasa ne demek istediğimi daha iyi yazabilirdim tabe:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2009 öncelikli olarak çay falından geldiğini duymuştum, görünen şeyler tabi ki var ama yorumlayanın çıkanlardan çok daha marifetli olduğunu düşünüyorum.. herhangi bir şekil kişisel görüş olarak farklı farklı herşeye benzetilir.. yaptıkları; gördüklerini kendi hissiyatınla etkileşim içine sokarak yorumlamak buda tabi ki güzel bir yetenek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asera Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Fal bakabilenler neden kendilerine kahve falı bakamaz bilen varmı? Ben çok iyi bakarım demiyorum tabiki de. Hatta her zamanda bakamıyorum ama bazen öyle bir denk düşüyorki kendim bile inanamıyorum çıkanlara. Üstelikte kısa zamanda oluyor söylediklerim. Ancak iş kendime gelince tek kelime bile edemiyorum, çok anlamsızlaşıyor şekiller ve aklıma hiç bir yorum sözü gelmiyor boş boş bakıyorum fincana. Nedenini çok merak ediyorum ama kimse birşey bilmiyor bu konuda. Size de oluyormu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Omulus Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Aslında kahve bahane yani bu işi bilne insan için tabi . 6.his dediğimiz olay var işin içinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 Yanımda bir çok kişi baktırsa da ben hiç kahve falı baktırmadım. Daha doğrusu ciddi ciddi fal bakabilen birisiyle karşılaşmadım . Varsa izmirde böyle kahve falı bakan biri denemek isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 Ben kendi falıma objektif olarak yönelemiyorum. En yakın arkadaşlarıma, aileme bakamam. Biliyorum herşeylerini. Ama bazı kişiler bana inanılmaz cazip geliyor ve onlara fal bakmakk için can atarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 Yanımda bir çok kişi baktırsa da ben hiç kahve falı baktırmadım. Daha doğrusu ciddi ciddi fal bakabilen birisiyle karşılaşmadım . Varsa izmirde böyle kahve falı bakan biri denemek isterim İzmir de çok iyi bakan falcılar vardır orda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 İzmir de çok iyi bakan falcılar vardır orda kesinlikle öyle, hatta isteyen varsa bir kaç yer tavsiye verebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.