Jump to content

Kendi auranızı nasıl görebilirsiniz?

nevermore

Önerilen Mesajlar

Loş bir odada rahat bir koltuğa oturun. Ellerinizi hızla 20 saniye kadar birbirine sürtün; ellerinizi avuçlarınız birbirine bakacak şekilde 5 cm kadar aralıklı tutun. Aralığı bozmadan ellerinizi ileri geri oynatmaya başlayın. Bu arada avuçlarınızın arasına gözlerinizi odaklamadan bakmaya başlayın. Auranız soluk renkli bir duman seklinde görünmeye başlayacaktır. Bu çalışmayı sıkça tekrarladığınızda, aurayı çok daha süratli görebildiğinizi fark edeceksiniz. Bu durumda artık ellerinizi birbirine sürtmenin gereği kalmaz ve sadece aurayı görmeye konsantre olmanız yeterli hale gelir. Bu yolla vücudunuzun diğer uzuvlarının da aurasını görebilirsiniz. Sağlıklı aurada çeşitli renkler göreceksiniz.

Başkasının aurasını nasıl görebilirsiniz?

Auranızı görmeye alıştıktan sonra başkalarının da aurasını görebilirsiniz. Bunun için gene loş bir ortamda aurasını görmek istediğiniz kişinin yaklaşık 2m uzağında durarak gözlerinizi odaklamadan bakın ve aurayı görmeye odaklanın. Bir süre sonra kişiyi çevreleyen duman şeklinde haleyi fark edeceksiniz. Bunu değişik kişilerde deneyerek tecrübenizi arttırabilirsiniz; Pek çok kişi oldukça sağlıksız bir yaşam sürdürdüğünden auraları çok dar, kırıklı ve gri renkli olur. Ancak ruh ve beden sağlığı yerinde ve hayat dolu kişilerde auranın geniş, kesiksiz ve renkli olduğunu göreceksiniz. Yapacağınız pratikler, zamanla karşınızdakinin sağlık durumu ve rahatsızlık bölgeleri ile ilgili fikir sahibi olmanızı sağlar.

• Beğeni 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sn.Nevermore,konularınızı sıradışı sorularla dağıtmaktan hoşnut değilim ancak aklıma takılıyor...

Göz rahatsızlıkğı(astigmat,miyop) olan birisiyim ve 1,25-1,50 lik gözlük takıyorum.Gözlük takmadan da aurayı görebilmem mümkün mü?Gözlüğüm olmadan bulanıklar çoğaldığından her gördüğümü aura sanma ihtimalim var :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sn.Nevermore,konularınızı sıradışı sorularla dağıtmaktan hoşnut değilim ancak aklıma takılıyor...

Göz rahatsızlıkğı(astigmat,miyop) olan birisiyim ve 1,25-1,50 lik gözlük takıyorum.Gözlük takmadan da aurayı görebilmem mümkün mü?Gözlüğüm olmadan bulanıklar çoğaldığından her gördüğümü aura sanma ihtimalim var :)

Annem de gözlük kullanıyor , bu yüzden araştırmıştık bu durumu ve gözlüğünüzü çıkartıp çalışmalar yapmalısınız sonucunu ulaştık :)

Her ne kadar gözlük 'normal' görmenizi sağlıyorsa da sadece cisimlerde işe yarıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Annem de gözlük kullanıyor , bu yüzden araştırmıştık bu durumu ve gözlüğünüzü çıkartıp çalışmalar yapmalısınız sonucunu ulaştık :)

Her ne kadar gözlük 'normal' görmenizi sağlıyorsa da sadece cisimlerde işe yarıyor :)

teşekkür ederim yanıtladığınız için... :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet ben görebiliyorum.eskiden psiball çalışmaları yaparken görmeye başlamıştım hala da görebiliyorum.yalnız şöyle bişey var evet ellerimin etrafında duman gibi görüyorum fakat aynı zaman da parmaklarımın ucundan da tütüyorlarmış gibi görüyorum.bilmem belki de benim bahsettiğim başka bir şeydir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben gözlüğü çıkarttığımda astigmattan olduğuna inandığım şekilde zaten parmaklarımın etrafında ince bir katman görüyorum. Bu sorun ne olacak?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aura cisim değil bu yüzden gözdeki rahatsızlıkları algılamada problem olmuyor .. Enerjiyi şekillendiren gözleriniz beyne sinyal veriyor ama enerji doğrudan hissedildiğinde gözün aktarması da gerekmiyor .. Sonuç olarak çakralarınız her daim açık olmalı , bir de çyle deneyin farkı anlarsınız :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende ışık yoksa görüntü yok, zaten karanlıkta bir şeyler görürsem yine ışığı yakarım :D

hahaha çok doğru ben de şimdi deneyeceğim ama hayatta ışığı kapatmam

bu arada bi önemi var mı bilmiyorum ama burcc arkadaşa şunu söyliyim, sabırsız birine benziyor, denemeye devam ederse olabilir, konsantrasyon çok zor birşey. ayrıca ben yaptım hemen oldu gördüm rengarenkti falan yazan insanlara da inanmasın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...