nevermore Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2009 Loş bir odada rahat bir koltuğa oturun. Ellerinizi hızla 20 saniye kadar birbirine sürtün; ellerinizi avuçlarınız birbirine bakacak şekilde 5 cm kadar aralıklı tutun. Aralığı bozmadan ellerinizi ileri geri oynatmaya başlayın. Bu arada avuçlarınızın arasına gözlerinizi odaklamadan bakmaya başlayın. Auranız soluk renkli bir duman seklinde görünmeye başlayacaktır. Bu çalışmayı sıkça tekrarladığınızda, aurayı çok daha süratli görebildiğinizi fark edeceksiniz. Bu durumda artık ellerinizi birbirine sürtmenin gereği kalmaz ve sadece aurayı görmeye konsantre olmanız yeterli hale gelir. Bu yolla vücudunuzun diğer uzuvlarının da aurasını görebilirsiniz. Sağlıklı aurada çeşitli renkler göreceksiniz. Başkasının aurasını nasıl görebilirsiniz? Auranızı görmeye alıştıktan sonra başkalarının da aurasını görebilirsiniz. Bunun için gene loş bir ortamda aurasını görmek istediğiniz kişinin yaklaşık 2m uzağında durarak gözlerinizi odaklamadan bakın ve aurayı görmeye odaklanın. Bir süre sonra kişiyi çevreleyen duman şeklinde haleyi fark edeceksiniz. Bunu değişik kişilerde deneyerek tecrübenizi arttırabilirsiniz; Pek çok kişi oldukça sağlıksız bir yaşam sürdürdüğünden auraları çok dar, kırıklı ve gri renkli olur. Ancak ruh ve beden sağlığı yerinde ve hayat dolu kişilerde auranın geniş, kesiksiz ve renkli olduğunu göreceksiniz. Yapacağınız pratikler, zamanla karşınızdakinin sağlık durumu ve rahatsızlık bölgeleri ile ilgili fikir sahibi olmanızı sağlar. 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 sn.Nevermore,konularınızı sıradışı sorularla dağıtmaktan hoşnut değilim ancak aklıma takılıyor... Göz rahatsızlıkğı(astigmat,miyop) olan birisiyim ve 1,25-1,50 lik gözlük takıyorum.Gözlük takmadan da aurayı görebilmem mümkün mü?Gözlüğüm olmadan bulanıklar çoğaldığından her gördüğümü aura sanma ihtimalim var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 sn.Nevermore,konularınızı sıradışı sorularla dağıtmaktan hoşnut değilim ancak aklıma takılıyor... Göz rahatsızlıkğı(astigmat,miyop) olan birisiyim ve 1,25-1,50 lik gözlük takıyorum.Gözlük takmadan da aurayı görebilmem mümkün mü?Gözlüğüm olmadan bulanıklar çoğaldığından her gördüğümü aura sanma ihtimalim var Annem de gözlük kullanıyor , bu yüzden araştırmıştık bu durumu ve gözlüğünüzü çıkartıp çalışmalar yapmalısınız sonucunu ulaştık Her ne kadar gözlük 'normal' görmenizi sağlıyorsa da sadece cisimlerde işe yarıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Annem de gözlük kullanıyor , bu yüzden araştırmıştık bu durumu ve gözlüğünüzü çıkartıp çalışmalar yapmalısınız sonucunu ulaştık Her ne kadar gözlük 'normal' görmenizi sağlıyorsa da sadece cisimlerde işe yarıyor teşekkür ederim yanıtladığınız için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nefertari Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2009 yazılanları yaptım ama ve lakin auramı göremedim ilk denemede olmasını ummuyordum zaten tekrarladıkça görebilirim sanırım belki ,bir ihtimal , yada göremem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 çok çok çok zor... bi ara hırslanmıştım illa da görcem diye ama... sonuç fiyasko.. yada belki yeterince çalışma yapmadım bilemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 evet ben görebiliyorum.eskiden psiball çalışmaları yaparken görmeye başlamıştım hala da görebiliyorum.yalnız şöyle bişey var evet ellerimin etrafında duman gibi görüyorum fakat aynı zaman da parmaklarımın ucundan da tütüyorlarmış gibi görüyorum.bilmem belki de benim bahsettiğim başka bir şeydir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Annem de gözlük kullanıyor , bu yüzden araştırmıştık bu durumu ve gözlüğünüzü çıkartıp çalışmalar yapmalısınız sonucunu ulaştık Her ne kadar gözlük 'normal' görmenizi sağlıyorsa da sadece cisimlerde işe yarıyor Ben gözlüğü çıkarttığımda astigmattan olduğuna inandığım şekilde zaten parmaklarımın etrafında ince bir katman görüyorum. Bu sorun ne olacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2010 Aura cisim değil bu yüzden gözdeki rahatsızlıkları algılamada problem olmuyor .. Enerjiyi şekillendiren gözleriniz beyne sinyal veriyor ama enerji doğrudan hissedildiğinde gözün aktarması da gerekmiyor .. Sonuç olarak çakralarınız her daim açık olmalı , bir de çyle deneyin farkı anlarsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 odaklanmadan yapamadım ama odaklanınca sağ elimden sol elime doğru ılerlen duman gıbı bıseyler gördüm sankııı cok heyecanlandım bunu sık sık yapıcam. emeğine sağlık . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 ben sadece bilgiyi verdim:) emeği veren sizsiniz.kolay gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Bende denedim olmadı.Denemeye dewam ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Denedim sis gibi bir duman gözüküyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Ben neden göremiyorum yaa lanet olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 güzel konu nevermore teşekkürler bende denemiştim bir zamanlar bunu ama evet arkadaşlarında dediği gibi sis gibi görünüyor acaba fazla odak yapmadığından veya bir bulanıklık olmasından dolayı aldanıyorsak ? yani nasıl ayırt edebiliriz bunu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2010 Deli olacam acaba ben mi malım göremiyorum yoksa bir sorun mu var anlamadım.Nevermore başka bir teknik var mı yaa.SAnırsam bu bende bir işe yaramıyor:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2010 birşey görmeye çalışma öyle boş boş bakınca bi bulanıklık görürsün ya benim beynimin yanılgısı yada dedğim gibi gözün odağındanda kaynaklı olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
echohermes Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2010 Bende ışık yoksa görüntü yok, zaten karanlıkta bir şeyler görürsem yine ışığı yakarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2010 Gayet ise yarayan bir çalışma yıllar önce belirli aralıklarla uyguladığım tekniklerden biri ve ise yaradığını çok iyi biliyorum hemen pes etmeyin . Farklı düşüncelerden etkilenmeyin inanmak , önce bunu aşın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
will Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2010 ellerimin arasında bi enerji hissedebiliorum fakat soluk renkli bi duman görebilmiş deilim. bu hissettiğim enerjinin auramla bi ilgisi var mı yoksa farklı bişey mi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nalper Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 elimden çıkan enerjiyi hissediyorum ve şöyle bir şey keşfettim nefes verdiğimde allerim birbirini itiyor nefes aldığımda birbirini çekiyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Bunu bende deneyecem ama illahi loş ışık olması şartmıdır ? şu an gunduz evde los olan bır yer sadece banyo oradada denemek istemiyorm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nalper Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 aslında illede loş ortama gerek yok istersn herşeyi yaparsın bn yaptım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2010 bu psiwhell den dagamı basıt dahamı kolay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
scully Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2010 Bende ışık yoksa görüntü yok, zaten karanlıkta bir şeyler görürsem yine ışığı yakarım hahaha çok doğru ben de şimdi deneyeceğim ama hayatta ışığı kapatmam bu arada bi önemi var mı bilmiyorum ama burcc arkadaşa şunu söyliyim, sabırsız birine benziyor, denemeye devam ederse olabilir, konsantrasyon çok zor birşey. ayrıca ben yaptım hemen oldu gördüm rengarenkti falan yazan insanlara da inanmasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.