coplukcu Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2009 Bu video daha önce verildi mi bilmiyorum bende vereyim dedim Arkadaşın biri psi wheel yapıyor ( koruma alanıda var tabii ) , üstüne inanmayanlar için deney yapıyor... İzleyin derim bir... http://video.google.com/videoplay?docid=8495974026727199620&ei=rUEVS5CjBYek2AKJtpSKCw&q=telekinezi&hl=eN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2009 iyiymiş.baya da uğraşmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2009 hmm... çok uğraşmıştır heralde bunu yapabilmek için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rarocat Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2009 süper, paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2009 ewet bu bi gerçek bende yapabiliyorum çünki ve adamın yaptığı gibi yapmıştım cam kase koymuştum acaba rüzgardanmı oluor benmi kanıyorum diye ki zorda deil diyolar çok uğraştırıor fln hikaye konsantrasyonda iş bitiyor ama ellerini sıkıyor ve dahada hızlandırıyor ben daha o kdr deil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet44 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 abiler illa doğuştanmı olması gerek yoksa kazanıla bilirmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2009 Doğuştan gelen elementlerdir. Ama istersen bu video da yapılan şeyleri sende yapabilirsin inanman ve sabretmen çok önemli bir faktör. Sabret ve her zaman inan ve çalışmalarını hiç aksattırmadan yap günde 1 saatse her gün 1 saat yap... Bu sayede bu videodaki olan şeyi sende yapabilirsin sayın Mehmet... Elementlere gelince , ilk önce siteden araştır elementini bul adlı bir başlık olacak , oradaki testi yap elementini bul. Ona yoğunlaş ve bükmek ve şekil vermek istersen kendi elementine yoğunlaş daha kolay olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet44 Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 abi çok saol 2-3 gündürlü yapmaya çalışıyom evden çıkmıyodum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet44 Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 abi testi yaptım toprak çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet44 Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 şimdi neyapacam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2010 Terrakinezi ( Toprak Kontrölü adlı başlığı oku Nevermore arkadaşın açtığı başlığı ) , birgüzel araştırma yap sonra çalışmaya başla... Ama disiplinli olarak çalış sakın aksatma kolay gelsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perpetuelle Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2010 Doğuştan gelen elementlerdir. Ama istersen bu video da yapılan şeyleri sende yapabilirsin inanman ve sabretmen çok önemli bir faktör. Sabret ve her zaman inan ve çalışmalarını hiç aksattırmadan yap günde 1 saatse her gün 1 saat yap... Bu sayede bu videodaki olan şeyi sende yapabilirsin sayın Mehmet... Elementlere gelince , ilk önce siteden araştır elementini bul adlı bir başlık olacak , oradaki testi yap elementini bul. Ona yoğunlaş ve bükmek ve şekil vermek istersen kendi elementine yoğunlaş daha kolay olur... O konuyu bulamadım ben,bi link atar mısınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
promise Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2010 faunusun içine topaç koy daha kolay olur bence:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pembekelebek99 Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 ya açılmıyor bende hiç bir video Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elify Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 açılmıyo ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 arkadaşlar google video hizmeti kapandı , youtube satın alındı hepsi ona aktarılmıştır yada çöp olup gitmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 ilk gönderideki video açılmadığı için bunu paylaşayım dedim aynı amaçla yapılmış video, aynı video da olabilir de açılmadığı için bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Arkadaşlar link ölmüş değiştirilebilir mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Video açılmıyor. Bu tip şeyler için yoğun bir konstantrasyon gereklidir diye bilirim. Sırf birileri inansın diye, sırf onlar ikna olsun diye, videoya çekildiğini bile bile yapmak konsantrasyonu azaltmaz mı da hep merak ederim.. : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 3 paylaşım üstte bir video koydum onu izleyebilirsiniz aynı amaçla hazırlanmış bi psi-wheel videosu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.