Typhon Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2009 Evet 30 Kasım.. Şaşadan ve bilinirlikten uzak o günde buluşmamız yapılmıştır Katılım inanılmaz derecede olsada sadece theangelofdeath ve ben vardık Coco Loco adlı karın doyurma yerinde yapılması gereken yapılıp,başka bir mekanda mideler yarısı su olan biralarla lanet okunup doldurulmuştur.Akabindeki Kordon yürüyüşünde Gnoxis,Türkiye ve İzmir,İnsanlar,Toplum gibi konular tabureye yatırılsada sonuç üretilememiştir :D Sonuç olarak biz yasadışı olan bu buluşmaların arkasındayız :D bir beklentimiz falan yoktur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2009 hacı nası kovdular demi fondue miydi ne o yerin adı ismi bile kayda değer değil bak anarşik ve illegal buluşmaların arkasındayız abandone gelişsin olaylar burdan andme arkadaşımızdan özürü borç bilirim çok büyük bir oyunun içinde bulduk kendimizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2009 Evet çok doğru andme adlı üyeyi buradan öpüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2009 andme adlı üyenin izmire vali olmasını referanduma sunuyorum büyüksün abi affet... sevenler barıştığına göre bu güzel olayın ardından bi daha ki buluşmada biralar andme'den (tabii ki susuz biralar) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 ülen 2 arka sokakta da ben vardım o gün ya neyse ))) 2 tane bunak bir araya gelince benim izmirde olduğumu unutmuşlar )) neyse artık bi dahaki sefere hem biz bi çok üyeyle zaten ilegal şekilde burda reklam yapmadan da buluşuyoruz hııh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 istanbula da beklerız XP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 o gün bende orda olabilirdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 AnDMe > tamamen unutkanlık sayın üye bilerek değildi, demonlar çarpsın UsagiNarciss > kısmet,bakalım philadelphia_f > değil miii.. ahh neyse birgün görüşeceğiz köfte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 sevinç pastanesinin önünde buluşma sözü verip durakta beklesin herkes sonra pastanenin önünde bekleyenler durakta bekleyenler ile aynı zaman diliminde ve farklı yollardan yer değiştirip birbirini bulamasın inşallah :D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 sevinç pastanesinin önünde buluşma sözü verip durakta beklesin herkes sonra pastanenin önünde bekleyenler durakta bekleyenler ile aynı zaman diliminde ve farklı yollardan yer değiştirip birbirini bulamasın inşallah :D:D Çok orjinal bir fikir :D evet sayın üyeye karma vereceğim bu yorumundan dolayı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Çok orjinal bir fikir :D evet sayın üyeye karma vereceğim bu yorumundan dolayı :D böyle bir olayın 21. yüzyılda yaşanmasına hele ki cep telefonu gibi teknolojik bi aletin buna vesile olmasına inanasım gelmiyor... ama gerçeklerle yüzleşmemiz lazım bunu ritüel haline getirip gelecek gnoxis nesillerine aktaralım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Ama ben dublörümü yollamıştım :D eski tekniktir bu sen oyalanırken yapacağımı yaptım :D demonlar ile bu işi halledelim,kaç paraysa verelim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 bende kansas city aldatmacası yaptım desem ama bu saatten sonra pek bi faydası olmaz o zaman ver adrenalini evet o bendim anadoludan gelmiş yağız gözü pek cesur saf genç bendim (arka fonda Vangelis–Conquest of Paradise çalsın) :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Edvırd gelememiş selamı varmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 edwatd svissorhsbd :D olucak eminim gerekise tibetteki monk manastırlarına gidicem bulucam edward'ı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.