melodie Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2009 Gecenin 00.26 sında bir şarkı kemiriyor ince ince ruhumu damarlarımdan tırmanan karıncalanma şeklinde bir boğulma ruhumda orhan atasoy - gemiler Bir an için çıksam hayatından Yanık tenli omuzunda Kurtulsam maziden, uzaklardan Şu anda, yanında Şu sonlu ömrümde Şu kısıtlı, benim de Kafesteki kuş misali Uçmaz oldu aşkım, aşkım Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden gizlice Bir an için çıksam hayatından Yanık tenli omuzunda Kurtulsam geçmişten, uzaklardan Şu anda, yanında Deniz rüzgara karışmış güneşte Martılar uçardı o yeşil gözlerde Sıcak kumlu o evlerde Dalga sesleri vardı gülüşlerde gülüşlerde Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden gizlice ''Sen geçerken sahilden sessizce , gemiler kalkar yüreğimden gizlice'' yine bi karıncalanma hani damarında kan kalmayınca ölüme ince ince teslim olurken ki gibi evet bu saçma yazıyı sonlandırırken bu yazı neden şarkı sözlerinde değilde burda ama? diye soranlarınıza cevap bu şarkı sözünün edebi bi yanı var bunu görmemek kör olmak demektir hayır efendim her şarkının edebi yönü yoktur ama bu şarkının var! fazlada sündürmeden susuym ben güzel ve ölümcül bi şarkı ve bendeki tahribatı .. derin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.