OkanTag Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2009 Belirti : Ayağınız ıslak ve soğuk Sebep : Bardak yanlış açıyla tutuluyor. Çözüm : Bardağın ağzını yukarıya gelinceye kadar çevirin. Belirti : Önünüzdeki duvarda lambalar var. Sebep : Zeminde yatıyorsunuz. Çözüm : Vücudunuzu zemine 90° açı yapacak şekilde konumlandırın. Belirti : Zemin bulanık görünüyor. Sebep : Boş bir bardağa bakıyorsunuz. Çözüm : Hemen bardağı sevdiğiniz bir içecekle doldurun. Belirti : Zemin hareket ediyor. Sebep : Sürükleniyorsunuz. Çözüm : En azından sizi nereye götürdüklerini sorun. Belirti : Ne zaman birisi konuşsa kulağınız yankı yapıyor. Sebep : Kulağınızı bardağa sokmuşsunuz. Çözüm : Kendinizi maskara yapmayı bırakın! Belirti : Oda sallanıyor, herkes beyaz giyinmiş ve müzik sanki tekrar edip duruyor. Sebep : Ambulanstasınız. Çözüm : Hareket etmeyin. Uzmanlar gereğini yapar. Belirti : Babanız ve kardeşleriniz yabancı gibi bakıyor. Sebep : Yanlış evdesiniz. Çözüm : Evinizin yolunu sorun. Alıntı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 konunun nereye açıldığına bakmadan okudum.bir an sağlıkla ilgili sandım ve "yuh" dedim. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Bende çok farklı birşey beklerken yerlere yattım gece gece , sağolasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 çok iyi geldi , sağol :D, bu konu vardı sanırım:/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 bu konu vardı sanırım:/ Arama yaptım da bulamadıydım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.