OkanTag Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2009 Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2009 Belirti : Ayağınız ıslak ve soğuk Sebep : Bardak yanlış açıyla tutuluyor. Çözüm : Bardağın ağzını yukarıya gelinceye kadar çevirin. Belirti : Önünüzdeki duvarda lambalar var. Sebep : Zeminde yatıyorsunuz. Çözüm : Vücudunuzu zemine 90° açı yapacak şekilde konumlandırın. Belirti : Zemin bulanık görünüyor. Sebep : Boş bir bardağa bakıyorsunuz. Çözüm : Hemen bardağı sevdiğiniz bir içecekle doldurun. Belirti : Zemin hareket ediyor. Sebep : Sürükleniyorsunuz. Çözüm : En azından sizi nereye götürdüklerini sorun. Belirti : Ne zaman birisi konuşsa kulağınız yankı yapıyor. Sebep : Kulağınızı bardağa sokmuşsunuz. Çözüm : Kendinizi maskara yapmayı bırakın! Belirti : Oda sallanıyor, herkes beyaz giyinmiş ve müzik sanki tekrar edip duruyor. Sebep : Ambulanstasınız. Çözüm : Hareket etmeyin. Uzmanlar gereğini yapar. Belirti : Babanız ve kardeşleriniz yabancı gibi bakıyor. Sebep : Yanlış evdesiniz. Çözüm : Evinizin yolunu sorun. Alıntı 1 Alıntı
chris Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 konunun nereye açıldığına bakmadan okudum.bir an sağlıkla ilgili sandım ve "yuh" dedim. Teşekkürler Alıntı
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Bende çok farklı birşey beklerken yerlere yattım gece gece , sağolasın. Alıntı
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 çok iyi geldi , sağol :D, bu konu vardı sanırım:/ Alıntı
OkanTag Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2009 bu konu vardı sanırım:/ Arama yaptım da bulamadıydım.. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.