GothicheartS Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2009 http://i.radikal.com.tr/644x385/2008/12/18/fft5_mf86160.Jpeg Ey İsa! Üfle kalbime Kuşlar gibi kanatlansın Dalmalıyım bu kez mabedin derinliklerine Bir kadın kollarını açmış Kadının kolları hain çarmıh Nefes ver! İyileştir alacalarımı Belki sen görmüyorsun Kadının bakışları upuzun bir mıh Bir ceylan ürkekliği kalbim, korkuyorum Korkuyorum ışıkları çekiliyor evrenin Ben zayıfım İsa! Ben Meryem’in rahminde büyümedim. Kadınlar artık Meryem değil Kadınlar kadın değil bu çağda. Hayat beşiğim, sallandım, sallandım düşünemedim, Kutsal kelimelerle sar yüreğimi Ben bu geceki gibi hiçbir asırda üşümedim. Kırmızı nasılda yakışmış sana İsa Kan çanağı gözlerin Yaralar çıplak teninde gül bahçesi Katran karası koparılmış saçların Çarmıha gerilmedi diyorlar senin için, iftira Hâlbuki ölüm, Nasılda güzel yakışıyor avuçlarına. Melek süsü verilmiş bir intihar bombacısı Firari kalbim, Benden azade Ve isyankâr bütün azalarıma Roma’nın kirlenmiş sokaklarından Savrulan çakıl taşları Kudüs’ün üzerine kan yağmuru olarak yağar. Kekremsi bir yanık kokusu Filistin’i boğar Ben nerden bilebilirdim İsa! İsa’lar ancak Meryem’lerden doğar Lanet olası çağın erkekleri Büsbütün kadınsı Şeytansı! Ben kızıl çöl toprağı kadar suskunum Nefesi ensemde asılı ölüm korkusuyla Vebalı şehirlerden kaçamadım Ve baharlarda kuşlar gibi uçamadım İsa! Tut nabzımı çürümüş parmaklarınla Anla! Ben hiç miraç coşkusu yaşayamadım. Kafatasımı parçalıyor, düşünceler küflü mıh Ruhum kurtulmalı tüm sahteliklerden Bedenimi esir et kendine, hain çarmıh. murat koçak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.