melodie Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2009 Soru gayet açık şu anda olmak istediğiniz şeyi söyliyceksiniz:) öhm öhm başlıyorum hemen:) bir şarkı olmak isterdim Orhan Atasoy'un ''Gemiler'' şarkısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 iyiyim ben böyle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 kelebek olsam iyi olurdu. yatıcaz kalkıcaz, yatıcaz kakıcaz, yatıcaz kalkıcaz bitecek:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2009 jumper filmindek adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Hellraiser'daki Pinhead olmak isterdim.. http://content8.flixster.com/skin/profile/68/85/27/6885274_profile_mbox_background.jpg Gunther von Hagens'in eserlerine benzer formlarla tüm dünyayı doldururdum.. :rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsiiinn :D Şuan okyanustaki deniz kızı olmak isterdim..Bütün gece yüzmek balıklarla oyun oynamak.. Sabah olduğunda yine rutin hayatıma devam etmek isterdim. Heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Adolf Hitler....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 deniz anası 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Maykıl Ceksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 şu anda bir sineğim yeniden insan olmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emphasis Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 bu halimi seviyorum desem çok mu klişe olur acaba... neyse illa biri veya bişey olmak gerekiyorsa söyleyeyim.. babamın akttığı spermlerden, annemin yumurtalığına girememiş olanlardan biri olmak isterdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gorem Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 BEN bir vampir olmak isterdim sabah hiç yokum akşam herkez vampir düşünsenize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 aslında çok şey istemezdim de küçük bir bebek olsam ve hiç büyümesem birileri sürekli mutlu etmeye çalışsa, tüm günümü ertesi günü hatırlamadan yaşayan, sürekli sırıtan birşey olsam işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basilisk Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Onun sevdiği bişey olmak isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 tamda olmak istediğim şeyim .. bu ne büyük lütuf diyerek tanrının bitarafını kaldırmayacağım , zira hepsi benim eserim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 oldugum yerde olmak isteyen bir cok insan var ama benim olmak istedigim bir cok hayvan var.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 oldugum yerde olmak isteyen bir cok insan var ama benim olmak istedigim bir cok hayvan var.... Ne gibi mesela ? :rofl: Şöyle hızlı koşan kaçanlardan mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 vallaha su durumda evet....ben sigara almaya cıkıyorum sayın supermodum...istediginiz bir sey varsa telefonum var sizde...görüşme\mek üzere...:D:D:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Sen biliorsun benim ne istediğimi şöyle keskin bir bıçak, ateşli silahlar :D tabii senin için de lazım oalbilir böyle giderse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 su andan iti baren bir ruh kadar özgür ve hafif oldugum için biri yada birsey olmama gerek yok ama bedenim için bi lazımlık lazım...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Şimşek olmak isterdim, gök gürültüsü, yıldırım hani böyle bazı insanların kafalarına düşen :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 tüm gazetelerin baş sayfalarına konu olmuş azılı bir sapık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 hos geldin zeus...bende prometheus olmak isterdim zeus tan atesi calıp insanlara vermek için ki insanlar akıllansın zeusa karsı korkmasınlar...birgun bu mitolojiyi anlatırım...:D... tek amacım kimsenin zarar görmemesi vallaha... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 wampirrrr,,:devil: kimsenin beni bilmediği , yalzınca kendi insifiyatimde yaşantımı sürdüğüm , kan avlama maceralarında hayat geçirmekkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 kuş olmak isterdim istediğim yere kolayca gidebilmek için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.