Jump to content

Şu Anda Ne Olmak İsterdin?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Soru gayet açık :D şu anda olmak istediğiniz şeyi söyliyceksiniz:)

öhm öhm başlıyorum hemen:)

bir şarkı olmak isterdim

Orhan Atasoy'un ''Gemiler'' şarkısı

Yanıtlama zamanı:

Hellraiser'daki Pinhead olmak isterdim..:)

http://content8.flixster.com/skin/profile/68/85/27/6885274_profile_mbox_background.jpg

Gunther von Hagens'in eserlerine benzer formlarla tüm dünyayı doldururdum.. :D:rolleyes::rofl:

Yanıtlama zamanı:

Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsiiinn :D :D

Şuan okyanustaki deniz kızı olmak isterdim..Bütün gece yüzmek balıklarla oyun oynamak.. Sabah olduğunda yine rutin hayatıma devam etmek isterdim. Heralde :D

Yanıtlama zamanı:

bu halimi seviyorum desem çok mu klişe olur acaba... neyse illa biri veya bişey olmak gerekiyorsa söyleyeyim..

babamın akttığı spermlerden, annemin yumurtalığına girememiş olanlardan biri olmak isterdim...

Yanıtlama zamanı:

aslında çok şey istemezdim de küçük bir bebek olsam ve hiç büyümesem birileri sürekli mutlu etmeye çalışsa, tüm günümü ertesi günü hatırlamadan yaşayan, sürekli sırıtan birşey olsam işte

Yanıtlama zamanı:

tamda olmak istediğim şeyim .. bu ne büyük lütuf diyerek tanrının bitarafını kaldırmayacağım , zira hepsi benim eserim :D

Yanıtlama zamanı:
oldugum yerde olmak isteyen bir cok insan var ama benim olmak istedigim bir cok hayvan var....

Ne gibi mesela ? :rofl: :rofl: Şöyle hızlı koşan kaçanlardan mı ? :D

Yanıtlama zamanı:

vallaha su durumda evet....ben sigara almaya cıkıyorum sayın supermodum...istediginiz bir sey varsa telefonum var sizde...görüşme\mek üzere...:D:D:D:D:D:D:D

Yanıtlama zamanı:

Sen biliorsun benim ne istediğimi şöyle keskin bir bıçak, ateşli silahlar :D:D tabii senin için de lazım oalbilir böyle giderse :p

Yanıtlama zamanı:

su andan iti baren bir ruh kadar özgür ve hafif oldugum için biri yada birsey olmama gerek yok ama bedenim için bi lazımlık lazım...:rofl::rofl:

Yanıtlama zamanı:

Şimşek olmak isterdim, gök gürültüsü, yıldırım hani böyle bazı insanların kafalarına düşen :D :D

Yanıtlama zamanı:

hos geldin zeus...bende prometheus olmak isterdim zeus tan atesi calıp insanlara vermek için ki insanlar akıllansın zeusa karsı korkmasınlar...birgun bu mitolojiyi anlatırım...:D:D...

tek amacım kimsenin zarar görmemesi vallaha...:D

Yanıtlama zamanı:

wampirrrr,,:devil::devil:

kimsenin beni bilmediği , yalzınca kendi insifiyatimde yaşantımı sürdüğüm , kan avlama maceralarında hayat geçirmekkk

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...