Depressive Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2009 anlamak elindeyken sana yazılmş bu oyunda rolünü öyle iyi oynuyorsun ki anlayamıyor, göremiyorsun bil ki bu sen değilsin sen bir duygunun kölesi değilsin "acı"nın değil, kendi tanrıçansın sen önce bunu farket! emirlerini önce kendine dinlet kendin için yarat biliyorsun yaratacılığını kaybettiğinde ölürsün gerçekten bir resim yarat, kendine bir aşık, bir hayat yarat... sana sadece bunları söyleyebilirim. sevmiyordum böyle ağır sözleri ancak hissettiklerim kızgınlık değildi benimle inatlaşan gururum bile reddedemiyordu karşımdakini bir sebep söyle böyle olması için yalnızca bir sebep söylediklerin yüreklendirici ama bu sefer -belkide ilk kez- gerçekten sebeplere ihtiyacım var herkesten çok... uzun süre önce farketmiştim ben buraya gelmemiştim zaten hep burdaydım buradaydım ama göremiyordum bu şekilde... herşeyi, herkesi bırakıp gitsemde bırakamazdım "O"nu... senin ağzından çıkanı kulağın duyuyormu? sen tekerlekli sandalyeye mahkum birine aslında yürüyebildiğini söylüyorsun!!!! hayır hayır... istersen yürüyebileceğini söylüyorum... o seninle değil ki bırakasın hiç onun hastalanığını gördünmü?? hayır, çünkü sen onun hastalıklarını da sırtına alıp, devam etmeye çalıştın.. bir illuzyon, bir seraptı o. nasılda büyüttün, bir ilah haline getirdin bu yalnızlıktan korktuğu için, gece gündüz yanında birilerini taşıyan yüzleşemdiği için yalnızlıktan kaçan sahte mesihi... oysa büyüttüğünle büyümekti önemli olan sözleri anlamlarıyla algılayamayacak kadar vazgeçmiş, yokoluşun boşluğunda kendi hikayeni başkalarına yazdırabilecek kadar silinmiş olabileceğine inanmıyorum!!! ama yalnız değildik bu benim davetimdi ve beni arıyordu davetliler.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2009 bu çok güzel gerçekten.. eline sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.