Jump to content

Bu Nedir , Yardımcı Olun Lütfen Çok Tuhaf

root

Önerilen Mesajlar

Merhabalar, dün çok tuhaf birşey geldi başıma arkadaşlar size danışmak istiyorum.

Bir süredir astral denemesi yapıyorum tüm belirtiler oldu fakat çıkamadım daha beynimi kontrol edebildiğimin farkındayım.

Dün gene telekinezinin araştırmasını yapıyordum biraz araştırdım sonra gece oldu tv izliyorum işte reklam çıktı. Mutfağa gittim birşeyler atıştırıp geldim. Etrafa bakarken birden 2 sinek düştü yere. Belki bu cisimlere etki edebilirim diye düşündüm ve denemeye karar verdim.

İlk önce sağdaki sineğe odaklandım ellerim felan titremeye başladı bir süre baktıktan sonra sinek gözümde yakınlaşıp uzaklaşıyordu etrafında bir delik açıldı onu kaplayacak düzeyde ufak. Ve çok küçük yuvarlak bir top şeklinde turuncu birşeyin ona gititğini gördüm sonra sinek kalktı ayağa ve uçmaya başladı. Dedim bence bu şans eseri oldu hiç umutlanmıyayım felan. O uçan sinek bir yere kondu ve onu düşürmeye karar verdim dedim ki " eğer o düşerse ben gerçekten yapıyorum " denedim ama düşmedi. Sonra diğer yatan sineğe odaklanıp onu kaldırmak istedim.

Aynı şekilde oldu büyülüp küçülmeler felan ama bu sefer top felan göremedim yada delikte açılmadı. Beynimde birşeyler oldu sanki tam vazgeçicektim sinekte hareket yoktu biraz daha devam edip zorlıyayım dedim. Biraz daha devam ettikten sonra sinek kanatlarını hareket ettirdi kalktı şaşkınlık içerisindeydim. Diğer sineğe odaklanmaya karar verdim tam odaklanacaktım ki , o son kaldırdığım sineğin ben dikkatimi ondan çektikten 5 saniye sonra yere gene yığıldığını gördüm. Burda büyük şaşkınlığa düştüm acaba ben ona enerji verdim dirildi ve enerjimi çekince genemi yere düştü gibi birşey aklıma gelmedi değil.

Neyse diğer uçan sineğe odaklandım konduğu yerden düşürmeye hala kararlıydım. Çok dikkat ettim ama bayağı bir zaman geçirdik onla çok yoğunlaştım sinek yukarı gitmeye çalışıyordu fakat sonra o yukarı çıkmaya çalışırken sanki bir kuvvet onu aşağı itmeye çalışıyordu ve yukarı çıkmakta zorlanıyordu. Yere kadar geldi tam düşecekken kalktı ve uçtu bende sonra tv izlemeye devam ettim.

Bu nedir arkadaşlar bilgisi olan varmı gerçekten merak ediyorum, ama bende farklı birşeyler var bunu hissedebiliyorum.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sineklerin ölü olduğunu ve dirilttiğinizi düşünüyorsanız bu necromanci dir bu da daha astral deneme seviyesindeki biri için neredeyse imkansız. Canlı olduklarını ve hareketlerini etkilediğinizi ve ya düşürebildiğinizi düşünüyorsanız bu da telekinezidir bu da yine astral seyahat seviyesindeki biri için oldukça güç. Herhangi bir nesneye yeterince odaklanırsanız , görüşünüzü sadece o nesneye kadar düşürebilirseniz etrafınız parlak beyaz , gri ve ya siyah olur ve çeşitli parlamalar ışıklar görürsünüz. Bu gözümüzün bize odak için yarattığı optik bir gösteridir. Yanılmıyorsam sizin bu göz yanılsaması , göz kararması ile ilgili daha önceden yazmış olduğunuz bir yazıda vardı. Sanırım bu odaklanma , göz yanılsamaları ve göz kararması ile ilgili biraz araştırma yapmanız gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sineklerin ölü olduğunu ve dirilttiğinizi düşünüyorsanız bu necromanci dir bu da daha astral deneme seviyesindeki biri için neredeyse imkansız. Canlı olduklarını ve hareketlerini etkilediğinizi ve ya düşürebildiğinizi düşünüyorsanız bu da telekinezidir bu da yine astral seyahat seviyesindeki biri için oldukça güç. Herhangi bir nesneye yeterince odaklanırsanız , görüşünüzü sadece o nesneye kadar düşürebilirseniz etrafınız parlak beyaz , gri ve ya siyah olur ve çeşitli parlamalar ışıklar görürsünüz. Bu gözümüzün bize odak için yarattığı optik bir gösteridir. Yanılmıyorsam sizin bu göz yanılsaması , göz kararması ile ilgili daha önceden yazmış olduğunuz bir yazıda vardı. Sanırım bu odaklanma , göz yanılsamaları ve göz kararması ile ilgili biraz araştırma yapmanız gerekiyor.

Bilgi için teşekkürler. Bundan önce açtığım tüm konular arkadaşım içindi.

Canlılara hükmetmeyede telekinezi mi deniyor, eğer meşgul değilseniz msn den sizinle görüşmek isterim.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hayır telekinezi zihin gücü ile maddelere hükmetmektir. Canlılara hükmetmekse zihin kontrolü ile olur. Hayvanlarda ise Kelt Druidlerinin kullandığı hayvan çekiciliği tılsımları , aynı zamanda telepati (yönlendirmeye çalıştığınız hayvanı etkilemek için) ve aslında bugünde hala kullandığımız hayvan eğitme yöntemleri kullanılıyor. Msn i çok fazla kullanmıyorum , ayrıca paylaşılanlar başka arkadaşlarımızında işine yarayabileceği için buradan konuşmakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hayır telekinezi zihin gücü ile maddelere hükmetmektir. Canlılara hükmetmekse zihin kontrolü ile olur. Hayvanlarda ise Kelt Druidlerinin kullandığı hayvan çekiciliği tılsımları , aynı zamanda telepati (yönlendirmeye çalıştığınız hayvanı etkilemek için) ve aslında bugünde hala kullandığımız hayvan eğitme yöntemleri kullanılıyor. Msn i çok fazla kullanmıyorum , ayrıca paylaşılanlar başka arkadaşlarımızında işine yarayabileceği için buradan konuşmakta fayda var.

Bilâkis haklısınız. Benim aklıma takılan şu benim yaptığım telepatik bir olaymıydı yoksa tamamen rastlantı felanmıydı.

Fakat beni parapiskolojik dallara iten birşey var durmadan karşıma çıkıyor rastlantı veya hayal gücü olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben olayları fiziksel ve metafiziksel olarak birbirinden tamamen ayırma taraftarı değilim. Her açıkladığımız olay fiziksel ve ya her açıklayamadığımız olay metafizikseldir demek yanlış. Evrende herşey birbiri ile bağlantılıdır ama bu herşeyin bizim bilgimiz ve ya kontrolümüz dahilinde gerçekleştiği anlamına gelmez. Yaşadığınız olayları hem fiziksel hem metafiziksel olarak değerlendirin. Genel olarak parapsikoloji ile çok fazla uğraşmak , sürekli bu konular hakkında araştırma yapmak , düşünmek , konuşmak kişide bir süre sonra çeşitli sanrılara , yanılgılara yol açabilir. Olaylara ve olgulara her zaman objektif bir bakış açısından bakabilecek bir mesafede olmanız parapsikolojik olayları ararştırırken bir şekilde sizin psikolojinizi korumanızda yardımcı olur. Aksi takdirde cin çağırır gelmedi diye yatar sonra hafif bir rüzgarda oynayan perdeden kalp krizi geçirebilirsiniz. Ve ya kendini dahada kaptırıp bugün güneş doğurma ritüeli öğrendim ve yaptım. Bugün güneşi ben doğurdum gibi şizofrenik yanılgılara doğru koşabilirsiniz :) Metazfiziksel öğeler ; bildiğimiz , daha doğrusu bize öğretilen ve ya öğrenilmiş fiziksel değer ve olgulardan ayrılır. Dolayısıyla psişik yeteneklerin ortaya çıkması , gelişimi , maji çalışmaları , ritüel gerçekleştirmek , büyü gibi pek çok konuyu gerçekleştirmek uzun zaman , emek , araştırma ve özveri gerektirir. Bir internet sitesinden , bir kitaptan okudum , arkadaş söyledi yaptım oldu gibi olaylar genelde yanılsamadır. Dediğim gibi bu tarz olay ve olguları gerçekleştirmek için kendi zihninizde ve enerjinizde belirli bir hakimiyetiniz olmalı. Bunun için ise daha önceden öğrenilmiş olan pek çok fiziksel ve metafiziksel olguyu unutmak , unutabilmek ve göz ardı edebilmek gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Takip ediyorum konuyu :)

Sayın Beautiful_Death gayet güzel açıklamış , siz kendinizde farklı şeyler var demişsiniz , ölü bir sineği tekrar diriltmek imkansız olmasa bile oldukca zaman ve uğraş gerektiren bir özellik . Metafizik sınırları son zamanlarda zorluyor , hiç akla hayale gelmeyecek yeni bulgular elde ediliyor yada hiç farkında olmayan biri bir anda kendinde diğer insanlardan farklı özellikler keşfediyor -çağımızin gereği yavaş yavaş uyanıyoruz elbet :)

Onlarca dala ayrılan çok geniş bir yelpazedir psişik güçler . Telekineziden tutun medyumluğa kadar hep türlü yetenek zincir misali birbirine bağlı , ve hepsi zaten insan denen varlıkda mevcut , zamanla kullanımları kısıtlanmis , unutulmuş farkında olmadığımız bir çok yeteneğimiz var .

Ancak hepsinin tek bir başlangıç noktası varki oda anı farketmek . Yani farkındalık..

Sizde biliyorsunuz , forumda deneyim yaşayanlar , soru soranlar bir müddet sonra ortadan kayboluyor yada konulardan uzaklaşıyorlar , sebebi çok açık sabırları yok , hemen yetenekleri ilerlesin güçleri gelişsin niyetinde olan yüzlerce insan ne yazık ki rutin hayatına geri dönüyor .

--------------------

Oysa temel öğeler zaman gerektiren farkındalık çalışmaları , meditasyon , nefes alıştırmaları , elementler gibi konular insan benliğinin ruh ile bedenin bütünleşmesini sağlıyor. Ne fizik metafiziksiz nede metafizik fiziksiz olmuyor , herşey denge ile birbirine bağlı , siz nefesinizi boşa harcar iken enerjiler yanınızdan uçup gidiyor. Astral bedeniz size göz kırparken eterik bedeninizin isteklerine boyun eğiyorsunuz.ruhunuz ona keza isyan etsede gündelik hayata alışıyor ve tüm bu var olan özellikleri kullanamıyorsunuz.

Bu söylediklerim hepimiz için geçerli . . Hissettiklerinize anlam veremediğiniz zaman doğru teknikler ile meditasyon yapın herşeyi zihniniz sustuğu anda dinleyin içinizdeki açığa çıkmayı bekleyen enerjiyi avuçlarınızda hissedeceksiniz emin olun Ancak , meditasyon yapmak başlı başına bir sanat bunu unutmayın anı fark etmek sessiz ve sükunet içinde enerjinizi hissetmek ilk adım olmalı .

Bunlar olmadan yapılan psişik çalışmaların büyük oranı ya yetersiz kalıyor yada hüsranla sonuçlanıyor.

--------------------

Çok uzun olmuş kusura bakmayin size gece yatmadan önce yapabileceğiniz bir çalışma onerecegim daha sonra :)

nevermore tarafından düzenlendi
Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Takip ediyorum konuyu :)

Sayın Beautiful_Death gayet güzel açıklamış , siz kendinizde farklı şeyler var demişsiniz , ölü bir sineği tekrar diriltmek imkansız olmasa bile oldukca zaman ve uğraş gerektiren bir özellik . Metafizik sınırları son zamanlarda zorluyor , hiç akla hayale gelmeyecek yeni bulgular elde ediliyor yada hiç farkında olmayan biri bir anda kendinde diğer insanlardan farklı özellikler keşfediyor -çağımızin gereği yavaş yavaş uyanıyoruz elbet :)

Onlarca dala ayrılan çok geniş bir yelpazedir psişik güçler . Telekineziden tutun medyumluğa kadar hep türlü yetenek zincir misali birbirine bağlı , ve hepsi zaten insan denen varlıkda mevcut , zamanla kullanımları kısıtlanmis , unutulmuş farkında olmadığımız bir çok yeteneğimiz var .

Ancak hepsinin tek bir başlangıç noktası varki oda anı farketmek . Yani farkındalık..

Sizde biliyorsunuz , forumda deneyim yaşayanlar , soru soranlar bir müddet sonra ortadan kayboluyor yada konulardan uzaklaşıyorlar , sebebi çok açık sabırları yok , hemen yetenekleri ilerlesin güçleri gelişsin niyetinde olan yüzlerce insan ne yazık ki rutin hayatına geri dönüyor .

--------------------

Oysa temel öğeler zaman gerektiren farkındalık çalışmaları , meditasyon , nefes alıştırmaları , elementler gibi konular insan benliğinin ruh ile bedenin bütünleşmesini sağlıyor. Ne fizik metafiziksiz nede metafizik fiziksiz olmuyor , herşey denge ile birbirine bağlı , siz nefesinizi boşa harcar iken enerjiler yanınızdan uçup gidiyor. Astral bedeniz size göz kırparken eterik bedeninizin isteklerine boyun eğiyorsunuz.ruhunuz ona keza isyan etsede gündelik hayata alışıyor ve tüm bu var olan özellikleri kullanamıyorsunuz.

Bu söylediklerim hepimiz için geçerli . . Hissettiklerinize anlam veremediğiniz zaman doğru teknikler ile meditasyon yapın herşeyi zihniniz sustuğu anda dinleyin içinizdeki açığa çıkmayı bekleyen enerjiyi avuçlarınızda hissedeceksiniz emin olun Ancak , meditasyon yapmak başlı başına bir sanat bunu unutmayın anı fark etmek sessiz ve sükunet içinde enerjinizi hissetmek ilk adım olmalı .

Bunlar olmadan yapılan psişik çalışmaların büyük oranı ya yetersiz kalıyor yada hüsranla sonuçlanıyor.

--------------------

Çok uzun olmuş kusura bakmayin size gece yatmadan önce yapabileceğiniz bir çalışma onerecegim daha sonra :)

Merakla bekliyorum.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...