smother Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2009 Son zamanlarda antika/retro eşyalara, eski paralara, pullara zarta zurta sardım ama ne yazıkki antika dükkanı bulamıyorum, sadece kemeraltında bi tezgahta sovyetler birliğinin, ırkçı güney afrikanın ve osmanlının paralarını ve eski ayna, çatal vs satan bi tezgahtar bulabildim. çeşmede bu yaz antika pazarı görmüştüm ama kışın açık değilmiş ne yazıkki. şu an elimde sadece 20lerden kalma bi küllük, 30-20 yıllık pullar ve annanemin 40 yıllık perdesi var o tezgahtardaki paraları alamadım çünkü hiç param yoktu o anda off neyse, uzattım izmirde antika dükkanı bilen varsa, nerde olduğunu benimle paylaşırsa pek mesut olacağım hatta istanbul'da da biliyosanız söyleyin, bu şubatta istanbulda olucam zira. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 karşıyaka çocuk yuvasının yan sokağında kandil var bide yanında bi yer daha var ismini bilmiyorum pazarlık yaparsan ucuza kapatırsın... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 teşekkürler en kısa sürede gitmeliyim oraya! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 başlık yukarı yok mu arttıran? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 Bence kemeraltı kızlarağası hanıydı sanırım oraya bi uğra derim.bende izmirliyim ve antika zart zurt satan yerler bitek orayı biliyorum.değerli taşlar antika aynalar ıvır zıvır baya olacaktı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 hmm sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.