fotonkedi Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2009 Kosta Rika'nın Devasa Taş Topları Gizem: Kosta Rika'da ve onu çevreleyen bazı alanlarda devasa taş topları vardır. Mükemmel bir küre halinde bu düzgün topların bazıları birkaç santimetrelik bir çapa sahip. Bazıları da tonlarca ağırlığında olup yaklaşık 2.5 metre çapa sahiptir. http://img.haberler.com/galeri/22/dunyanin-cozulemeyen-6-gizemi_22343_b.jpg Bilinmedik insanlar tarafından bu taşlar mükemmelleştirilmek için oyulmuş. Bu toplar heryerde ve hiçbir amaçları yok. Bazı toplar yerliler tarafından altın, kahve çekirdekleri veya bebek bulma amacıyla kırılmış. Bazıları hareket ettirilmiş ama bazıları buldozerle hareket ettirmek için bile çok ağırlar. Niye Çözemiyorlar? Yakınlarında hiçbir taş ocağının yok. Ama bu bilgi de işe yaramaz çünkü bu taşlar volkanik kayalardan yontulmuştur. http://img.haberler.com/galeri/22/dunyanin-cozulemeyen-6-gizemi_5985_b.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 çok iilginçmiş allahtan Türkiyede değiller yoksa bunuda polislere atmayı denerlerdi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 elime bi çekiç alıp bozasım geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 bunun hikayesini duymuştum daha önceden , hatta konusunu bundan alan bir film izlemştim , etkileyici, teşekkürler,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Peepss Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2010 güzellermiş taş koleksiyonum için istiyorum bunlardan bitane yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 İnsanların işi gücü yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.