gizemystery Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2009 (düzenlendi) Hatırlayanınız var mı acaba Gör bak http://www.youtube.com/watch?v=Gec9pcd9hLM -------------------- Gör Bak Hiç sevmemişsin istememişsin Bir an bile olsa beğenmemişsin Sen misin bunları söyleyen Ben deli gibi sana aşıkmışım Peşinde koşup çok yalvarmışım Sen misin bunları söyleyen Gör bak neler olacak Başına ne işler açılacak Bir yer bul kendine saklanacak İntikamım çok acı olacak Mayıs 26, 2012 AurorA tarafından düzenlendi video silinmiş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
piskopat Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2009 ben hatırlıyoruuum klibi günün şartlarına göre çok orijinaldi hatta hatun da günün şartlarına göre orijinaldi:p hatta bazen aklıma gelir gör bak neler olavak başına ne işler açılacak diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2009 cidden bende sözlerinden çıkardım ama adını bile bilmiyodum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2009 Hatırlıyorum az çok O zaman da sevmemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.