Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2009 Norveç'te dün gökyüzünde görülen UFO, uzmanlar dahil herkesi şaşırttı. http://www.haberturk.com/2009/12/10/kuturesim/norvec2.jpg Norveç'te dün sabah ülkenin kuzeyinden merkezine kadar izlenebilen UFO görüntüsü Norveçliler'de büyük şaşkınlık yarattı. Milliyet'in haberine göre İngiliz UFO uzmanları filme de alınan bu garip olayı "gerçek bir gizem" olarak değerlendirirken olaydan şaşkına dönen Norveçliler, gün boyu Norveç Meteoroloji Merkezi'ni telefon yağmuruna tuttular. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Olaya şahit olanlardan Totto Eriksen, kızını okula götürürken farkettiği ışık için "Tromso'nun iç sahilinden farkettik, muhteşemdi. Kendi merkezi etrafından dönen bir roket gibiydi. Ardından da aşağılara inerek yokoldu. İlk başta, ay dağın üzerinden yaklaşıyormuş gibi görünürken, sonra tamamen başka bir şeye dönüştü." İngiliz Savunma Bakanlığı'nda UFO analisti olarak görev yapmış olan Nick Pope, ilk düşüncesinin bunun bir meteor, alev topu ya da eski bir uydunun Dünya'ya girerken yanarak bıraktığı iz olduğunu söyledi. "Ancak spiral hareket bütün bu varsayımlarımın yanlış olabileceğini gösteriyor. Bu çok garip. Gerçek bir gizem. Meteor ya da ateş topu, düz bir çizgi üzerinde ilerlerdi, ancak bu şekilde spiral çizmesi fizik yasalarına aykırı. Kimileri bunun Kuzey Işıkları olabileceğini iddia ediyor ama onlar sadece gökyüzünü yeşile boyayan ışıklardır. Bu şimdiye dek gördüğüm tüm Kuzey Işıkları'ndan farklı bir durum." Pope, İngiliz Savunma Bakanlığı'nın UFO araştırmalarını sona erdirmesinden sadece bir hafta sonra böyle bir olayın gerçekleşmesinin "ironik" olduğunu sözlerine ekledi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 spiral hareketleri cidden çok ilginç :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Ben de şok oldum. Acaba arkasındaki gerçek ne? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maybe Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 sanki başka bir boyuta açılan kapı gibi..Çok film seyrediyorum galiba:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 aahhh ahhh.... bi ben göremem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 bunun bir Rus füzesi olduğuna dair açıklamalar yapıldı http://www.hurriyet.com.tr/dunya/13164797.asp?gid=229 zaten youtubedaki bazı füze videolarına da çok benziyor mesela Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Füze olsa arkasında spiral toz bulutu, ışık vs. bırakmaz ki. Aurora'dır bu diyesim geliyo ama... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
disturbed Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 nasıl bi füze böyle hareketler yapar aptal yerine koyuyolar bizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Büyükçe bir projeksiyon aletini gösterip , "Bununla biz yaptık!" deselerdi belki inanan olurdu. Roket çokça komik durmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 ne füzesi beee...halt yemilşler, füzeymiş..yok ucak :D aptal degiliz....artık gelsinler yaaa sıkılıom ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 füze,meteoroloji bulutu klasik yalanlar ama gerçekten çok ilginç bi değişim geçiriyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Bir aralar bunun aynısıs ülkemizdede olmamışmıydı? Küçüktüm ben, net hatırlıyorum.Bir 10 sene önce falan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Rus füzesi saçma gibi geldi , ama hiç füze görmediğimden dolayı bilemem O ilk video daha saçma geldi spiral hareketler falan ne den çünkü spiral hareketin aynısını görüntü yakınlaşmadan yapılmaya çalışıyor sonra o görüntü gitti. Bence o video gerçek değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Ancak açıklamalar o yönde , rusyanin kuzeyinde başarısız füze denemeleri imiş Ben bu örtbas taktiklerine inanmıyorum onlar istedikleri kadar desinler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Füze gibi durmuyo atmışlar ortaya kim yerse..Görmek istiyorum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Norveç'te dün sabah ülkenin kuzeyinden merkezine kadar izlenebilen UFO görüntüsü Norveçliler'de büyük şaşkınlık yarattı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Işıkların "aurora" veya "Kuzey Işıkları"na ait olmadığını belirten astronomlar, olaya bir Rus füzesinin neden olduğunu öne sürdü. Norveç Savunma Bakanlığı sözcüsü gizemli ışıkların muhtemelen bir Rus füze denemesinden kaynaklandığını belirterek, Rusya'nın Beyaz Deniz ve Barntes Denizi'ni test sahası olarak sürekli kullandığına dikkat çekti. GÖKYÜZÜNDE İNFİLAK ETTİ Bir Rus yayın organı ise Moskova'nın bölgede füze denemesi yapmadığını açıklayınca gizem iyice derinleşti. Uzmanlar, gizemli ışıkların kontrolü kaybedilen ve gökyüzünde infilak eden bir füzeden kaynaklanmış olabileceğini belirtti. http://www.sabah.com.tr/Dunya/2009/12/11/gizemli_spiral_isiga_rus_fuzesi_iddiasi http://www.sabah.com.tr/c/i/sp.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 bence daha çok diğer ufolara gönderilmiş bir işaret gibi duruyor.farkındaysanız ışığın kaynağı dağın arkasından geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Projeksiyon olarak iddia edenler de var. Böyle düşünenlere bir şey belirteyim. -Cisimin diyeyim- bıraktığı iz projeksiyonla yansıtılamayacak kadar düzlemlerden uzaklaşıp , yakınlaşıyor. Yani spiralin arkasındaki mavi kısımlara dikkat edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2009 olay açıklanmiş ruslar kıtlar arası füze denemesi yapiyormuş norveç hükümetinden izin alınmış füze aksilik çıkartinca sipiral çizmiş rusya kendi füzesi olduğunu kabullenmiş ruslarla norveçliler ortak yalan söylemiyorsa tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2009 olay açıklanmiş ruslar kıtlar arası füze denemesi yapiyormuş norveç hükümetinden izin alınmış füze aksilik çıkartinca sipiral çizmiş rusya kendi füzesi olduğunu kabullenmiş ruslarla norveçliler ortak yalan söylemiyorsa tabi Rusya böyle bir açıklama yaptıysa , büyük ihtimal Amerika ile olan soğuk savaş için leyhine kullanmaya çalışıyordur bu görüntüyü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 ben de yazdım ya. birçok füze videosu seyrettim hepsinde buna benzer görüntüler var. bu resimlerdeki mavi duman füzelerin bıraktığı duman biçiminde. bu spiral dumanlar da füzeden ayrılan parçanın çalışmazsa etrafında dönmesinden oluşan dumanlar. maalesef füze bu füze. ufo filan değil. çok üzgünüm valla:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Eskişehirde de buna benzer bişey olmuştu o gün konser olacakmış bizim haberimiz yoktu babam dışarıya bakmamızı orada bulutların arkasında parlak daire biçiminde bişeyler olduğunu söylemişti 3-4 tane.Şaşırmıştık ta ki bunların eskişehirde yapılacak olan konsere hazırlanan büyük spot ışıkları olduklarını öğrenene kadar bence bu görüntüler de bi spot ışığından kaynaklanıyor olabilir.Spot ışığı diyorum yanlış olabilir çünkü ismini hatırlayamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockRock Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 bence daha çok diğer ufolara gönderilmiş bir işaret gibi duruyor.farkındaysanız ışığın kaynağı dağın arkasından geliyor. buna bende dikkat ettim arkadaşım sanki yer yüzünden yukarı doğru gönderilen bir ışık hüzmesi görüntüsü var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 füzeymiş ....pehh daha ne kadar kandırcaklar acaba bizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.