qbatman Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2009 Arkadaşlar konunun adından da anlaşılacağı gibi, sizce uzaylılar bizim hakkımızda birbirleriyle nasıl dedikodumuzu yapıyorlardır?? Örnek: Kirletilmiş ak gezegenin özü kirli canlıları, Allah hepsinin cezasını versin kirlettiler misgibi gezegeni, eğer orda biz olsaydık gezegene suni bal döker sonra yalardıkk Sırf zarar bunlar kökünü kurutalım bunların vs vs sizdende birşeyler bekliyorum arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 :whistling: yazmıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 yaz yaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 "Dünyalılar çok fazla dikkat çekmeye başladı" diyorlardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Uzo ( uzaylının kısaltılmışı bana göre ) Uzo 1 : Hacı ne haber? Uzo 2 : Ne olsun bro hayırdır bune telaş ? Uzo 1 : Yav bu insanları anlamıyorum, böyle sabah kalkıyorlar , bir yere gidiyorlar orada 1 ay çalışıyorlar... Uzo 2 : Bir ay ne yahu? Uzo 1 : Onların 31 günde yani dünyanın kendi ekseni etrafında 31 kez dönmesi... Uzo 2 : Ha... Uzo 1 : Neyse sonra 31 gün sonra bunlar bir takıp insanlardan para dedikleri ağaçların yontulmuş hali onlara göre kağıt dedikleri maddeyi alıyorlar. Hatta bak - Elindeki 560,50 TL 'yi gösterir - . Neyse bunu alıyorlar, geçinemiyorlar hiç bir şey alamıyorlar. Sonra ayaklanıyorlar isyan başlatıyorlar. Hiç bir şey olmuyor... Uzo 2 : Sence neresi garip ? Uzo 1 : Parayı basan kendileri , sırf onu kazanmak için deli gibi çalışanlar kendileri , sonra sırf onu birilerinden daha fazla sahip olmak için birbirlerini öldüren gene kendileri , sonra kendilerini cezalandıran gene kendileri , sonra bir başkasının üstüne atan gene kendileri , hiç suçu olmayan ademoğlunu ölüme yollayan gene kendileri... Uzo 2 : Onların hayatı böyle ama bizim gibi değiller... Uzo 1 : Keşke bizim gibi kendilerini geliştirmeye çabalayıp birbirlerinden nefret etmemeye çalışsalar... Uzo 2 : O dediğin imkansız... Sanırım böyledir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 "vurun kahpeye" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 ne güzel söyledin be ama parayı yöneten insanlardan hberleri var mıdır dersin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Aramızda oldukları bir gerçekse kesin vardır. Aramızda yoklarsa bence gene de vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 zaten bizi izliyolardır, özel hayatta kalmadı ya:d çok ciddi söylüyorum eğer beni izlerlerken yakalarsam bi el kol yaparım bidaha izleyemezler AMA HALA O KADAR GÖKYÜZÜNE BAKARIM Bİ UFO GÖREMEDİMM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 ne güzel söyledin be ama parayı yöneten insanlardan hberleri var mıdır dersin? ne alaka şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 ne alaka şimdi sana demedim kiii :D coplukcu ye dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 sana demedim kiii :D coplukcu ye dedim haa çok uzun diye okumamıştım onunkini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 eheheh bak burda beni üzüyosun:D:D okusanaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 beni parmakla gösterdikleri kesin :/ enee yazık lan.buda yaşıyom felan sanıyo ..cık cık diyolardır.. yasık galiba bana -------------------- bu arada süper loto sonuçlarına ne diyolardır acaba! yuh ya böyle rakamlar mı olur.. 35 38 41 48 49 54 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 geçende selmalara gittim pek bi büyümüş onun oğlan. büyüğe de kız arıyorlarmış. hayırlısıyla inşallah.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Türk yaptın elin uzaylısını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 olmadığı ne malum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 uzaylılar cinlere inanıyo mudur acebe? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 yaa yaaa dimi belki bizim dnalarımızı çalıp yeni osmanlı yaratma planları vardır şaka bir yana böyle badem gözlü yeşil vücutlu bi uzaylıyı elinde Türk kahvesi bacak bacak üstüne atmış yün koltukta genelde nimet hanım diye tabir edilen tiplerle dedikodu yaptığını düşününce... bi değişik oluyor insan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 zaten o imgeyle yazdım:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 işte bende bunu canlandırdım gözümün önünde :D uzaylılar cinlere inanıyo mudur acebe? şeytana tapıyolarmışş cidden zaten öyle birşey varsa bunlar kesin cinlerle irtibat halindedirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 bence yukarı bakıp dua eden insanlar yüzünden kendilerini tanrı sanıyorlardır:woot: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 eheheh :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uzi_pogoley Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yukarıdan bize bakıp, - Lan işiniz gücünüz yokmu oğlum sizin,diyolardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 bizde onlara bakıp elkol yapmayın lan "diyoruzdur" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.