alyjohn Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2009 Dostlarım sonunda kitabım çıkmıştır. Temin etmek isteyenler romanı hafta içi kitapevlerinde bulabilirler. Kitabımın tanıtım videosu için http://www.youtube.com/watch?v=p7Wmz5QHXTI tıklayabilirsiiz. Ayrıca Facebookta bir grup kurdum Grubun adı YEŞİL AYRIK "İfritle Anlaşma" dır. İsteyenler gelip katılabilirler. İsmimi yazıp beni facebookta da bulabilirsiniz. İsmim Alican AZBAY. Herkesin desteğine ihtiyacım var ve herkesten desteklerini bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Keşke kendinizden , kitabınızdan bahsetseydiniz biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alyjohn Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 İsmim Alican AZBAY, 14/11/1985 doğumluyum. Bu yazdığım roman benim ilk romanımdır. Şu an Kırklareli’nin bir kasabasında ikamet etmekteyim. Bekarım ve ailemle yaşıyorum. Romandan bahsedersek; Roman Binlerce yıl önce ifritlerle anlaşma yapan eski Mısır’ ın önde gelen insanlarının ve tanrılarının günümüzde tekrar doğarak reenkarne olmalarıyla başlıyor. Ve bu insanlara o anlaşma gereği birer metafizik canlı bahşedilmiş. Bu canlıların amacı ise efendileri olan insanları Akrep yılbaşında anlaşma gereği Dünya üzerine inşa ettikleri başka bir Dünya olan ve sadece Antik Mısırlıların yaşadığı Dünya ‘ ya Yani Ayna Dünya’ ya götürmek. Roman eskiden kim olduğunu hatırlamayan bir Antik Mısırlı ile binlerce yıl önce işlediği o büyük suç yüzünden o gece onu öldürmeye gelen bir cin ile başlıyor. Roman birçok otorite tarafından tam not almıştır. Okuyanların istediği ve beklediği hazzı alacağı görüşündeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Kitap ile ilgili sorularım var elbet , ama cevabı sizden değil romanınızdan almayı tercih ederim , Evet ilgimizi çekecek konularin orta noktasını yakalamışsınız , malum son zamanlarda ezoterik bilgiler , paranormal varlıklar çok gündemde , ZIFIR 'de bu yüzden belli bir başarı ortalamasını tutturmuştu , Yolunuz aydınlık olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alyjohn Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Arkadaşlar kitap satışa sunulmuştur. İnternet üzerinde satışa sunan ilk site pandora oldu. http://www.pandora.com.tr/urun.aspx?id=195593 adresini ziyaret edebilirsiniz. ŞU AN İNDİRİM VAR!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 konusu epey ilginçmiş bence gerektiği ilgiyi görür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Tebrikler Umarım çok güzel bir başarı getirir romanınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2009 kırklareli de oturuyorsun ilham kaynağın nedir? birde 85 li olarak bir roman yazmak için erken değil mi sence?? kapasitede olmak demiyorum erken diyorum baştan söyleyeyim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alyjohn Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Tebrikler Umarım çok güzel bir başarı getirir romanınız Başarı getireceğine ben de inanmaya başladım gerçekten. dün akşam saatlerinde 100 adet kitabım birden satıldı..Satışa çıktığından beri bugün 3 ncü gün... -------------------- kırklareli de oturuyorsun ilham kaynağın nedir? birde 85 li olarak bir roman yazmak için erken değil mi sence?? kapasitede olmak demiyorum erken diyorum baştan söyleyeyim.. Kırklarelinde oturuyorum..ilham kaynağım kendi hayal gücüm, hayallerim ve rüyalarım.Ayrıca bazı özel şeyler var...Erken mi bilmem ama bunu gerçekten çok istiyordum..Artık günahıyla sevabıyla ilk romanım çıktı. Kitabıma şimdiye kadar gelen yorumlar hep iyi yönde oldu. İnşallah okuyanlarınız olur da yorumlarsınız..Eleştiri yaparsınız. ben de ona göre kendimi daha da fazla geliştiririm.. Saygılar Alican AZBAY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2009 Alan bi arkadaşımdan buldum bi kaç gün içerisinde bitirir bende okurum (tabi para vermedim diye kızıyorsundur şimdi:D) Sahi kitap çıktı unuttun bizi parayı buldun tanımazsın artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2009 yalan söylüyor arkadaşım kitabı ben kitabı cidden okumak isterim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alyjohn Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2009 Yok canım niye kızayım ki Sonuçta herkes parasına göre birşeyler yapıyor..kimseye ne korsanını aldı diye kızarım ya da daha farklı bir şey yüzünden...Hepiniz dostumsunuz Türkiye' nin şartları ortada.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.