kracs Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2009 Baştan şunu söyleyeyim isteyen istediğini der . Ama uzaylı demek biraz saçma değil mi sizce? yani bizler uzayın dışında mı bulunuyoruz ki onlara uzaylı diyoruz. Kuran'da Gök halkı diye geçer onların ismi bunu zaten biliyoruzdur.Gök halkı gibi bi isim bulamayız mı onlara acaba? yoksa bu kelime sizce çok mu İLKEL?! Uzaylı demek daha mı COOL ! O zaman öyle diyelim!..Konu biraz garip gelebilir ama gelmesin bence uzaylı kelimesi bundan daha garip!... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2009 ya uzaylı kelimesi hep bu filmler yüzünden ağzımızda kalan şeyler sonuçta hepimiz uzay boşluğunda sürünüyoruz..! değilmi!? onun yerine şahsen ben Dünya dışı varlıklar diye tabir ediyorum, uzaylı demek biraz saçma kaçıyo bana göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2009 Şimdilik 'uzaylı' demekte bir sakınca yoktur. Ne zaman bizler de diğer gezegenlere gider 'uzaylı' oluruz , o zaman tamam! Uzaylımıyız; uzaylıyız. Ama lafta. İlkel yakıtlı motorlarla ancak bu kadar uzaylı olunur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2009 ehehe uzaylıların yüz karasıyız herald Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2009 ben mayk diyorum bazen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 uzaydan geldikleri için daha doğrusu bizim bilmediğimiz sır olan yerlerden geldikleri için olabilir.bence biz uzaydayız daha özel olursa dünyada.biz dünyalılarız onlar için.onların nerden geldiklerini bilmediğimiz için de onlar uzaylı bizim için.yada ufo vs. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 UFO Tanımlanamayan uçan cisimler değilmiydi ya:D onlardamı uzaylı ama eğer bizde İnşallah uzaya böyle araçlarla açılabildiğimizde onlar Tanımlanan uçan cisimler olcak yani İFO Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 ben kısaca kokuşmuş untermensch diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 ne garezin var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 ya tabiki öylede hani örnek olsun diye verdim o da sonuçta uzaydan gelme;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 zaten bende farkındayım bi içimden sormak geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 :D iyi ettin bilmeyenler olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 ne garezin var çok çirkinler ◕‿◕ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 hee sen ufak yeşil adamları diyosunn ama unutma dost biz sadece "dünya insanıyız" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 abi nerde gördün de çirkin diyon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 belki muhabbeti vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 hee sen ufak yeşil adamları diyosunn ama unutma dost biz sadece "dünya insanıyız" dünya insanı mı mars insanıda mı var :DDD -------------------- abi nerde gördün de çirkin diyon dünyadan değiller = çirkinler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 neden biber denir? neden cımbız denir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 dünya insanı mı mars insanıda mı var :DDD -------------------- Galaktik insan var Örn: Ashtar Sheran+ Mesih dünyadan değiller = çirkinler Dünyadanlar= çirkinler??? Sanki bütün dünyalılar Galaksi güzeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 nedene neden,neden derler ?? dünyada olmadıkları onları çirkin yapmaz her varlık yaşadığı ortam koşuluna göre ayak uydurur,başkalaşım geçirir,mutasyona uğrar vs. onlara görede herhalde biz çirkiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 en azından ahtapot gibi kollarımız yok yada, 50 cm dişlerimiz yok veya derimiz tırnaklarımız gibi değil sonuçta en çirkin insan bile insan son tahlilde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 bana kalırsa onlar için fiziksel güzellik birşey ifade etmiyordur, tabi ruhsal gelişim sürecini tamamlayanlar için diyorum Mesela Dünyadan örnek vereceksek Yunus Emre Adam Hak aşığı düşünmek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 tamam bunda haklısın söz yok ama belkide onlar öyle gözükmek istiyorlardır.kendin öz benliklerini ve görüntülerini korumak için. belki de o görüntü bir kılıf içteki hazineyi, bedeni korumak için hemen zarar gören bir yapıları olabilir. belkide vs. vs. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 en azından ahtapot gibi kollarımız yok yada, 50 cm dişlerimiz yok veya derimiz tırnaklarımız gibi değil sonuçta en çirkin insan bile insan son tahlilde ya bu tabirli bi uzaylıyı Doctor Who da bile görmedim -------------------- ozaman size çok mantıklı bir yorum yapcammm onlara uzaylı diyoruz çünkü onlar uzayda yaşıyolar ama biz dünyada yaşıyoruz oççün dünyalıyız yaaaaaa :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 ya bu tabirli bi uzaylıyı Doctor Who da bile görmedim ne fark eder ozaman size çok mantıklı bir yorum yapcammm onlara uzaylı diyoruz çünkü onlar uzayda yaşıyolar ama biz dünyada yaşıyoruz oççün dünyalıyız yaaaaaa :D +1 puan qbatman adlı kullanıcıya gidiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.