terminator Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2009 http://video.yahoo.com/watch/816836/3405758 bu videoda adam sırrını sanki açıklıyor gibi.umarım yardımı dokunur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
piskopat Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2009 ulen küçücük çocuk bile yapıyo benim kadar beceriksiz bi insan daha yok bu dünyada sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 böyle düşünürsen tabi yapamassın.pozitif düşünme şart.iyi düşünürsen ve belirli aralıklarla çalışma yapıp ve tabikide herşeye kadir meditasyonu unutmassan başarırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kracs Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 sabırla çalışan herşeyi yapar zaten bu da bişey mi ? benm böyle konulara ilgim olmadığı için uğraşmam kısacası pek işten saymıyorum .. o adam beyni olgunlaşmış bişeyler yapabiliyorsa ona laf yok tabi helal olsun deriz:D ben düşünceyi çalıştıkça gelişen kaslara benzetiyorum hergün biraz çalışsa insan onunda düşüncesi kas gibi kuvvetlenir gelişir ve cisimleri eliyle tutmuş gibi kaldırır zannediyorum yanlışım varsa düzeltin ama dedim ya benim ilgi alanım değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
antares Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2009 yanından bakmadan inanmam belki iple çekiyodur sihirbazlar ne numaralar yapıyo ya da masa altından mıknatıs tutuyodur kimbilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
supermen Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 adam ne diyor videoda ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 dediği şey herhalde çalışmalarından yada işin püf noktasıdır ki ing. bilmiyorum sadece tahmin.ama adam sanki bir şeyler anlatıyor gibi.ve bu anlattıkları yaptığı şeyin nasıl yapıldığı hakkında bir bilgi olabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
supermen Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2009 adam ve cocuk bişey diyor ya onu merak etdim sihirli kelimemidir nedir? anlamıs degilim ama cocugun dedigini söyledim gözüm kapalı sanki cok kuvvetli enerji isetdim gibi bişey oldu ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeadLy Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Ben yeniyim ve ilk başta şunu sormak istiyorum telekineziyi herkes yapabilir mi yardım ederseniz sevinirim..Çünkü gerçekten çok istiyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
terminator Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2010 ben birazını çözdüm de adam bu işe giden yoldaki kapıyı açan anahtar gibi bişeyler söylüyor.birde deadly aramıza hoş geldin.telekineziyi herkes yapabilir tabiki.hepimiz insanız,aynıyız.ama bunu yapmak için kendini yetiştirmen gerekiyor ki bu konuda kesin şeyler bulamazsın.bu eğitim şekli,süresi kişiden kişiyedeğişir çünkü.o yüzden forumda araştır teknikleri uygula derim ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.