theangelofdeath Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2009 (düzenlendi) Nitro - Freight Train http://www.youtube.com/watch?v=tGIk6QqSHd4 Speed Kills - Metal Method Guitar Lesson DVD Michael Angelo Batio Double-Guitar Solo insanlık dramı Mayıs 26, 2012 AurorA tarafından düzenlendi linkler düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Speed Kills Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Videolar iyi de o palyaçodan korkuyorum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 çok şikayet mektupları alıyorum bu konu hakkında çok seyirci mailleri geliyor fakat daha öncelerde dediğim gibi kendileri çok malumatfuruş bir insandır o yüzden yüz göz olmak istemiyorum... ayrıca sitenin demirbaşı halka mal olmuş bi kişilik kağıt üzerinde olmasada bir nevi dokunulmazlığı var umarım sizde bilmukabelesinizdir saygılar şelela cümleten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Laf kalabalığı yapma kimden öğreniyosun bunları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 forumda gerilimli dakikalar polis istiyorum, savcı istiyorum, noter istiyorum, avukatımı aramak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.